Bende 14 martta gideceğim ikiliyeSarılalım canım çok şükür hissettirmiyor bile kendini
Sağlıkla gelsin bebişin canim benim, bende iki hafta sonra ikili taramaya gideceğim o zamana kadar içim içimi yemeye devam etcek insAllah saglikliyizdir kuzum
Acilde nasıl bakıyorlar ? Hiç gitmedim orda da var mı usg falan?Yok kuzum gecen acile gittim 11+5di işte 13.hafta dedi cinsiyet için kendi doktorum degildi tahmnde etmedi ayın 10nında gidicem belki söyler suan iyiym sen nasılsın
İnşallah canım benim, ben kayıp yaşadığım İçin doktorla en başında anlaştım her hafta gidiyorum. Annem bile niye her hafta gidiyorsun diye yorum yapıyor sağolsunSarılalım canım çok şükür hissettirmiyor bile kendini
Sağlıkla gelsin bebişin canim benim, bende iki hafta sonra ikili taramaya gideceğim o zamana kadar içim içimi yemeye devam etcek insAllah saglikliyizdir kuzum
Mavişcim senin kaç şimdi seninle aynı gibiyiz biz. 11. Benim bugün tam, ben usg yi değil kendi satımı takip ediyorum.Lütfen endişe etme benim De 1 hafta geriden geliyor ilerleyen zamanlarda öne bile gecicek
İnsAllah cinsiyetlerini de öğrenirizBende 14 martta gideceğim ikiliye
Çok şükür Rabbim yeniden bu duyguyu tattirmisAcilde nasıl bakıyorlar ? Hiç gitmedim orda da var mı usg falan?
Ben de iyiyim canım ama işte burdaki tüm arkadaşlar gibi içim içimi yiyor acaba her şey yolunda mı diye. Kayıplarımız olduğu İçin biraz travmatik geçiyor bu süreç.
İnşallah canım benim, ben kayıp yaşadığım İçin doktorla en başında anlaştım her hafta gidiyorum. Annem bile niye her hafta gidiyorsun diye yorum yapıyor sağolsun
Herkesim kendini iyi hissetme şekli farklı ne yapalım..
Hareketlerini hissedince inanılmaz bir rahatlık geliyormuş o zamana kadar biraz daha vaktimiz var merakla beklemeye devam. Kontrolde iyi olduğunu görünce 3-4 gün iyi oluyorum ama sonra yine geliyor vesveseler. Mümkün mertebe iyi düşünmek lazım enerji önemli.
Canim usg ye göre 10+5 doktora neyi baz alicm dedim sonraki gelmen de ayarlarız dedi neden sonraki randevuyu bekliyor anlamış değilim sata göre de 11+5Mavişcim senin kaç şimdi seninle aynı gibiyiz biz. 11. Benim bugün tam, ben usg yi değil kendi satımı takip ediyorum.
Umudm yok ama insallah ikili tarama demek cinsiyet demek oglumu ikili de öğrenmiştimİnsAllah cinsiyetlerini de öğreniriz
Çok şükür canım, evlendikten sonra 2 sene korunduk. Bilsem korunur muyum hiç? Biz dizilerden tek ilişki ile hamile kalınıyor diye biliyoruz öyle değil miÇok şükür Rabbim yeniden bu duyguyu tattirmisbaşın sağolsun canım benim tabii ki çok önemli iyi hissetmek onu da rahatlayltacaktir sağlıkla gelsin bebeğin kuzum insAllah
Canım bi videoda dinlemiştim, 12 haftaya kadar önde geride gelme olayı oluyormuş o yüzden 12. Hafta gibi bu ayar yapılıyormuş. Bundan kaynaklı diye düşünüyorum.Canim usg ye göre 10+5 doktora neyi baz alicm dedim sonraki gelmen de ayarlarız dedi neden sonraki randevuyu bekliyor anlamış değilim sata göre de 11+5
Canım benm gittigim kendi hastanemin acili özel vitale kadın dogum diye devllet degil.Agrılarm cok gene pinpiriklenmeye başladım 9 gün sıkıcam dişimiAcilde nasıl bakıyorlar ? Hiç gitmedim orda da var mı usg falan?
Ben de iyiyim canım ama işte burdaki tüm arkadaşlar gibi içim içimi yiyor acaba her şey yolunda mı diye. Kayıplarımız olduğu İçin biraz travmatik geçiyor bu süreç.
