Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Evet dot taban sanırım onların altı daha iyi. Ablam evinde hemen hemen her yerde kullanıyor çok memnun
Çok pratik hele ki çocuk olunca. Bnm halılarım yün ve beyaz hep çok zorlanıyorum hep halı örtüsü var halılar koltuklar hep örtülü her yerde örtü var . Sen alırsan iyi çıkarsa sayfayı bana da söylesene

Tamamdır benim halıların da hepsi beyaz ağırlıklı açık renkleri çok fazla. Bişey dökülse çıkmıyor da

Ooo güzel kuzu iyi kabul ettin
Valla canım taa 2010 da çıkmaya başladık biz eşimle ben dedim bence bizim oğlumuz olur o dedi yok ya kızımız olur oğlan olursa ben babamın adını koymak istiyorum deyince bişey demedim e 4 yıl boyunca da bebeğimiz olmadı herkes Bi merakla bekledi kayınbabam kanser hastası şu an mutlu olsun istedim hiç itiraz etmedim zaten çok alıştım htta egeyi söylemiyoruz bile hep Celal

Büyüyor bebiş maşallah onaaa 1 kg olmuş

Evet bana da aynini söyledi doktorum.
Yine de fazla meyve yemiyorum daha dogrusu yememeye calisiyorum diyetimde ne yaziyorsa o.
Bol su taa bastan beri içmeye calissam da 2 litreyi kesinlikle geçemiyorum
cikan sonuçlar nasil düzgün mü ?

Maşallah barekallah, iğneni oldun mu ?

Dokror haftaya yapalım dedi, ondan önce kanama olursa hemen gelirsin dedi. 28 haftalık olmuş olacak iyi oldu haftaya olması. Sen naptın yaptırdın mı
Bugün yaptırdım bende şifa olsun. Şimdi doktor bekliyorum crp yi sorucam siz bakıyormusunuz crp ye hiç? Neden cıkıyo anlamıyorum

Bugün yaptırdım bende şifa olsun. Şimdi doktor bekliyorum crp yi sorucam siz bakıyormusunuz crp ye hiç? Neden cıkıyo anlamıyorum

Şifa olsun inş En son sağlık ocağında vermiştim kanı 7 çıkmıştı crp ona da normal demişti. İdrarda peki çıkıyormuydu enfeksiyon onun etkiside olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…