tamam canım bende sadece tuzlu suyla gargara yaptımHamilelerin kullanması uygun değilmiş canım, bende kullanamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım bende sadece tuzlu suyla gargara yaptımHamilelerin kullanması uygun değilmiş canım, bende kullanamadım.
son adet tarihime göre 3+5 sen kaç haftalıksınKaç haftalıksın
5+6dayım bndeson adet tarihime göre 3+5 sen kaç haftalıksın
kese gözüktümü5+6dayım bnde
Ben kimseye söylemedim henüz. 12. Hafta bitince söyleyeceğim:)Kızlar kimlere söylediniz hamileliğinizi aileden birileri biliyor mu Ben dün akşam anneme söyledim.
Yaa benimde öyle ağladı annemle kardeşimbenim tek annem biliyo bugün söyledim şaka yapıyorum sandı inanamadı gözlerinin içi güldü kadının
Ay nasıl dayanacaksın ben zor tutuyorum kendimiBen kimseye söylemedim henüz. 12. Hafta bitince söyleyeceğim:)
Canım Allah kimseye yaşatmasın 2 kayıp yaşadım ben, aileler de çok üzüldü bu sefer. O yüzden biraz netleştirelim ondan sonra söyleriz dedik. Yoksa ben de heyecanlıyım :)Yaa benimde öyle ağladı annemle kardeşim
Ay nasıl dayanacaksın ben zor tutuyorum kendimi
Allah tüm isteyenöere yaşatsın bu heyecanı sevinci inşallah sağlıklada kucağımıza alırız tüm hamişlerYaa benimde öyle ağladı annemle kardeşim
Ay nasıl dayanacaksın ben zor tutuyorum kendimi
Halam ve eşim dışında kimse bilmiyor anneme söylemek isterdim ama yedi düvel duyarKızlar kimlere söylediniz hamileliğinizi aileden birileri biliyor mu Ben dün akşam anneme söyledim.
hahabenim annem sır küpüdür kimseye söyleme diye tembihledimHalam ve eşim dışında kimse bilmiyor anneme söylemek isterdim ama yedi düvel duyar
Sağol canım evet aralık grunundan aynıyız T temmuzekim sen ben valla ilaçları devam et dedi süresini söylemedi kalp atışı için gittiğimizde tekrar değerlendirir heralde geç olsun güç olmasın bazen kese erken gözükmüyo hem garanti olur sıkma canını sayılı gün çabuk geçerMasallahz gözün aydinEstrofemi kalp atisina kadar devam mi canim, seninle günlerimiz ayni. Ben hala kontrole gitmedim dr haftaya dedi
Bunu bende uzun süredir kullanıyorum ilk dahiliye doktorum pko olduğum ve kilo verebilmem için vermişti insülin direnci sınırdaydı şimdiki doktorumda devam et dedi ilk 3 ay düşükleri önlüyomuşKızlar bana dün biriniz sormuştu insülin direnci için olan ilacı, ekliyorum.
Bizim birsürü kişi duydu ya 12. Haftaya kadar bende istemiyordum :/ kendi ailem,eşimin ailesi,teyzesi,dayısı,dedesi,kuzenleri, yakın arkadaş çevremiz anne babalar neysede diğerleri şimdi ne zaman doktora gitsek ayy noldu gördün mü bilmemne soruyorlar bende hiç hoşlanmıyorum. başkalarına bari söylemeyin diyorum yayılmasın daha fazla diye ne bu ısrarla saklamak falan diyorlar sinir oluyorum bir saygı duyun değil mi korkuyorum ki istemiyorum yayılmasını yaniiiKızlar kimlere söylediniz hamileliğinizi aileden birileri biliyor mu Ben dün akşam anneme söyledim.
Bende oyle olmasını temenni ederdim keseyi göreyim söylerim ama anne sonuçta söylememek olmazhahabenim annem sır küpüdür kimseye söyleme diye tembihledim
Evet gözüktü 2subattada kalp için gidicemkese gözüktümü
Evet aynı gün transferiyiz inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız kızlarSağol canım evet aralık grunundan aynıyız T temmuzekim sen ben valla ilaçları devam et dedi süresini söylemedi kalp atışı için gittiğimizde tekrar değerlendirir heralde geç olsun güç olmasın bazen kese erken gözükmüyo hem garanti olur sıkma canını sayılı gün çabuk geçer
Bunu bende uzun süredir kullanıyorum ilk dahiliye doktorum pko olduğum ve kilo verebilmem için vermişti insülin direnci sınırdaydı şimdiki doktorumda devam et dedi ilk 3 ay düşükleri önlüyomuş
Anlıyorum, çok haklısın 2 kayıptan sonra insan korkar tabi söylemeye. İnşallah bunu kucağına alırsınCanım Allah kimseye yaşatmasın 2 kayıp yaşadım ben, aileler de çok üzüldü bu sefer. O yüzden biraz netleştirelim ondan sonra söyleriz dedik. Yoksa ben de heyecanlıyım :)
Anneme sıkı sıkı tembihledim inşallah tutar kendiniHalam ve eşim dışında kimse bilmiyor anneme söylemek isterdim ama yedi düvel duyar
Bende hiç bir şey kokmamali mümkünse , yumuşatıcı oda parfümü hepsi mahvediyorGünaydın.3 gündür yatıyorum mideden halsizlikten.seruma dogru yola çıktım bende yumuşatıcının kokusu bile kötü kokar oldu
Kızlar evde temizlik işlerini nasıl yapıyorsunuz hem havalar soguk hem hamileligin verdigi ufak rahatsızlıklar
Markası ne canim memnun musun ben de alacağım ama oğlumdan korkuyorum anasını ağlatır robotunSaldım ben ya evi toparliyorum robot süpürgeyi açıyorum silip süpürüyor o kadar
Bende anneme söyleme kimseye dedim bu zamana kadar herkes saklamıştı çünkü akşamda kayınvalidemlere söyleyeceğiz inşallah oda kaçırmaz ağzından. Anne babaların bilmeye hakkı var da diğerleri bilmeyiversin. Sonra dediğin gibi birsürü soru yağmuruna tutuyorlarBizim birsürü kişi duydu ya 12. Haftaya kadar bende istemiyordum :/ kendi ailem,eşimin ailesi,teyzesi,dayısı,dedesi,kuzenleri, yakın arkadaş çevremiz anne babalar neysede diğerleri şimdi ne zaman doktora gitsek ayy noldu gördün mü bilmemne soruyorlar bende hiç hoşlanmıyorum. başkalarına bari söylemeyin diyorum yayılmasın daha fazla diye ne bu ısrarla saklamak falan diyorlar sinir oluyorum bir saygı duyun değil mi korkuyorum ki istemiyorum yayılmasını yaniii