- 27 Aralık 2021
- 826
- 1.284
Sizin benden daha erken döllenmiş o zaman evet benim kimyasalda da 75 ti bu haftadaBenim 4+5’te 3854 çıktı benim de kimyasalım var 4 gün gecikmede 32 çıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin benden daha erken döllenmiş o zaman evet benim kimyasalda da 75 ti bu haftadaBenim 4+5’te 3854 çıktı benim de kimyasalım var 4 gün gecikmede 32 çıkmıştı
Usg kağıdı vermedi mi .olctugune göre görmüşKızlar kesesi görünen var mı ben bugün 4+6 da kese göremedi doktor sanki yuvarlak bişeyi çizdi ölçtü ama bana bişey demedi kan verdim ama zaten bu haftada erken dedi sizde durumlar nasıl
Hayır vermedi çok belli belirsiz bi yuvarlak gördü onu ölçtü ama ne olduğunu söylemedi keseyi göremedim dediUsg kağıdı vermedi mi .olctugune göre görmüş
Hiç girdiniz mi USG yeKese için erken sanki ya. Ben de 4+6dayım. Hem tüp bebek doktoru hem de kadın doğum doktoru 7 ocakta muayene istediler kese için.
Darısı keseyi görmeye inşallahSizin benden daha erken döllenmiş o zaman evet benim kimyasalda da 75 ti bu haftada
İnşallahhhDarısı keseyi görmeye inşallah
Bhcg kacHayır vermedi çok belli belirsiz bi yuvarlak gördü onu ölçtü ama ne olduğunu söylemedi keseyi göremedim dedi
Bana çok sağlıklı bir gebelik gibi gelmiyor en başından beri, daha önce doğum yaptım onda herşey muazzam ilerlemişti.Bilmiyorum zorlamanın anlamı var mı, ne doğacak engellenebilir ne de düşecek diye düşünüyorum.Hemen doktorunuza gidin lütfen en azından erken müdahale ile kurtarabilirsiniz bebeğinizi
583 çıktı bugün çarşamba tekrar vericemBhcg kac
Kese 1500 olunca gözüküyor canım583 çıktı bugün çarşamba tekrar vericem
Orası öyle tabi ki canim alan da veren de Allah olacağın önüne geçemeyiz tedbir amaçlı dedimBana çok sağlıklı bir gebelik gibi gelmiyor en başından beri, daha önce doğum yaptım onda herşey muazzam ilerlemişti.Bilmiyorum zorlamanın anlamı var mı, ne doğacak engellenebilir ne de düşecek diye düşünüyorum.
Biliyorum canımKese 1500 olunca gözüküyor canım
Hayırlı olsun keseyi gördünüz mü kalp atışını duydunuz muBenim 4+5’te 3854 çıktı benim de kimyasalım var 4 gün gecikmede 32 çıkmıştı
4+6da ben keseyi gordumBiliyorum canım
Herkesin aynı olmuyo yumurtlama ve döllenme zamanı siz benden önce yumurtlamışsınız4+6da ben keseyi gordum
Yok henüz gitmedim yarın gideceğim inşallahHayırlı olsun keseyi gördünüz mü kalp atışını duydunuz mu
Bu sabah yine beta icin saglik ocagin kan verdim .sonuc cikinca yarin gidecegim insallah keseye.siz gittinizmiHayırlı olsun keseyi gördünüz mü
Kardeşim kan verken gerek değerin düşüyorsa zaten düşük yapiyosundur ne olur uzulme cunku kimyasal gebelik yani bebegi kaybetmen aslinda sagliksiz embriyoyu atıyor vucut .saglikli bir bebis icin hazirlaniyor rhmin uzulme ama kan verYarın sabahti randevum ama az önce baya regl gibi kanamam geldi galiba düşük yapıyorum Hayırlısı Allah'tan...
Kan degerlerine gore keseye bakiliyor eger illa bak diyosaniz alttan kesin gorunur ama tavsiye etmem gec dollenme olduysa bi kac gune gorunur.bende hala keseyi gormedim meselaKızlar kesesi görünen var mı ben bugün 4+6 da kese göremedi doktor sanki yuvarlak bişeyi çizdi ölçtü ama bana bişey demedi kan verdim ama zaten bu haftada erken dedi sizde durumlar nasıl
Yok alttan istemem zaten aynen bu cumaya kadar büyük ihtimal görünürKan degerlerine gore keseye bakiliyor eger illa bak diyosaniz alttan kesin gorunur ama tavsiye etmem gec dollenme olduysa bi kac gune gorunur.bende hala keseyi gormedim mesela