2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Teşekkür ederim. Henüz iyi sayılmam. Sol göğsümde kist göründü ama henüz önemli birşey mi bilmiyoruz doktoru bekliyoruz. Mastit olan göğüste kızarıklıkta oluyor. Bende aynı şekilde aşırı terliyordum. Yatak sırılsıklam oluyordu. Kac kere kıyafet değiştiriyordum. Bende antibiyotik kullandım. 2 haftada bir antibiyotik etkisi gittkce tekrarlıyor. Göğüs uclarımda benimde beyaz kabarcık oluyor. Birde böyle nasıl snlatılır bilmiyorum yara kaynar ya göğüs uclarım öyle resmen. Mastit 3 şeyden olur dedi doktor. Ya vajinadaki enfeksiyondan ya ciğerde ki yada göğüsten dedi.
Ben de sol koltuk altımda fark ettim şiş oynayan kitle gibi. Ğöğüslerimin çok sert olduğu zamanda sonra göğüslerimi sürekli sağdım o şişlikte kayboldu sütü boşaltamadıysa bebek ondan olabilir

Kızlar sütümü sağdığımda dolaba koyuyorum üzerinde hiç yağ göremiyorum sağım yapanlar üzerinde bir kaç parmak yağ oluyor mu bebeğim ondan mı çok az kilo aldı acaba 😔

Kızlar sütümü sağdığımda dolaba koyuyorum üzerinde hiç yağ göremiyorum sağım yapanlar üzerinde bir kaç parmak yağ oluyor mu bebeğim ondan mı çok az kilo aldı acaba 😔
Ben uzun süredir sağmamıstım ,geçenlerde biraz sağdım üzerinde çok olmasa da yağ birikmiş .Kızım uzun da emmiyor nasıl doyuyor diye düşünüyorum.Bu arada ravla lohusa yağı kullanmaya başladım.Bence beslenme ile birlikte etki etti canım .

Benim de bu ara şöyle bir sıkıntım var .Sanki sütüm azaldı ,eskisi gibi hissetmiyorum.Zaten çok sütü olan biri değildim canım sıkıldı baya .Yetmiyor diye mama verdim onu da içmedi .Dün Grce bir saat olmadan sürekli uyandı .Ben de regl oldum hem çok yoğun hem çok ağrılı

Kızlar atak haftaları için kullandığınız bir uygulama var mı ?Harika Haftalar indirdim ama sanki karışık geldi ona göre de ödeme yapmak istedim

Kizlar ya ben bebegin burnunu tam temizleyemiyorum yaa. O icine agizla cekilen aspiratorden var bende. Onunla yapiom azcik cikiio. Ama burnu tıkali yani hırıltı geliyor. Nasil temizlerim baska bilmiorm

Teşekkür ederim. Henüz iyi sayılmam. Sol göğsümde kist göründü ama henüz önemli birşey mi bilmiyoruz doktoru bekliyoruz. Mastit olan göğüste kızarıklıkta oluyor. Bende aynı şekilde aşırı terliyordum. Yatak sırılsıklam oluyordu. Kac kere kıyafet değiştiriyordum. Bende antibiyotik kullandım. 2 haftada bir antibiyotik etkisi gittkce tekrarlıyor. Göğüs uclarımda benimde beyaz kabarcık oluyor. Birde böyle nasıl snlatılır bilmiyorum yara kaynar ya göğüs uclarım öyle resmen. Mastit 3 şeyden olur dedi doktor. Ya vajinadaki enfeksiyondan ya ciğerde ki yada göğüsten dedi.
içini ferah tut bir şey yoktur inşallah 🙏🏻 Aynı sıkıntılar bende de var bakalım ne diyecek doktor ilk olarak kadın doğuma gideceğim göğüs için nereye gitmek gerekiyor:(

Ben uzun süredir sağmamıstım ,geçenlerde biraz sağdım üzerinde çok olmasa da yağ birikmiş .Kızım uzun da emmiyor nasıl doyuyor diye düşünüyorum.Bu arada ravla lohusa yağı kullanmaya başladım.Bence beslenme ile birlikte etki etti canım .

