Sagolasin canım gelecekler inşallah bakalımAnlatirken ben yoruldum bacım sen kal onlar gelebiliyosa gelsinler bu arada o ağrı ilk zamanlar da olabiliyor sonraki haftalar da hafifliyor canim aklına takılan bisey olursa bize yapabilirsin
Sizin daha uzun gidiyormuş mesela şimdi doğum vs olacak zor olmaz mı belki aileler yanınızdadir Allah yardımcınız olsun
Insallah o derece olmazsın canim hafif bir şekilde atlatırsın halsizlik olsun kafi fazlası olmasın aman aman
Olabilir canim ilerleyen zamanlar da yaşarsın belki ama dediğim gibi benim de yok mesela hamile gibi hissetmiyorum
Ahh kuzum bir görsen oyuncak dışında herseyle oynuyor oyuncakları da kafamıza fırlatıyor yaza kreşe alıştırmayın düşünüyorum çocuk yalnızlıktan yapiuor resmen bizi istemiyor kendi yasitini da gördüğünü yok pandemiden dolayı ona da hak veriyorum cok nadir bizimle oturup oynadığı on dakikadan sonra sıkılıyor
2 doz aşımı olmuştum.2. Dozu Ağustos sonunda olmuştum . 3. Aşımı olmamıştım keşke olsaymışımInsallah aşı var mıydı?
Evet uzakmış baya hele ilk haftalar çok tehlikeli. En iyisi fırsat bulunca sizinkilerin gelmesiManisadan Hataya Bayaa uzakşuan bende tek kaldım gitsem çok çok iyi geliyordu ama şartlardan dolayı korkup gidemiyorum otobüsle 24 saat
Neden öyle dedi ki ?Canim ben ilk başta devlete gittim 2 hafta sonra gel dedi ama kendi doktoruma randevu bulabiliesem ctesi yada pazartesi giderim
Goruyorum canim da anlamadim . Doktor bisey soyledimi ?Kizlar ultrasonumda isaretledigim şeyi siz de görüyor musunuz
Aynen öyle canım amiiiinÖyle canım heleki bizlere daha zor bekleyen biz arkada bırakmak zorunda olanlar onlar Allah yardımcımız olsun
Yoo eve gelince ben farkettim yaGoruyorum canim da anlamadim . Doktor bisey soyledimi ?
Allah şifa versin canım. Seni de yavrunu da korusunKızlar bugün keseyi görmeye gittik Allah’a çok şükür gördük gayette sağlıklıymış ama ben grip gibiydim dünden beri dün her ihtimale karşı test vermiştim corona için şimdi haber geldi pozitifmiş testimkese sevincimiz kursağımızda kaldı dua eder misiniz bebeğime bir şey olmasın Allah’ım onu korusun
Doktorunun numarasını almadın mı canım? En iyisi ona sormak ben de merak ettim ama bi sıkıntı yoktur inşaallah yaKizlar ultrasonumda isaretledigim şeyi siz de görüyor musunuz
Amin inşallah çok teşekkür ederimAllah şifa versin canım. Seni de yavrunu da korusun
Geçmiş olsun, bende günlerdir hastayım covidmiyim bilmiyorum ama zor bi süreç olsa da biraz toparladım. Bir sorun olmadı canım içini ferah tut.Amin inşallah çok teşekkür ederim
Bi görebilsek rahatlasak ya . Yarin randevum vardı ama kar yağısi sebebiyle gidemicezTecrübeli arkadaşlarım pazartesi akşam yaptırdığım testte 106 çıkmıştı beta hcg, doktorum önümüzdeki hafta gelirsin dedi ama bugün yeniden test yaptırdım 424 çıktı. Sizce normal mi artış? İki günde tam iki kat ama sanki çok sınırda artmış gibi geliyor. 2 kattan daha fazla olmuyor mu geneldeadet ağrısı dışında hiçbir belirtim de yok böyle olunca çok takıyorum düzgün ilerliyor mu bir sorun mu var diye
Aldimda bir dahaki kontrolde sorarim artık eşim aratmadi vallaDoktorunun numarasını almadın mı canım? En iyisi ona sormak ben de merak ettim ama bi sıkıntı yoktur inşaallah ya
Artışınız gayet güzel zaten illa iki katı artacak diye bir şeyde yok üzmeyin kendinizi ama sizin artmış zaten iki katıTecrübeli arkadaşlarım pazartesi akşam yaptırdığım testte 106 çıkmıştı beta hcg, doktorum önümüzdeki hafta gelirsin dedi ama bugün yeniden test yaptırdım 424 çıktı. Sizce normal mi artış? İki günde tam iki kat ama sanki çok sınırda artmış gibi geliyor. 2 kattan daha fazla olmuyor mu geneldeadet ağrısı dışında hiçbir belirtim de yok böyle olunca çok takıyorum düzgün ilerliyor mu bir sorun mu var diye
Benim bildigim bebegin bulundugu keseye yolk kesesi deniliyor ama sen bi anda sorunca bilemedimSelam kızlar bir şey soracağım pazartesi doktora gittiğimizde keseyi gördük ama bu yolk kesesi ne oluyor öyle bir şeyden bahsetmedi sanki aklıma takıldı
Evet canım gerçekten öyle birde valiz sürüklemesi ayrı dert zaten. Gelecekler inşallahEvet uzakmış baya hele ilk haftalar çok tehlikeli. En iyisi fırsat bulunca sizinkilerin gelmesi
Banada ayrı gibi geldiBenim bildigim bebegin bulundugu keseye yolk kesesi deniliyor ama sen bi anda sorunca bilemedim