Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam aleyküm hayırlı kandiller hanımlar
Size bir sorum olacak bir ay filan oldu bende çarpıntı başladı ve gittikçe çoğalıyor sanki yani ilk zamanlar günde bir iki defa oluyordu şimdi akşama kadar belki 20 defa oluyor birden yan korkmuş gibi yada heycanlanmis gibi kalbimin sesi sanki dışarda duyuyorum sanki kalbim yerinden çıktı gibi birkaç saniye sürüyor duruyor hamilelikte nabiz yukseliyormus ama çarpıntı farklı mi normal mi sizde de oluyormu onun için doktora gitmem gerekiyormu şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Selam aleyküm hayırlı kandiller hanımlar
Size bir sorum olacak bir ay filan oldu bende çarpıntı başladı ve gittikçe çoğalıyor sanki yani ilk zamanlar günde bir iki defa oluyordu şimdi akşama kadar belki 20 defa oluyor birden yan korkmuş gibi yada heycanlanmis gibi kalbimin sesi sanki dışarda duyuyorum sanki kalbim yerinden çıktı gibi birkaç saniye sürüyor duruyor hamilelikte nabiz yukseliyormus ama çarpıntı farklı mi normal mi sizde de oluyormu onun için doktora gitmem gerekiyormu şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Muhteşem haberler bunlar hele 2 haftada bire düşmesine sevindim. Belli bir mertebeye eriştik demekki
Benim de bugün belim regl ağrısı gibi ağrımaya başladı karnım tuhaflaştı. Doktora yazdım gel dedi. Bişe çıkmadı canım. Düzenli mi sancılar, şiddeti artıyor mu ve kasık ağrısı da ekleniyor mu ağrılarına ? Bence bu aylarda normal artık
Kuzum sen doktora gitmişsin bugün.Yeni gördüm maşallah Ahsen'e.Annesi çok iyi bakmış prensesine.
Vinalac ilk gebelikte ben de kullanmıştım folik asit de vardı sanırım onda yanlış hatırlamıyorsam.
Sancı dindi kasılma oluyor ara ara.Programda yalancı kasılmalar olur bu haftadan itibaren vs diyordu ona bağladım ben de bilmiyorum.Doktorum zaten her sancıda git nst çektir diyor.Yarın da devam ederse giderim.