• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Selam aleyküm hayırlı kandiller hanımlar 🌹
Size bir sorum olacak bir ay filan oldu bende çarpıntı başladı ve gittikçe çoğalıyor sanki yani ilk zamanlar günde bir iki defa oluyordu şimdi akşama kadar belki 20 defa oluyor birden yan korkmuş gibi yada heycanlanmis gibi kalbimin sesi sanki dışarda duyuyorum sanki kalbim yerinden çıktı gibi birkaç saniye sürüyor duruyor hamilelikte nabiz yukseliyormus ama çarpıntı farklı mi normal mi sizde de oluyormu onun için doktora gitmem gerekiyormu şimdiden cevaplarınız için teşekkürler 🥰
Canı. 2 gündür bende de oluyor hatta yatarken daha çok oluyor ayakta pek bişeyim yok

Selam aleyküm hayırlı kandiller hanımlar 🌹
Size bir sorum olacak bir ay filan oldu bende çarpıntı başladı ve gittikçe çoğalıyor sanki yani ilk zamanlar günde bir iki defa oluyordu şimdi akşama kadar belki 20 defa oluyor birden yan korkmuş gibi yada heycanlanmis gibi kalbimin sesi sanki dışarda duyuyorum sanki kalbim yerinden çıktı gibi birkaç saniye sürüyor duruyor hamilelikte nabiz yukseliyormus ama çarpıntı farklı mi normal mi sizde de oluyormu onun için doktora gitmem gerekiyormu şimdiden cevaplarınız için teşekkürler 🥰
Aleyküm selam bu bendede oluyo canım normal diye duydum ama haftaya doktora gidince sorucam bi

Muhteşem haberler bunlar🥳 hele 2 haftada bire düşmesine sevindim. Belli bir mertebeye eriştik demekki 😁

Benim de bugün belim regl ağrısı gibi ağrımaya başladı karnım tuhaflaştı. Doktora yazdım gel dedi. Bişe çıkmadı canım. Düzenli mi sancılar, şiddeti artıyor mu ve kasık ağrısı da ekleniyor mu ağrılarına ? Bence bu aylarda normal artık
Düzenli şekilde ilerledi canım ondan endişelendim ve ayakta filan da durmadım öyle çok.

• Beğen
Reactions: Jou
Back
X