Özel doktor kliniği aslında, burada devlet hastanesi değil de hep klinikler var masrafını devlet karşılıyor. Başka bir doktora geçeceğim sanırım ya. Kan aldılar ama ne için bilmiyorum söylemedi, ama bu testleri yapmayacaklarmış istersem ekstra ücretliymiş ama tavsiye etmiyormuş doktorŞimdi anladığım kadarıyla yurtdışındasın. Bu doktor da , lokal bakan devlet doktoru sanırım. Çünkü günümüz son teknolojisine sahip olsa, zararlardan bahsetmezdi diye tahmin ediyorum.
Demek ki elinde eski makineler var , temkinli davranıyor. İmkanın varsa özel bakılabilirsin.
taxoplasmose , dediği de , kandan bakılan şeyler. Bağışıklığın var mı vs. Yani parazitlere karşı antikorun var mı, diye. Yoksa dikkat et der , yediğine içtiğine, eti iyi pişir , der vs.
Yani gebelik rutin testleri , Türkiye’de de yapılıyor. Devlet karşılıyor. Bir kaç tüp kan alıp herşeye bakıyorlar. Orda da yapılıyordur.
Çok sağolun ya kafam karışıktı ama şimdi değiştirmeye karar verdim. Hamilelik rahat rahat geçirmem gereken bir süreç, doktorun ağzından bilgi almak için uğraşmamalıyım benceKuzum hiç canını sıkma eğer alabilirsen pazartesiye hemen başka doktora randevunu al eşinle beraber tekrar görün bebeğinizi kalbinide dinlersiniz çok haklısın görmeyip duymayınca insan sanki hissedemeyecek gibi oluyor anneliği bende öyleyim daha keseyi görmediğim için bile gebeliğini doya doya yaşa canım değiştir doktorunu
Hosbuldukk yaşadığım şehir Hatay mavisim ilk çocuk yaş 25
Benimde burnum kanıyor çok değil ama. Kardeşim yenidoğan yoğun bakım hemşiresi kalbin yükü artıyor buda damarları, tansiyonu etkiliyor dedi.Evet canım ben de çok şaşırdım şimdi ilaç kullanıyorum dün başladım.
Benim aşırı burnum kanıyor bu ara, başına gelen var mı?
Benim bazen orta bazen sağ taraf karışık ağrı oluyor. Bende hamile olduğumu hissetmiyorum hiç heran adet olacakmış hissi var hala yalnız değilsinKizlar sizin ne gibu belirtileriniz oluyor ? Merak ediyorum ben hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum aklıma hep kötü seýler getiriyorum yarin keseyi görmeye gidicez inş. bir sorun çikmaz ya . Ağriniz oluyor mu çoğu diyo rahimde agri oluyor diye ama benim sağ kasigimda agri oluyor genellikle
Teşekkür ederim canım, içim yanıyor gibi oluyor zaten bi ateş basması var, bi de burnum kanayınca üstüne tuz biber oldu. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da her şeye razıyım benBenimde burnum kanıyor çok değil ama. Kardeşim yenidoğan yoğun bakım hemşiresi kalbin yükü artıyor buda damarları, tansiyonu etkiliyor dedi.
Benim bazen orta bazen sağ taraf karışık ağrı oluyor. Bende hamile olduğumu hissetmiyorum hiç heran adet olacakmış hissi var hala yalnız değilsinYarın bende ilk randevuya gideceğim çok heyecanlıyım ama sorun çıkacak korkusu hep var
Ben de var ama kendisini yıllardır tanıyorum, aklıma takılan herşeyde kendisine ulaşabiliyorum.bu arada sizde doktorlarinizin numarası var mi? mesela allah korusun mesai saatleri disinda ters bir şey olursa ne yapiyorsunuz?
Kafanız rahat olması önemli sonuçta bu kısa olmayan bı süreçÇok sağolun ya kafam karışıktı ama şimdi değiştirmeye karar verdim. Hamilelik rahat rahat geçirmem gereken bir süreç, doktorun ağzından bilgi almak için uğraşmamalıyım bence
Aynen bende oyleyim canim hep bi korku var icimde hayirlisi ..Benimde burnum kanıyor çok değil ama. Kardeşim yenidoğan yoğun bakım hemşiresi kalbin yükü artıyor buda damarları, tansiyonu etkiliyor dedi.
Benim bazen orta bazen sağ taraf karışık ağrı oluyor. Bende hamile olduğumu hissetmiyorum hiç heran adet olacakmış hissi var hala yalnız değilsinYarın bende ilk randevuya gideceğim çok heyecanlıyım ama sorun çıkacak korkusu hep var
Evet sol taraftaKızlar daha çok küçüktü ama bakarken farkettim kesenin şu sol tarafında bişeyler belirecek gibi duruyor sanki sizce?? :)
Dimi, bana öyle gelmiyor var gibiEvet sol tarafta
Benimde çok hassaslasti dokununca ağrı oluyorKızlarr memeleriniz ne durumdaBenimkiler normalde küçükler sanki kocaman oldular dolgun dolgun çok güzel Gece ağrıdasından zor dönüyorum sağa sola elleyince altlarında sert halkalar oluşmuş ergenlikteki gibi
İlki ne canım seninMartta başlarız insallah canisi bende çok merak ediyorum acaba bu sefer ne olacak
Aa memleketlimHosbuldukk yaşadığım şehir Hatay mavisim ilk çocuk yaş 25
Sat 25 Aralık
3 yaşında bir oğlum var canim gönülden kiz geçer tabiki ama hayirlisi sağlıklısiİlki ne canım senin
Bence de başka bi doktorda doya doya yaşa sürecini. Bebeği ve kalbi duyana kadar ben de ne tam sevinebiliyorum ne de sahiplenebiliyorum bi yanım mutlu bi yanım şüpheci korkuyor. Güzel bi hamilelik geçiririz inşaallah hepimizÖzel doktor kliniği aslında, burada devlet hastanesi değil de hep klinikler var masrafını devlet karşılıyor. Başka bir doktora geçeceğim sanırım ya. Kan aldılar ama ne için bilmiyorum söylemedi, ama bu testleri yapmayacaklarmış istersem ekstra ücretliymiş ama tavsiye etmiyormuş doktor
Hosbulduuk çok teşekkürler
İlk öğrendiğim zamanlar daha coktu canim ama şu sıralar azaldı ara ara oluyor kasık agrisiKızlar ben 8. Haftamdayım ve karın ağrısı yaşıyorum sizde de oluyor mu?