- 4 Kasım 2021
- 3.402
- 3.310
- 63
- 32
Gözün aydın canımKizlar Selammm, umarım herkes ve bebisleri iyidir. Dün doktor kontrolümüz vardi. 2'li tarama testimiz temiz herşey yolunda görünüyor şuan. Bir dee cinsiyetini öğrendik, Oğlum oluyormuş.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canımKizlar Selammm, umarım herkes ve bebisleri iyidir. Dün doktor kontrolümüz vardi. 2'li tarama testimiz temiz herşey yolunda görünüyor şuan. Bir dee cinsiyetini öğrendik, Oğlum oluyormuş.
![]()
Eve gidince atıcam sana var ama ayrıntılı cekmemişim görünmüyor galiba canım bu 11+5bi baksana kuzucum sana zahmet, benim 10+3 te 185 çıkmış kalp atışı. 11. Haftadan sonra yavaşlıyormuş 120-160 arasına geliyormuş.
Muhtemelen o sol tarafta kalmıştır canım gözükmüyor burdaEve gidince atıcam sana var ama ayrıntılı cekmemişim görünmüyor galiba canım bu 11+5
Tmm canm atıcam eve gidince hemenMuhtemelen o sol tarafta kalmıştır canım gözükmüyor burda
Kızlar merhaba, benim tsh 4,5 lar ile başlamıştı bir süredir ilaç kullanıyordum.
En son 0,088’e kadar düşmüş ve referans değerinin altında bu değer. Ekliyorum size sonucu.
Ben doktorumla görüştüğümde haftaiçi 50 mg haftasonu 25 mg olacak şekilde euthyrox kullanmamı önerdi, ben 100 Mglik kullanıyordum daha önce. Sorun olmayacağını ilaç dozunu düşürmemiz gerektiği söyledi. Hala içime sinmiyor sanki ama doktora güvenmek zorundayız.
Sizin doktorlarınız dönüş yapınca paylaşabilir misiniz?
Kuzum şöyle bir şey buldum paylaşmak istedim.Tmm canm atıcam eve gidince hemen
İnşallah canım benim bende öyle polikistik overim vardı benimde doktorlar tek çare tüp bebek dedi dosya açtık devlet hastanesinden iki yıldır olmuyordu ve bı anda mucize gibi doğal yolla Rabbim nasip etti çok şükürÇok şükür canım, evlendikten sonra 2 sene korunduk. Bilsem korunur muyum hiç? Biz dizilerden tek ilişki ile hamile kalınıyor diye biliyoruz öyle değil mi
Şükürler olsun sağlıkla devamını nasip etsin, 12. Haftayı atlatırsak biraz daha rahatlarız Allah’ın izniyle hepimiz.
Ya gerçekten miİnşallah canım benim bende öyle polikistik overim vardı benimde doktorlar tek çare tüp bebek dedi dosya açtık devlet hastanesinden iki yıldır olmuyordu ve bı anda mucize gibi doğal yolla Rabbim nasip etti çok şükür![]()
Var canım cuma veya pazartesi giderim sanırımTek atışta diyorsun:)
Allah’a emanet canım bebeklerimiz. Doktorun ekstra bir şey söyledi mi? Bazen usg cihazından da fark edebiliyor ya da ölçümden, atıyorum doktor kaydırmış olsa daha büyük çıkacak mesela. Başka bir doktora gitme imkanın var mı hani beklemeden gitsen için rahat eder belki.