Benim de bu ara şöyle bir sıkıntım var .Sanki sütüm azaldı ,eskisi gibi hissetmiyorum.Zaten çok sütü olan biri değildim canım sıkıldı baya .Yetmiyor diye mama verdim onu da içmedi .Dün Grce bir saat olmadan sürekli uyandı .Ben de regl oldum hem çok yoğun hem çok ağrılı
Yağlı olduğu için doyuyor olabilir . Benim de ilk zamanlar gibi ğöğüslerim sertleşmiyor bana da azaldı gibi geliyor. Acaba gazı mı var benimki gazı olunca kıvranıyor uyumuyor.Bakıcam lohusa yağına çok teşekkür ederim canım

Kızlar sız 1. Ay hepatit asısını oldunuzmu?sistem degısmıs ya sımdı 2. Ayda bebek bıdaha hepatıt asısı olmus olacak,normalde 6. Ayda olması gerekıyomus hepatit asısını bı sıkıntı olmasın?aradım sımdı hemsıreyı sordum karma asının ıcıne koymuslar hepatiti cıkarma sansımız yok ıcınden yıne cocuk doktoruna sorup yaparız dedı.canım sıkıldı bosuna cocuk ası olmus oldu ya

Kızlar sız 1. Ay hepatit asısını oldunuzmu?sistem degısmıs ya sımdı 2. Ayda bebek bıdaha hepatıt asısı olmus olacak,normalde 6. Ayda olması gerekıyomus hepatit asısını bı sıkıntı olmasın?aradım sımdı hemsıreyı sordum karma asının ıcıne koymuslar hepatiti cıkarma sansımız yok ıcınden yıne cocuk doktoruna sorup yaparız dedı.canım sıkıldı bosuna cocuk ası olmus oldu ya
Aaaa biz de olduk hepatit b 🥹🥹🥹 nasıl ya bir daha mı olacak aynı aşıyı

Kızlar en baştan beri göğsümün birinden az süt geliyor ve bebeğim onu emmek istemiyor ne yapabilirim bu konuda ? Yaşayan bilen yardımcı olabilir mi

Aaaa biz de olduk hepatit b 🥹🥹🥹 nasıl ya bir daha mı olacak aynı aşıyı
Malesef bıdaha olacakmıs.cok canım sıkıldı.eskı sıstemden yararlanamıyomusuz.mecburen yenı sıstemden aşılanacakmıs,sacma sapan bır iş!cocuklar deney mazemesı degıl.keske vurdurmasaydık cok pısman oldum şuanda.bosuna bı doz fazla olmus olacaklar.belkı bır zararı vardır cok saçma

Yağlı olduğu için doyuyor olabilir . Benim de ilk zamanlar gibi ğöğüslerim sertleşmiyor bana da azaldı gibi geliyor. Acaba gazı mı var benimki gazı olunca kıvranıyor uyumuyor.Bakıcam lohusa yağına çok teşekkür ederim canım
Hiç bilmiyorum ki canım ,ilk zamanlar sağıp hastenete götürdüm rengi baya sarıydı ama sonradan sağmadım .Düşünmeden emzirdim çok rahattı kafam kilo da aldı.Ama sonradan memeler ihtiyaca göre süt üretiyor diyorlar öyle bir şey olmuş olabilir .

