- 24 Ocak 2021
- 5.659
- 4.878
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp bebek merkezi 10. haftaya kadar demişti ama kadın doğum doktoru 12. haftaya kadar kullanırsın diyor.Kızlar özellikle tüp bebek yaptıranlar progestan dex kullanıyorum sabah akşam karnımdan tahmini ne zaman bıraktırır mahvoldu karnım artık
Daha çok var benim eğer öyleyseTüp bebek merkezi 10. haftaya kadar demişti ama kadın doğum doktoru 12. haftaya kadar kullanırsın diyor.
Benim de çok varDaha çok var benim eğer öyleyse
Canım benim yanma değil ama dokununca sol göğsüm ağrıyor bayaKimse cevap vermedi bi daha yazayım dedim . benimde bir sorum var . Göğüs yanması oluyormu sizde de ? Yada olan varmı . Benim ara ara sol göğsüm aciyor nasil anlatayim içi yanıyor sanki alev alev .
Bende olmadı hiç, ağrı ve hassasiyet arttığı için belki de, aile hekiminize bı danışın isterseniz, içiniz rahat etsinKimse cevap vermedi bi daha yazayım dedim . benimde bir sorum var . Göğüs yanması oluyormu sizde de ? Yada olan varmı . Benim ara ara sol göğsüm aciyor nasil anlatayim içi yanıyor sanki alev alev .
Ben nadir bakıyorum canım yeni gördüm bende sızı ve yanma oluyor bazen anlık birşey normalKimse cevap vermedi bi daha yazayım dedim . benimde bir sorum var . Göğüs yanması oluyormu sizde de ? Yada olan varmı . Benim ara ara sol göğsüm aciyor nasil anlatayim içi yanıyor sanki alev alev .
Allah allah kisiden kisiye göre degisiyor heralde herkeste farkli bi belirti oluyoYok kuzum hiç olmadı hassaslastigi için oylr olmuştur belki de
Karnım mosmor içi çürümüşte acıyor gibiBenim de çok var
Cumartesi kese görmeye gidicem canim doktora unutmazsam sorarim artikBende olmadı hiç, ağrı ve hassasiyet arttığı için belki de, aile hekiminize bı danışın isterseniz, içiniz rahat etsin
Dokunuca uçlari aciyo da ara ara üsüdugumde ozellikle cayir cayir içten yaniyo geciyo sonraCanım benim yanma değil ama dokununca sol göğsüm ağrıyor baya
Evet canim anlik oluyor . Genellikle üsüdugum zaman oluyor . Normal heraldeBen nadir bakıyorum canım yeni gördüm bende sızı ve yanma oluyor bazen anlık birşey normal
Dex bende morluk yapmıyor ya hiç. Kan sulandırıcı kullanıyorum o morluk yapıyor sadece.Karnım mosmor içi çürümüşte acıyor gibi
Günde 1 defa 200mg kullanıyorum ben ağızdan alıyorum bünyem alıştı heralde çok nadir uyku baş dönmesi yapıyor alttan almıyorum bana alttan mantar kaşıntı yapıyor ağızdanda gayet etkili benim baya ağrılarımı azalttı kullanmaya devam et canım illaki etkisi vardır.Evet bana da başladı da aslında kafama takılan şu; bana günde 3 100mg verdi. Hap olarak mı fitil(vajenden) olarak mı daha rahat kullanırsın dedi. Hap istedim. Genel olarak fitil olarak daha etkili diye yazılar okudum ama güncel yorum göremedim ve kimseye soramadım. Bende küçük yuvarlak bir hap var onu hem ağız yoluyla hem vajenden uygulayabiliyomuyuz. Kafam karıştı bilgin varmı?
Oğlumda da sizi oluyordu benim normal benceEvet canim anlik oluyor . Genellikle üsüdugum zaman oluyor . Normal heralde
Ben sadece dex kullanıyorumda morardı benim hep ben mi beceremiyorum yanlış yerlere yapıyorum anlamadım kiDex bende morluk yapmıyor ya hiç. Kan sulandırıcı kullanıyorum o morluk yapıyor sadece.
Olabilir bunun en iyi anlama yolu kan tahliliAz önce bend test yaptım çıkmadı birşey acaba benim durumunda seninki gibi olabilir mi diye düşündüm.. çunki kanamam adet kanamais değil zaten şuanda yok nerdeyse.. akıntıya döndü.. hayatımda böyle olmaz benim adetim..
İstanbulun neresinde oturuyorsunuzİstanbul da olan kızlar hangi hastaneye gidiyorsunuz önceki doğum yaptığım doktorum fazlasıyla pahalanmis soklardayim gerçeklere geri döndüm resmen
Buyukcekmeceİstanbulun neresinde oturuyorsunuz
Ben dayanamıyorum soyuyorum ikinci soyuşumKızlar dudakları çatlayan soyulan var mı? Benim cok fena çatlayıp soyuldular soyuyorm sürekli kanatıyorum ya