- 4 Kasım 2021
- 3.403
- 3.310
- 32
Benim her kış olur standart teramicinn vazalin kullanırım iyi gelirKızlar dudakları çatlayan soyulan var mı? Benim cok fena çatlayıp soyuldular soyuyorm sürekli kanatıyorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim her kış olur standart teramicinn vazalin kullanırım iyi gelirKızlar dudakları çatlayan soyulan var mı? Benim cok fena çatlayıp soyuldular soyuyorm sürekli kanatıyorum ya
Bende pitriazis rosea var. O azdiKızlar dudakları çatlayan soyulan var mı? Benim cok fena çatlayıp soyuldular soyuyorm sürekli kanatıyorum ya
Ay ilk kız tebriklerKız çıkıyor baktımda canım hayırlısı olsun artık
Ne aşerdin canım nasıl olduYa sizde de aşermeler başladı mı yavaş yavaş :)
Tamam canım çook sağol içim rahatladı biraz. İnşallah bende de en kısa süre de işe yaramaya başlar. Bende akşam aldığımı vajinadan alayım bi de öyle deneyim. Doktor ilk öyle verecekti ben kullanamam diye istememiştim. Daha etkiliyor diyorlar en azından yatmadan birini öyle alırım belki etki eder. Tekrar çok sağol hepimiz için güzellikler diliyorumEvet minik beyaz yuvarlak bir ilaç. Aynı ilaç hem oral yolla hem de vajinadan fitil olarak alınıyor. Bende çok şaşırmıştım ama öyleymiş. Doktor duruma göre en iyi şekilde yönlendirecektir. İçini ferah tutup hayırlısını dilemek düşüyor anneye sende içini ferah tut lütfen
Merhaba, bende sadece oral yazıyor neden acaba. Ama evet 100lük küçük yuvarlak yumuşak bişey. Aynısıdır heraldeMerhaba yuvarlak küçük olan 100 mg ben sabah akşam kullanıyorum suyla yutuyorum ben ama prospektüsünde vajinal olarak da kullanılabileceği yazıyor.
Bende de akne rozasea var, hatta hamile kaldigimda atak dönemindeydim ve antibiyotik kullaniyordum. Şu an tüm ilaçları bıraktım, hemen artmaya başladılar. Çay ağacı yağı icerikli bir temizleyici ve rossmandan aldığım çay ağacı yağı cok iyi geliyorBende pitriazis rosea var. O azdi
Sende sağol canım benim Bende o lekeleri her gördüğümde sıkıntımdan karmakarışık oluyordum. Dilerim senin de şu günlerin biran önce geçer gider sende bir faydam dokunur mu diye başka bir anneye yazarsınTamam canım çook sağol içim rahatladı biraz. İnşallah bende de en kısa süre de işe yaramaya başlar. Bende akşam aldığımı vajinadan alayım bi de öyle deneyim. Doktor ilk öyle verecekti ben kullanamam diye istememiştim. Daha etkiliyor diyorlar en azından yatmadan birini öyle alırım belki etki eder. Tekrar çok sağol hepimiz için güzellikler diliyorum
Vallahi hiç bilmiyorum. Mutluluktan mı şaşkınlıktan mı bilmem sormam gerekenleri sormayı, bebeğin ultrason çıktısını almayı unuttumCumartesi benim de 6+3oluyor insallah duyarim kese boyutun neydi kuzu duyduğunda
Benimde kuruyo çatlıyo gece çok susuyorum hamilelikten kaynaklı heralde normalde pek olmazKızlar dudakları çatlayan soyulan var mı? Benim cok fena çatlayıp soyuldular soyuyorm sürekli kanatıyorum ya
İnşallah sağlıklı olsunda farketmez bizeAy ilk kız tebrikler
Ahh amiin inşallahSende sağol canım benim Bende o lekeleri her gördüğümde sıkıntımdan karmakarışık oluyordum. Dilerim senin de şu günlerin biran önce geçer gider sende bir faydam dokunur mu diye başka bir anneye yazarsın
Sizdeki hangi ilaç bilmiyorum ama Progestan 100 mg yumuşak kapsül iki türlü de kullanılabiliyor diye biliyorum, hatta vajen yoluyla almak daha etkili ve yan etkisiz olanmisMerhaba, bende sadece oral yazıyor neden acaba. Ama evet 100lük küçük yuvarlak yumuşak bişey. Aynısıdır heralde
Yemeğin ismini soylemiyim şimdi canınız çekebilir ama 3 defa tatlı şeyler canım çekti, ikisine ulaşabildimNe aşerdin canım nasıl oldu
Amin canım.Allah seninkini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kaderden ötesi yok..Öyle canım. Allahtan hayırlısı. İstiyorsan Rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin. Cümlemizinkini de sağlıkla hayırla tamamına erdirsin
Progestan 100mg aynısı muhtemelen. Yatmadan önce vajendn deniycem bugün. İnşallah daha çabuk etki eder. Çook teşekkür ederim canımSizdeki hangi ilaç bilmiyorum ama Progestan 100 mg yumuşak kapsül iki türlü de kullanılabiliyor diye biliyorum, hatta vajen yoluyla almak daha etkili ve yan etkisiz olanmis
Yok kuzum hiç olmadı hassaslastigi için oylr olmuştur belki deKimse cevap vermedi bi daha yazayım dedim . benimde bir sorum var . Göğüs yanması oluyormu sizde de ? Yada olan varmı . Benim ara ara sol göğsüm aciyor nasil anlatayim içi yanıyor sanki alev alev .