- 21 Haziran 2009
- 2.839
- 3.289
Beta HCG için gittiğimde bakıldı 4.02 çıktı ve ilaca başladım.Kızlar sizin tsh bakıldı mı? İlk gebeliğimde 4.65 çıktığı İçin ilaç başlamıştım hala kullanıyorum bu sefer doktorum tsh bakmamış. Aklıma takıldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta HCG için gittiğimde bakıldı 4.02 çıktı ve ilaca başladım.Kızlar sizin tsh bakıldı mı? İlk gebeliğimde 4.65 çıktığı İçin ilaç başlamıştım hala kullanıyorum bu sefer doktorum tsh bakmamış. Aklıma takıldı.
Ne kullanıyorsunuz ve kaç mg öğrenebilir miyim?Beta HCG için gittiğimde bakıldı 4.02 çıktı ve ilaca başladım.
Benim duyuldu canım6+2 de kalp atışı duyulur mu acaba? Şu ara zaman da geçmek bilmiyor
Adete 3 gün kala gebelik testi yaptım normal gebelik negatifti. şuan adetim 3 gün geçti gebelik yokturda büyük ihtimalle anlamadım olsa test yaptığım da çıkardı heraldeAmin canım, cumlemizinki inşallah hayır 2 erken gebelik testi iki kan testi yaptım toplam. Neden sordun
Bende öyle yapıyorum ama herhalde hassasiyet oldu iyice benimGöbeğin 3 parmak çevresine yapıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz
Tebrik ederim evet kese 2000+ olunca bakılıyor kalp atışınada keseden 10gün sonraya randevu verdi bana şu durumda bakmaz canım telaşlanmaKızlar merhaba
14 ocakta beta 9,19 du benim
18 ocakta beta 103,4 oldu
Doktorum muayene etmedi hafta bilgisi de vermedi daha çok yeni diyip geçiştirdi kalp atışını ve keseyi ne zman gorebilirim kaç haftalık bilgisi olan var mı
Tebrik ederim evet kese 2000+ olunca bakılıyor kalp atışınada keseden 10gün sonraya randevu verdi bana şu durumda bakmaz canım telaşlanmaKızlar merhaba
14 ocakta beta 9,19 du benim
18 ocakta beta 103,4 oldu
Doktorum muayene etmedi hafta bilgisi de vermedi daha çok yeni diyip geçiştirdi kalp atışını ve keseyi ne zman gorebilirim kaç haftalık bilgisi olan var mı
İnşaallah bende duyarım da bir oh çekerimBenim duyuldu canım
Kalbinin attığını bileyim yeter.Duymasam da olur6+2 de kalp atışını gördük ama sesi dinletmedı.
euthyrox 25 mg kullanıyorum.ilk bir hafta 12,5 mg kullandımNe kullanıyorsunuz ve kaç mg öğrenebilir miyim?
Ben aynı doktora gittim işinde iyi diye. Ama kötü bir enerji aldım. Normalde hemşireler tansiyon ölçer , kiloya bakar gider gitmez. Hep öyleydi. Hemşire sordu , vajinal mı , karından mı bakılacak diye. Karından bakıcam , dedi. Ben ikinci şok. Tabii ön bilgisi vardı. Kanamam bilgisi olduğu için , sanki 1-0 yenik başlamışım gibi davrandı. Zaten karın bölgem yağlı , zayıf biri değilim. İyi ki kese gördü. “Kesemsi bi şey “ dedi hatta. Erken haftalarda vajinal ultrason çok daha iyi çünkü. Ama bakmak istemedi. Kan tahlili istedi , 4+6 idim.Merhabalar, hepimiz bazı kayıplar yaşamışız sanırım bugüne kadar. Allah yaşamayan arkadaşlara hiç yaşatmasın hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım
Ben de geçen Mayıs ayında 9 haftalık kalp durması sonucu bebeğimi kaybettim, kasım ayında da betam düzenli artmadı kese oluştu ama rahim için sağlıksız gebelik sonlandırıldı.
