Insallah bugün olmazsa yarın öbür gün zaten belli olacak canim göbusler❤❤Anlıyorum, çok haklısın 2 kayıptan sonra insan korkar tabi söylemeye. İnşallah bunu kucağına alırsın
Anneme sıkı sıkı tembihledim inşallah tutar kendini
Aynen öyle eşim heyecandan yaydı herkese kızamıyorumda işte ilk defa oluncaBende anneme söyleme kimseye dedim bu zamana kadar herkes saklamıştı çünküakşamda kayınvalidemlere söyleyeceğiz inşallah oda kaçırmaz ağzından. Anne babaların bilmeye hakkı var da diğerleri bilmeyiversin. Sonra dediğin gibi birsürü soru yağmuruna tutuyorlar
ne güzel maşallahEvet gözüktü 2subattada kalp için gidicem
Benim ilk gebeliğim boş gebelikti ben de henüz eşim ve kız kardeşim dışında kimseye söyleyemedim inşallah haftaya bebeşimizi görebilirsek söyleyeceğimBen kimseye söylemedim henüz. 12. Hafta bitince söyleyeceğim:)
Xiaomi 1C Vacuum Mop benimki , çok memnunum çok araştırdım sulu olması iyi ön taraftan süpürüp arka taraftan silmesi çok iyi. Süpürme için ayrı silme için ayrı çalıştırmaya gerek kalmıyor bu modellerde bazıları böyle değil ona dikkat etmiştim. Büyük süpürgeyi ayda 1 açiyoruz her gün süpürüyor. Çok fazla eşya olmaması lazım ya da hepsinin yüksek olması lazım. Çocuklar ilk bir kaç gün evet ilgisini çekiyormuş çoğunlukla ama sonra alışınca bırakıyorlarmis. Al gitsin bence elin ayağın oluyor rahatlikMarkası ne canim memnun musun ben de alacağım ama oğlumdan korkuyorum anasını ağlatır robotun
Bende öyle düşünüyorum eşyalarım hep yüksek ayaklı zaten sıkıntı olmaz iki cocuk olunca çok zorlayacak beni o sebepten istiyorum biraz da qma benden önce oğlum istiyor baba robot supurge al diyor yakasına yapışıyor adamın daha 3 yaşındaXiaomi 1C Vacuum Mop benimki , çok memnunum çok araştırdım sulu olması iyi ön taraftan süpürüp arka taraftan silmesi çok iyi. Süpürme için ayrı silme için ayrı çalıştırmaya gerek kalmıyor bu modellerde bazıları böyle değil ona dikkat etmiştim. Büyük süpürgeyi ayda 1 açiyoruz her gün süpürüyor. Çok fazla eşya olmaması lazım ya da hepsinin yüksek olması lazım. Çocuklar ilk bir kaç gün evet ilgisini çekiyormuş çoğunlukla ama sonra alışınca bırakıyorlarmis. Al gitsin bence elin ayağın oluyor rahatlik
Ben bişey bildirmedim onlar beni aradıKızlar size bir sorum var? Biz sağlık ocağına falan bildirecek miyiz hamile olduğunuzu? Sanki otomatik olarak oraya bir bildirim yapılıyordu, bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Ekledim canim hosgeldin sağlıkla al kucağına inşallah Yaş kaçtımaviss_34 benide ekler misiniz muğladan ilk çocuğum son adet tarihim 8 aralık
Merhaba arkadaşım benimde idrar yollarımda enfeksiyon vardı antibiyotik ve fitil kullanmama rağmen ilk ay hamile kaldım. Rabbim sizede nasip etsin inşallahİnşallahhhbende bu ay kalmak istiyorum ama zor gibi. Prolaktin hormonu 40 çoktı ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı
Hoşbuldum 20 yaşındayımEkledim canim hosgeldin sağlıkla al kucağına inşallah Yaş kaçtı
Kese görünmedi mi sizinAslında mecbur kalıp doktoruma ulaşamayınca başka bi doktora da gittim acil olarak. Kanaman ilaca rağmen devam edebilir kahveye dönebilir vs demişti. %90 zararsız kanamalar oluyor falan dedi. Ama kanama full kırmızı kahveye bile dönmedi. İçerde sorun görünmüyordu en son 2 gün önce de. Bir kanama alanı da yoktu. Herhalde düşmesini bekliyoruz kanamanın çoğalıp bilmiyorum ne olcak böyle. Sevincim kursağımda kaldı.
Değerlerin çok güzel artmış Allah tamamına erdirsinKızlar merhaba bugün test yaptırdım tekrar,
14 ocakta beta 9,19 du benim
18 ocakta beta 103,4
20 ocakta beta 231
İki günde iki katı mı artması lazımdı 1 günde iki kat mı degerlerim normal mi kızlar
Benim annem kardeşlerim eşimin anne babası biliyo az öncede yakın arkadaşlarıma WhatsApp grubundan söyledimKızlar kimlere söylediniz hamileliğinizi aileden birileri biliyor muBen dün akşam anneme söyledim.
Esim ve yakin arkadasim disinda kimse bilmiyorKızlar kimlere söylediniz hamileliğinizi aileden birileri biliyor muBen dün akşam anneme söyledim.
Eşim dışında kimse bilmiyor henüzKızlar kimlere söylediniz hamileliğinizi aileden birileri biliyor muBen dün akşam anneme söyledim.
Kese göründü canım, 0,86cm’diKese görünmedi mi sizin
Valla kendimi temizlikle yorduğum günün sabahı lekelenme oldu, o yüzden saldım biraz, robot süpürge süpürüyor, ben de yorulmayacak şekilde diğerlerini hallediyorum yavaş yavaş.Kızlar evde temizlik işlerini nasıl yapıyorsunuz hem havalar soguk hem hamileligin verdigi ufak rahatsızlıklar