- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
Hosgeldin canim sağlıkla ilerlesin insallah listeye ekliyim mi ne dersenhoşbuldum canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canim sağlıkla ilerlesin insallah listeye ekliyim mi ne dersenhoşbuldum canım:)
Yani hesaba göre dün 8 bin civarı olması gerekiyorDgerin katlamistir cnm karindan görünür merak etme ❤❤
5+1 cuma günü 3854 değer5+2 mıydı senin
Sim di iki katta artmıştır.kalp atışı bile duyulabilir canım.çok şükür.5+1 cuma günü 3854 değer
Ay hadi inşallahSim di iki katta artmıştır.kalp atışı bile duyulabilir canım.çok şükür.
tesekkür ederim ekleyelim tabi listeye hiç bakmadım. sat 24 kasım yaş 27 ilk çocuk konya:)Hosgeldin canim sağlıkla ilerlesin insallah listeye ekliyim mi ne dersen
Hayır sadece kanda beta takibi yapıldı. Artışlar düzenli olunca 7 ocakta kese için çağırdılar.Hiç girdiniz mi USG ye
benim 27 kasımda 2151 idi beta şuan eger iki kat arttıysa 18bin filan olacak ben de kalp atışlarını duyabilir miyim ve 5+5 te bu kadar yüksek beta olması normal mi sizceSim di iki katta artmıştır.kalp atışı bile duyulabilir canım.çok şükür.
27araliktA mi 2151 dibenim 27 kasımda 2151 idi beta şuan eger iki kat arttıysa 18bin filan olacak ben de kalp atışlarını duyabilir miyim ve 5+5 te bu kadar yüksek beta olması normal mi sizce
evet27araliktA mi 2151 di
İkiz mi acaba. Kalp atışı duyulur canım .bu değerle.masallah27araliktA mi 2151 di
valla bilmiyorum ki diğer gruptakilerin de bazıları bu değerlerden bahsediyor . ilk gebeliğim düşüktü o zaman 5+5 te beta 4200 çıkmıştı, 2 gün sonra da düşük yapmıştım ama . aile hekimim 27 aralıktakine iyi bir değer dedi çünkü 23 aralıkta 386 çıkmıştı. ben de 10 ocağa randevu aldım 6+5 te gidecem bakalım doktoraİkiz mi acaba. Kalp atışı duyulur canım .bu değerle.masallah
Kesin gözükür canım. Korkma dua et inşallah sağlıcakla ilerlervalla bilmiyorum ki diğer gruptakilerin de bazıları bu değerlerden bahsediyor . ilk gebeliğim düşüktü o zaman 5+5 te beta 4200 çıkmıştı, 2 gün sonra da düşük yapmıştım ama . aile hekimim 27 aralıktakine iyi bir değer dedi çünkü 23 aralıkta 386 çıkmıştı. ben de 10 ocağa randevu aldım 6+5 te gidecem bakalım doktora
inşallah tesekkür ederimKesin gözükür canım. Korkma dua et inşallah sağlıcakla ilerler
Yaa çok üzüldüm, ama beta 2.5 kat artmış diyordunuz ona rağmen mi düştü ve adetinizin üzerinden kaç gün geçmiştiYarın sabahti randevum ama az önce baya regl gibi kanamam geldi galiba düşük yapıyorum Hayırlısı Allah'tan...
Adetim üzerinden 4 gün geçti bugün.Yaa çok üzüldüm, ama beta 2.5 kat artmış diyordunuz ona rağmen mi düştü ve adetinizin üzerinden kaç gün geçmişti
Hayırlısı olsun inşallah. Bende bugün aradım doktoru taa 25 Ocaka randevu verdi. 8 haftaya mı girerim 9 a mi bilmiyorum. Almanya çok kötü bu açıdan erkenden hiç bakmıyolar. 1 kere bakacak ultrasonda kese kalp atışı hepsini aynı anda görecek duyacak inşallahhh. O zamana kadar beklicem mecburrAdetim üzerinden 4 gün geçti bugün.
Beta 34'ten 169'a cikmis 4 günde.
Düştü mü şu an bilmiyorum, sadece kanamam arttı..Heralde düşük, ama belirtilerinin kaybolmasına rağmen beta artması beni şaşırttı.Yarin öğreneceğim ne oluyor ne bitiyor.
Sizinle aynıyız biz 24 Kasım benimde 5+5 bugün. Bende çok tereddüt etmiştim Ağustos ve Eylül gösteriyor hepsi aynı değil. Burdan devam ettim bende :) ve bende daha doktora gitmedim randevu aldım bekliyorummerhaba kızlar benim sat 24 kasım bazı uygulamalar 2 eylül bazıları 31 ağustos gösteriyor doğumu. burayı da takip edeyim bari 5+5 bugün daha hiç doktora gitmedim