- 10 Temmuz 2012
- 612
- 457
Google yazınca çıkıyor hazır takvim var yaşlar var ordan doğacağını aya göre bakiyorsun. Qma yaşını doğru hesaplamalisin cintakvimindeki yaşına göre bakman lazımNerden bulup hesapladın bebis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Google yazınca çıkıyor hazır takvim var yaşlar var ordan doğacağını aya göre bakiyorsun. Qma yaşını doğru hesaplamalisin cintakvimindeki yaşına göre bakman lazımNerden bulup hesapladın bebis
Baktim kiz çıktı canim ama yaşımı nasıl oraya göre hesaplanabilir 29 bitti ama Ekim de 30 bitecekGoogle yazınca çıkıyor hazır takvim var yaşlar var ordan doğacağını aya göre bakiyorsun. Qma yaşını doğru hesaplamalisin cintakvimindeki yaşına göre bakman lazım
Hangi yaşta hamile kaldın ve doğum tarihin neBaktim kiz çıktı canim ama yaşımı nasıl oraya göre hesaplanabilir 29 bitti ama Ekim de 30 bitecek
29 yaşımda işte 92 liyimHangi yaşta hamile kaldın ve doğum tarihin ne
Doğacağı aya mı bakıyoruz ben hep hamile kaldığım aralık ayına bakıyorum yaGoogle yazınca çıkıyor hazır takvim var yaşlar var ordan doğacağını aya göre bakiyorsun. Qma yaşını doğru hesaplamalisin cintakvimindeki yaşına göre bakman lazım
30 olarak bakmalisin29 yaşımda işte 92 liyim
Evet kuzu doğacağı ayDoğacağı aya mı bakıyoruz ben hep hamile kaldığım aralık ayına bakıyorum ya
30 sendromu kabullenemiyorum hahahah30 olarak bakmalisin
Erkek diyor ben en iyisi 29 dan bakayim hahaha30 olarak bakmalisin
Yaşım 27 çin takvimine göre 28miş doğumda eylül ekim gibi o zaman kız benimdeEvet kuzu doğacağı ay
Merhaba yuvarlak küçük olan 100 mg ben sabah akşam kullanıyorum suyla yutuyorum ben ama prospektüsünde vajinal olarak da kullanılabileceği yazıyor.Benim 6gün oldu ilk leke gibi başladı iğneyi oldum ilaçlara başladım o gece şiddetli bi bel ağrısıyla sabah acile gittim. Sorun yoktu kese hala düzgün kanama alanı da yok bir ped dolmuyorsa sorun yok dedi ama yine de düşerse de üzülme sağlıksızdır deyince kafama takıldı tabi. 100mg olan hem oral hem vajinadan mı alınıyor. Yuvarlak küçük bişeydi değil mi. Benim dozumu artırmadı sağlıksızsa vücut atsın engel olmayalım dedi
No 30dan erkek o zaman senindeErkek diyor ben en iyisi 29 dan bakayim hahaha
Doğduğun ay hangi ayYaşım 27 çin takvimine göre 28miş doğumda eylül ekim gibi o zaman kız benimde
20.07.1994 canım senin baktığın sitede ne çıkıyor acabaDoğduğun ay hangi ay
O zaman dediğin gibi hamile kaldığın yasa +1 ekleyim dogacagi aydan bakacaksin20.07.1994 canım senin baktığın sitede ne çıkıyor acaba
Ben de tarife göre kendim hesapladım, erkek çıkıyorCin takvimine gore cinsiyet bakan oldu mu hiç? Olduysa yazalım mi kimlerin ki tutacak?
Ben baslatayim erkek çıktı benim .
Hamileyken aralıklı oruc yapablir miyizMerhaba hala aralıklı oruç yapıyor musunuz ? Ben de gebelik öncesi yapıyordum , şuanda devam ediyorum
Ay herkesler erkekkkkBen de tarife göre kendim hesapladım, erkek çıkıyor
Kız çıkıyor baktımda canım hayırlısı olsun artıkO zaman dediğin gibi hamile kaldığın yasa +1 ekleyim dogacagi aydan bakacaksin