2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben çok uzun süre ac kalırsam oluyor sadece onun dışında masaallah iştahım da gayet yerinde biraz göğüslerim dolgunlasti onun dışında hiç bir belirtim yok biz şanslı olan kısımdayız

Ben sormuştum canım, bak ekliyorum sana dökümanı. 7. Haftaya göre gayet normal maşallah
Rabbim hepimizin kucağına aldırsın sağ Salim inşallah İndirdim dökümanı valla endişem vardı iyiymiş gerçekten cumayı bekliyorum iyidir inşallah hala

Bizde Kasım da aşılama yaptık tutmadı. Aralıkta hemen tüp bebek yapacaktık ama iki kist oluştuğu için Ocak'a kaldı. Çok üzüldüm bir ay daha beklicez diye. Biz tüp için beklerken hamile olduğumu öğrendim. Üstelik hemen adet olayım diye adaçayı falan içiyordum sürekli tamamen tüp bebeğe odaklanmıştım. Gerçekten de her şerde varmış bir hayır. Biz bilmiyoruz ama Rabbimiz biliyor. Hamd olsun.

Ben bugün gittim. Ense boyunu ölçtü normal dedi ama kanla ilgili hiç bişi demedi zaten yaptırmıycaktım ama yaptır der sanıyordum
Bnce bazı doktorlar testlerden daha çok bilgililer belki gerek görmedi saglıklo oldugunu gördü

7 ayın filan kaldı doldururmusun acaba 10 günübide girişten sonra 10 gün içinde hak sayılmıyor diye biliyorum.bnce git rahay et

Haklısın canım ama ovulasyon testi ile tek ilişki oldu. Birde bugüne kadar hep gününde ilerledi o nedenle geç döllenme olmadığına eminim hep günü normaldi son gittiğimde böyle üzücü bir şeyle karşılaştım

Ben 13. haftanın içindeyim ve bulantı ile birlikte iştahsızlık da tavan yaptı. Süt peynir ve muz dışında pek bişey yiyemiyorum. 3 kiloya yakın verdim. Ne zaman normale dönerim bilmiyorum
Evet iştahsızlık bende de çok azıcık yesem bile dünyaları yemiş gibi oluyorum bebek beslenemiyo diyede üzülüyorum sonra doktora sordum gerçi bebel bu süreçte etkilenmez dedi ama geçsin hemen inşallah

Bana da aynısını söyledi doktor. 12-13 haftaya kadar bebek depodan beslenir endişe etme dedi. Ama hiç normale dönmeyecekmişim gibi geliyor. Sanki yeni yemek yemişim gibi her an dolu doluyum hissediyorum. Umuyorum düzeliriz de hamileliğin tadını çıkarabiliriz

Çok teşekkürler canım umarum benimde öyle olur bir anda büyüsün

Selam, benim ilk gebeliğimde de düşüktü sürekli test oluyordum ama doktorum 4. Ayda genelde normale dönüyor demişti ve öyle de oldu. Yüksek olması riskli ancak düşük olanlarda zeka yüksek olıyormus

Hayir asla böyle düşünme stres sıkıntı bebegi ve seni cok etkiliyor gelişimi geriden gelse doktor söyler bir problem olunca.asla olumsuz düşünme dua et.bulantin icinde cogu gitti azi kaldi dayanmaya çalış cok zor biliyorum ama ben atlattim az daha dayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…