• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Evet dot taban sanırım onların altı daha iyi. Ablam evinde hemen hemen her yerde kullanıyor çok memnun
Çok pratik hele ki çocuk olunca. Bnm halılarım yün ve beyaz hep çok zorlanıyorum hep halı örtüsü var 😣 halılar koltuklar hep örtülü her yerde örtü var 😅 . Sen alırsan iyi çıkarsa sayfayı bana da söylesene 🙈😬

Çok pratik hele ki çocuk olunca. Bnm halılarım yün ve beyaz hep çok zorlanıyorum hep halı örtüsü var 😣 halılar koltuklar hep örtülü her yerde örtü var 😅 . Sen alırsan iyi çıkarsa sayfayı bana da söylesene 🙈😬
Tamamdır 🤭 benim halıların da hepsi beyaz ağırlıklı açık renkleri çok fazla. Bişey dökülse çıkmıyor da

Ooo güzel kuzu iyi kabul ettin 😍
Valla canım taa 2010 da çıkmaya başladık biz eşimle ben dedim bence bizim oğlumuz olur o dedi yok ya kızımız olur oğlan olursa ben babamın adını koymak istiyorum deyince bişey demedim e 4 yıl boyunca da bebeğimiz olmadı herkes Bi merakla bekledi kayınbabam kanser hastası şu an mutlu olsun istedim hiç itiraz etmedim zaten çok alıştım htta egeyi söylemiyoruz bile hep Celal 😁

Kızlar çıktım kontrolden minik çok şükür iyi herşey yolunda kilosu ya 1048 dedi yada 1148 orayı çok anlayamadım :) sağa sola dönerken ağrım oluyor dedim. Nst ye gönderdi ağrım varmı diye baktı yokmuş neyse ki yoksa yatış yapılacaktı. Haftaya yine kontrole çağırdı🤗 @fatma86 güzel haberlerini bekliyoruz seninde 😊

😍 Büyüyor bebiş maşallah onaaa 1 kg olmuş 😊

Özele gidiyorum canım o verdi 5 gün deneyip sonuçları aticam meyveden sonra 15 dk içinde mutlaka süt veya yoğurt ayran iç dedi dengelesin diye sende öyle yap bide bol su iç idrar bol yapınca düşüyor şekerin normalde su çok içmem ama şu bı kaç gündür çok içiyorum
Evet bana da aynini söyledi doktorum.
Yine de fazla meyve yemiyorum daha dogrusu yememeye calisiyorum diyetimde ne yaziyorsa o.
Bol su taa bastan beri içmeye calissam da 2 litreyi kesinlikle geçemiyorum :(
cikan sonuçlar nasil düzgün mü ?

Kızlar çıktım kontrolden minik çok şükür iyi herşey yolunda kilosu ya 1048 dedi yada 1148 orayı çok anlayamadım :) sağa sola dönerken ağrım oluyor dedim. Nst ye gönderdi ağrım varmı diye baktı yokmuş neyse ki yoksa yatış yapılacaktı. Haftaya yine kontrole çağırdı🤗 @fatma86 güzel haberlerini bekliyoruz seninde 😊
Maşallah barekallah, iğneni oldun mu ?

Bugün yaptırdım bende şifa olsun.🤲🏻 Şimdi doktor bekliyorum crp yi sorucam siz bakıyormusunuz crp ye hiç? Neden cıkıyo anlamıyorum

Şifa olsun inş 🙏En son sağlık ocağında vermiştim kanı 7 çıkmıştı crp ona da normal demişti. İdrarda peki çıkıyormuydu enfeksiyon onun etkiside olabilir

Back
X