Dediğiniz gibi ben de çok kaptırmamaya çalışıyorum kendimi, 3 aya kadar doktorlar da bebek olarak görmüyorlar zaten.
Ama bu demek değil ki bu sefer de kötü olsun, ben çok inanıyorum bu sefer her şey iyi olacak Allah’ın izniyle. Son adet tarihiniz neydi? Benim 15 Aralık, Ptesi günü gittiğimde 4+5’te kese ve yolk gördün inşallah bebeği de görebiliriz.
Yaa bu ne güzel haberdir böyleMerhaba, ben geçen sene tüp bebek tedavisi görmüştüm erkek faktörüydü. İş durumumdan dolayı transfer tarihine 1 hafta kala ertelemek zorunda kaldık. Kramplardan şüphelenip dün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ❤ Hemen acilde kan verdim beta 618 çıktı Perşembe tekrar kan vericem cumartesiye de randevu aldım. İnşallah devamı gelir. Yaş 30 Eskişehir ilk çocuk olacak inşallah
Maşallah çok sevindim sağlıcakla gelsin şöyle mucize bende istiyorumMerhaba, ben geçen sene tüp bebek tedavisi görmüştüm erkek faktörüydü. İş durumumdan dolayı transfer tarihine 1 hafta kala ertelemek zorunda kaldık. Kramplardan şüphelenip dün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ❤ Hemen acilde kan verdim beta 618 çıktı Perşembe tekrar kan vericem cumartesiye de randevu aldım. İnşallah devamı gelir. Yaş 30, sat 20 Aralık, Eskişehir ilk çocuk olacak inşallah
Eklemeyi unutmuşum sonradan düzenledim. 20 Aralık son adet tarihim. Çok teşekkür ederim keseyi cumartesi görürüz inşallah.Yaa bu ne güzel haberdir böyle
Allah kendiliğinden nasip etmiş inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Keseyi gördünüz mü? Son adet tarihiniz nedir?
Çok teşekkürler İnşallah size de uğrasın mucizelerMaşallah çok sevindim sağlıcakla gelsin şöyle mucize bende istiyorum
Evet saglik ocginda bakildi 5.69 cikti ama saglik ocginda knlar 1gun bekledigi icin dogru sonuc vermez acilden ozelden faln verin dediler verdim 1 saat sonra 2.24 cikinca ilaca gerek yok dediler 2.5uzeri icin ilac veriliyormus.Kızlar sizin tsh bakıldı mı? İlk gebeliğimde 4.65 çıktığı İçin ilaç başlamıştım hala kullanıyorum bu sefer doktorum tsh bakmamış. Aklıma takıldı.
Canım inan çok uzun süredir istediğimiz için herşeyi, her semptomu yaşadım neredeyse. Ama artık o kadar yipranmistim ki adet günü gelmeden test yapmıyordum. Adet 1. Gününe bile erken yapmışsın dedi doktorum. En doğru sonuç adetin üstünden 1 hafta geçince oluyormuşAdete 3 gün kala gebelik testi yaptım normal gebelik negatifti. şuan adetim 3 gün geçti gebelik yokturda büyük ihtimalle anlamadım olsa test yaptığım da çıkardı heralde
Doğru diyorsun canım bende test yaptım biraz önce adetim 3 gün geçiyorCanım inan çok uzun süredir istediğimiz için herşeyi, her semptomu yaşadım neredeyse. Ama artık o kadar yipranmistim ki adet günü gelmeden test yapmıyordum. Adet 1. Gününe bile erken yapmışsın dedi doktorum. En doğru sonuç adetin üstünden 1 hafta geçince oluyormuş
Yaaaa vaaaar cizgiiiiiiiiiiiiii hemen hastaneye kos beta HCG ver. Dönerkende bir erken gebelik testi al, kan sonucunu beklerlen onuda yap bı. Biz heyecandan öyle yaptıkDoğru diyorsun canım bende test yaptım biraz önce adetim 3 gün geçiyor