rica ederim canım ne demek şifa olsun 🙏🏻

Bir konuda daha yardım istiyorum kızlar. Biraz uzun olacak ama okuyup fikir verirseniz çok iyi gelecek. Lohusayım hala 40 mız çıkmadı hamileliğimden beri annem yanımda her şeye koşturuyor sağolsun evde eşim annem ben uyku nöbeti tutuyoruz resmen. Bu süreçte bi de bebeği görmeye kaynanam geldi. 2 hafta kaldı yarın gidiyor ama bana bir asır gibi geldi yüzünü bile görmek istemiyorum her şeyi battı. Geldiğinden beri hiçbi halta yaramadı sadece mutfak işlerine yardım ediyo utanma belası o kadar. Biz sabaha kadar bebeğin başındayız o öğlene kadar horlaya horlaya uyuyo. Bi yandan canım yanarken bi yandan yorgunluk varken onun bu rahatlığı sinirlerimi bozuyo baya surat yapıyorum ben de. Eşimle konuşuyorum bana hak veriyo görüyorum ama ne yapayım biraz sabret diyo konuşayım uyarayım dedi ben kabul etmedim. Kaynanam bir de yaşlı annemle aralarında 15 yaş var 65 yaşında biraz da onun payı var pasifliğinin ama şu uykusundan ödün vermeyecek rahatlığı beni sinir ediyor. Sinir hapı kullanıyor ondan da uyuyo biraz ama ne olursa olsun ben burda bi işe yaramıyorum kafasında değil. Telefonda konuşuyo yok bebek gece uyumuyo yok bugün banyo yaptırdık halbuki kendisi hiçbi şey yapmıyo. Bebeği de gelir gelmez öptü o zamandan beri vermek de istemiyorum bikaç kez ancak kucağına almıştır o kadar. Sıkıntı şu yazın memlekete gitcez. Annemlerle kaynanamlar aynı ilçedeler. Biraz orda biraz orda kalıyoduk her sene de kavga oluyodu orda kalcaz burda kalcaz derdinden. Tatil de uzun 2 ay olunca. Bu zaten son yazımız memlekete tayin isticez kimsede kalmam gerekmicek artık. Bu yaz da sadece annemde kalmak istiyorum bebeğin düzeni zırt pırt değişmesin diye hem de annem geceleri yardım ediyo bebek konusunda. Gündüz kaynanama arada gidip akşam yine annemde kalmak istiyorum. Kaynanam yine batacak bana biliyorum. Aslında kalıp yiyip içip yatabilirim ama görmeye bile tahammül edemiyorum artık. Eşimi buna nasıl ikna edebilirim? İç güveyi miyim ben dicek kesin. Saçma bi istek mi bu haksızlık mı olur yani? Ama kaynanam hiçbi şey haketmiyor az bile ona.

Son düzenleme:
Kızlar yukarda kalsın dıye yazıyorum konu hakkında bılgısı olan varmı?

Ya ben de yaptırdım aşısını ordaki hemşire 2.ayda verem aşısı için ben aradığımda gelceksiniz dedi. Hiç bahsetmedi bu sistemden :( bir bilgim yok ama inşallah eski sistemden devam edebiliyoruzdur. Bizi kapsamaması lazım bir dozu olduk dediğin gibi ya yan etkisi olursa :(

Tıpkı memenin ucu gibi başını sağa sola çevirip yakalamaya çalışırken silikon uc yerinden çıkıyor onu çığlık kiyamet giderken takip tekrar ağzına tutturmak çok çok daha yoruyor o yüzden memeyle cebellesiyorum şu an sadece ama biberona o kadar alışmış ki onu verince sakinlesiyor 17 günlük bugün
Gazi vardir ya da uykuludur ondan tutamiyor tutmak istemiyor kendilerini zorlamak istemiyolar acikcasi
Kizlar ya ben bebegin burnunu tam temizleyemiyorum yaa. O icine agizla cekilen aspiratorden var bende. Onunla yapiom azcik cikiio. Ama burnu tıkali yani hırıltı geliyor. Nasil temizlerim baska bilmiorm
Canim bana dojtor aspirator kullanma dedi sadece serum fizyolojik

Ya ben de yaptırdım aşısını ordaki hemşire 2.ayda verem aşısı için ben aradığımda gelceksiniz dedi. Hiç bahsetmedi bu sistemden :( bir bilgim yok ama inşallah eski sistemden devam edebiliyoruzdur. Bizi kapsamaması lazım bir dozu olduk dediğin gibi ya yan etkisi olursa :(
imagination forever imagination forever bizede aynen böyle dediler canım 🤦🏻‍♀️

Kızlar bebeği kolik olan varmı? Yavrum ne uyku uyuyabiliyor nede susuyor. Bıçak saplanır gibi aniden sancıyla çığlık atıyor. Son 3 gündür böyle. Aynısını yaşayan varmı yada deneyimli anneler ne önerirsiniz.dr yazdığı 2 ayrı gaz damlası kullanıyorum ama faydası olmuyor. Nolur yardım

Evet 2. Ay aşısının içinde yine 1. Ayda yapılan hepatit dozu olacakmış , ebe bize de istersen yaptır 1. Ayı dedi , ben istemedim , tekrar 2. Ayda hepatit olmasında sıkıntı olmaz mı dedim hayır olmaz dedi...

Back
X