Öylemi maviş neden geriymis peki hep mi geri çıkıyordu benim diğer haftalar normaldi bu defa geriden çıktıLütfen endişe etme benim De 1 hafta geriden geliyor ilerleyen zamanlarda öne bile gecicek![]()
Canım özel sağlık sigortm var 10 muane hakkı var onda hakkımı boşuna harcamaym diye 12 de başlarım diye düşünmüştüm ama böyle pazartesi falan gitmeyi düşünüyorum şuan içinNasıl rahat ediyorsan öyle yap kuzum.bn ilk gebeligim saglıksızdı ve sürekli kanamam vardı kalp atışını bile zar zor cok zayıf duymustum.bidaha gittigimde yoktu kalp atışı.bide neden 12.haftayı bekliyorsın canım özel için
Gittiğin farklı bir doktor muydu canim cihazdan cihaza da değişebilir ben geç yumurtladim onunla alakalı diye düşünüyorum oğlumda da öyleydi sonra öne bile geçti çok şükür aklına kötü şeyler getirmeVar canım cuma veya pazartesi giderim sanırım
Öylemi maviş neden geriymis peki hep mi geri çıkıyordu benim diğer haftalar normaldi bu defa geriden çıktı
Canım özel sağlık sigortm var 10 muane hakkı var onda hakkımı boşuna harcamaym diye 12 de başlarım diye düşünmüştüm ama böyle pazartesi falan gitmeyi düşünüyorum şuan için
Evett farklı bir cihazdi zaten resmi bile belli belirsiz verdi yani özelinki oke arada dağlar kadar fark var foto atayım silik olan devletin kiGittiğin farklı bir doktor muydu canim cihazdan cihaza da değişebilir ben geç yumurtladim onunla alakalı diye düşünüyorum oğlumda da öyleydi sonra öne bile geçti çok şükür aklına kötü şeyler getirme
O zaman hiç endişe etme canım olabilir farklılık kendi doktoruna basla senEvett farklı bir cihazdi zaten resmi bile belli belirsiz verdi yani özelinki oke arada dağlar kadar fark var foto atayım silik olan devletin ki
Canım tsh bir kere düştü diye ilaç kesilmez sabit olarak düşük kalması lazım. Belli aralıklarla tahlil istemesinin nedeni bünye kullanılan doza karşı nasıl tepki veriyor düşme devam mı yükselme mi var ona göre doz güncelleniyor. Kızımda bir iki ay sabit giderken 2.trimester başlangıcı ve 3 trimester başlangıcında yükselme oldu doz değişikliği yaptık.Benim değerimde 2 hafta önce 1.36 ya düşmüştü ilaca devam et dedi hala kullanıyorum kesmesi gerekmezmi diye düşündüm bende normale dönmüştü çünkü dahada düşmüş olabilir diye düşünüyorum haftaya gidince sorucam tekrar bi baksın ne durumda düştükten sonra hala niye devam ettiriyorlar onuda çözemedim açıkçası
Canım benimki de gerideydi bi ara doktor sorun yok dedi kalp atışı falan vardı çünkü ben üzülmüştüm baya ama gitgide toparlıyor. 3 günde 1 hafta büyümüştü hatta çok şaşırmıştım. Seninki de toparlayacaktır merak etmeCanım zofer i diyorsun demi maalesef bana dr yazmadı prilam i düzenli kullan dedi. Eşimde yazmadığı için almadı bende cesaret edemedim. Bebeğim 8+6 hafta olması gerekirken 7+4 çıktı moralim yerlerde geç döllenme değil eminim napcam bilmiyorum bulantım da geçmiyor eşim haftaya göreve gidiyor sabrımın tükendiği yerdeyim
Bana da doktorum testten sonraki 1 ay sonra gelmemi önerdi. 9 ay boyunca takip edileceğini okudum.Canım tsh bir kere düştü diye ilaç kesilmez sabit olarak düşük kalması lazım. Belli aralıklarla tahlil istemesinin nedeni bünye kullanılan doza karşı nasıl tepki veriyor düşme devam mı yükselme mi var ona göre doz güncelleniyor. Kızımda bir iki ay sabit giderken 2.trimester başlangıcı ve 3 trimester başlangıcında yükselme oldu doz değişikliği yaptık.
Canım hiiç nazar etme kendine. Benim başlarda bulantı yoktu sadece bazı yiyeceklerden tiksiniyordum ve iştahım yoktu. Prilam kullandım. O baya toparladı. Bugün tam 11+0 dün boş mideyle kustum hala da bulantım devam ediyor bitmesi gereken zamanda zirve yaptıKızlar merhaba, size birşey sormak istiyorum hiç bulantisi olamayan var mı 10+3 deyim ne bulantım ne kusmak hiç bir brlirtim yok hamile olduğuma dair, sadece göğüs uclarim uçuk gibi su topladı yanıyor ve atlet dahi girmiyorum çok acıyor goguslerim bu belirtilerim normaldir değil mi![]()
Canım tek ilişki olsa bile sperm hemen döllememiş olabilir. 5 güne kadar yaşıyor sperm geç yumurtlamış olabilirsin 3. Hatta 5. Günde döllenme olmuş olabilir hepsi ihtimal dahilinde. Önemli olan yumurtlama zamanıCanım tek ilişki idi ondan eminim![]()
Ben sormuştum canım, bak ekliyorum sana dökümanı. 7. Haftaya göre gayet normal maşallahKalp atışı nasıl yazıyor diye soranlar olmuş benim alttaki şekilde gözüküyordu