• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kullanıyorum aşkom ilkkez oldu normalmiş internette baktım bide erken doğum riski tövbe tövbeler olsunn
Ya İnternette herşey erken doğum riski benim vajinamda baskı vardı bebek Bi yerde toplanıyordu Google da erken doğum riski yazınca apar topar hastaneye gittim enfeksiyon çıktı. Doktorum korkma ne açılma var ne sancı dedi korkma canım yani hatta dedi ki sen İnternete bakarsan oho açıp seni mezara koyarlar dedi 🤭😂

• Komik
Reactions: Jou
Kızlar bişey sormak istiyorum ikizlere hamileler e bebişlerin hareketleri nasıl? Benimkiler bi gün halay çekiyolar bi gün ufak ufak oynuyırlar bazen kayboluyorlar zannedersin hamile değilim karnım bile küçülüyor normal mi acaba ?
Benimkilerde ise biri çok aktif, biri çok sakin. Bazı günler ikisi de sakin oluyorlar

Kuzum sen doktora gitmişsin bugün.Yeni gördüm maşallah Ahsen'e.Annesi çok iyi bakmış prensesine.
Vinalac ilk gebelikte ben de kullanmıştım folik asit de vardı sanırım onda yanlış hatırlamıyorsam.
Gittik göremedik nazlı kız açmadı yüzünü elleriyle kapattı 🤭

Evet onda da var ne kadar istemesem de her şeyin içinde çıkıyor 😂

Gittik göremedik nazlı kız açmadı yüzünü elleriyle kapattı 🤭

Evet onda da var ne kadar istemesem de her şeyin içinde çıkıyor 😂
Cadıya bak naz yapmış anasına.Allah tan 2 hafta sonra gel demiş ara kısa.Dr bana şu zaman gel demedi unuttu:)

Kız dr onu bana ilk 3 ay kullandırtmıştı.:) Benim takviyeler de bitti ne kadar zam geldi kimbilir...

Cadıya bak naz yapmış anasına.Allah tan 2 hafta sonra gel demiş ara kısa.Dr bana şu zaman gel demedi unuttu:)

Kız dr onu bana ilk 3 ay kullandırtmıştı.:) Benim takviyeler de bitti ne kadar zam geldi kimbilir...
Aynen Allahtan yakın. 2 haftada bir gitmek için erken değil mi ya daha 28+2 deyim. Ben 32 den sonra falan öyle olur diye düşünmüştüm.

Sende erkenden git🤭😂

Valla her şeye geldiği gibi onlara da geliyor hem de fazlasıyla 😔

Ya İnternette herşey erken doğum riski benim vajinamda baskı vardı bebek Bi yerde toplanıyordu Google da erken doğum riski yazınca apar topar hastaneye gittim enfeksiyon çıktı. Doktorum korkma ne açılma var ne sancı dedi korkma canım yani hatta dedi ki sen İnternete bakarsan oho açıp seni mezara koyarlar dedi 🤭😂
Iyi demiş onu birden olunca dedim noluyo😂 allah korusun vallahi kuzu ya

Bende de kronik kabızlık var da. Tam olarak ne yaptın anlamadım? Tam buğday ekmeği ve yürüyüş haricî bi şey yaptınız mı?

Kızzz ne var kendine gelince 2 dakka yazarsın. Şartlandırma kendini bizi merakta koyma heee😀

Geç oldu ama 🤗

Hayırlı kandiller tatlım

Bak bak aldığını da geri vermiş 🤣🤣🤣

Tansiyonun falan düşmedi mi canım nasıl geçiyor

Ahaha her hapşurduğumda aklıma gelmen 😂😂😂 kız resmen diye diye bir avazda değil bi hapşırıkta doğurcaz

Hoşgeldin ne güzel geldin canım. Aramızda sadece 3 gün var ya heyecanlandım bende 🤩

Bende 28+4 bugün

Yarın benim de muayenem var 15.30da
Senin saat kaçta canım
Benimde 1.30da canım😍

Ben geldiiiiiim:halay:

1200 gr olmuş minik kızım 😍 suyun, plasentan, kilosu, boyu her şeyi çok iyi çok sağlıklı dedi doktorum 😊 Ama gel gelelim benim kız ellerini yüzüne kapatmış açtıramadı doktor ne yaptıysa. Çok güzel bi pozisyonda yüzü çok net çıkacak ama ellerini çekse bi dedi. Yok vurdu etti çektiremedi cadı kızın ellerini daha da kapattı 😂

Bundan sonra 2 haftada bir olacakmış kontrollerimiz🥰

Magnezyumu magosit yazar mısınız dedim @MevsimBahar ın tavsiyesiyle kabızlığa da iyi geliyor demişti tabi ki yazarım dedi ona geçiş yaptık. Kabızlık var deyince vinalac diye bir vitamin gösterdi bunun içinde probiyotik de var dedi. Bende imom kullanıyordum deyince o bitince buna başla dedi.

Doğum için de normal dedi. Ne düşünüyorsun falan dedi bende bilemiyorum ki normalde istiyorum da dedim. Bence normal deneriz olmazsa döneriz sezeryana falan dedi. Yine konuşuruz senin isteğin de önemli tabi ama bence normal falan dedi🤭

Kan ve idrar verdim bi bakalım değerlerine dedi. Kan verme korkulu rüyam orda bi abla var onu buldum yine bi o buluyor damarımı zaten 1 tane var🙈 o da elinden ameliyat olmuş ama yine de aldı kanımı yardımcı oldu Allah razı olsun 🥰

Bizden bu kadar🤗
Canım çook güzel herseyy masallahh kuzuya 😍😍😍 yüzünü bizde göremedik naptıysak 20 dk sadece yüzünü görelim diye uğraştık asla dönmedi ultrasondan giden ses dalgalarından rahatsız oluyor olabilir dedi doktor.
Normal dogum konusunda ne düşünüyorsun ben ilk baslarda sezaryen dıyordum ama yaklaştıkça düşüncelerim değişiyor normalı denemekte istiyorum 🙈 eğer sansımız iyi giderse tabii
Neden 2 haftada bir çağırdı son aya girince diye biliyordum o yüzden merak ettim

Canım çook güzel herseyy masallahh kuzuya 😍😍😍 yüzünü bizde göremedik naptıysak 20 dk sadece yüzünü görelim diye uğraştık asla dönmedi ultrasondan giden ses dalgalarından rahatsız oluyor olabilir dedi doktor.
Normal dogum konusunda ne düşünüyorsun ben ilk baslarda sezaryen dıyordum ama yaklaştıkça düşüncelerim değişiyor normalı denemekte istiyorum 🙈 eğer sansımız iyi giderse tabii
Neden 2 haftada bir çağırdı son aya girince diye biliyordum o yüzden merak ettim
30. Haftadan sonra 2 haftada bir çağırılıyormuş canım şu an tek düşüncem her ay 200*2 ekstra nst kan tahlilleri 🤪bir gece hastanede yattım 1000 TL ödeyip çıktım pahalı bebek bunlar 🤣

Back
X