İnşallah canım benim, ben kayıp yaşadığım İçin doktorla en başında anlaştım her hafta gidiyorum. Annem bile niye her hafta gidiyorsun diye yorum yapıyor sağolsun
Herkesim kendini iyi hissetme şekli farklı ne yapalım..
Hareketlerini hissedince inanılmaz bir rahatlık geliyormuş o zamana kadar biraz daha vaktimiz var merakla beklemeye devam. Kontrolde iyi olduğunu görünce 3-4 gün iyi oluyorum ama sonra yine geliyor vesveseler. Mümkün mertebe iyi düşünmek lazım enerji önemli.
Belki de canim kalp atisi duyduğum. Gün ki usg ye göre 3 gün öne geçmiş mesela yada doktorlar farklıydı ondan öyle oldu kendi doktoruma gidicem 12.haftayi bekliyorumCanım bi videoda dinlemiştim, 12 haftaya kadar önde geride gelme olayı oluyormuş o yüzden 12. Hafta gibi bu ayar yapılıyormuş. Bundan kaynaklı diye düşünüyorum.
Nasıl rahat ediyorsan öyle yap kuzum.bn ilk gebeligim saglıksızdı ve sürekli kanamam vardı kalp atışını bile zar zor cok zayıf duymustum.bidaha gittigimde yoktu kalp atışı.bide neden 12.haftayı bekliyorsın canım özel içinKalp atışını duydum leke falan hiç bir şey yok acaba cuma veya pazartesi tekrar mı gitsem
Ben cumartesi canım 5 martta, ondan sonra daha az sıklıkla gitmeyi düşünüyorum. Doktorum bana ikili testle ilgili bir bilgilendirme yapmadı onu konuşacağım bu sefer.Canım benm gittigim kendi hastanemin acili özel vitale kadın dogum diye devllet degil.Agrılarm cok gene pinpiriklenmeye başladım 9 gün sıkıcam dişimisen ne zamn gidiyorsun
Evet onlarda elle ölçüyor ya bilgisayardan o bile farkediyordur. Ben 6. Haftada gittiğimde bana 2 ayrı fotoğraf vermiş mesela ikisi arasında aynı saniyede ölçülmesine rağmen ölçümden kaynaklı 1 gün varBelki de canim kalp atisi duyduğum. Gün ki usg ye göre 3 gün öne geçmiş mesela yada doktorlar farklıydı ondan öyle oldu kendi doktoruma gidicem 12.haftayi bekliyorum
Ay bu resmen pipiKizlar Selammm, umarım herkes ve bebisleri iyidir. Dün doktor kontrolümüz vardi. 2'li tarama testimiz temiz herşey yolunda görünüyor şuan. Bir dee cinsiyetini öğrendik, Oğlum oluyormuş.
Yazıyor mu yazıyorsa da nerde bilmiyorumBen cumartesi canım 5 martta, ondan sonra daha az sıklıkla gitmeyi düşünüyorum. Doktorum bana ikili testle ilgili bir bilgilendirme yapmadı onu konuşacağım bu sefer.
Evet onlarda elle ölçüyor ya bilgisayardan o bile farkediyordur. Ben 6. Haftada gittiğimde bana 2 ayrı fotoğraf vermiş mesela ikisi arasında aynı saniyede ölçülmesine rağmen ölçümden kaynaklı 1 gün var
Kızlar sizin usg fotoğraflarında kalp atış hızları yazıyor mu dikkat ettiniz mi?
Evet zaten çoğunluk erkek etrafımda da var bu sene erkek senesi diyoruz hatta , kız daha azınlıkta. Rabbim herkesin gönlüne göre versin sağlıkla gelsinlerAy bu resmen pipi
Nasıl da belli.
Çok şükür canım maşallah hep böyle sağlıkla ilerlesin gebeliğin. Burda öğrenenler erkek oldu sanırım şimdilik
Ne güzel maşallah öğrenmişsiniz bende sabırsızlıkla ikili tarama testini bekliyorum .oğlunuzu sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Kaçıncı haftanızda yaptırdınız ikili tarama testini . En son 9+2 de muayene olmuştum 3 hafta sonra çağırdı doktorum ikili tarama testi için.Kizlar Selammm, umarım herkes ve bebisleri iyidir. Dün doktor kontrolümüz vardi. 2'li tarama testimiz temiz herşey yolunda görünüyor şuan. Bir dee cinsiyetini öğrendik, Oğlum oluyormuş.
Banada hiç demedi ikili testle alakalı birşeyBen cumartesi canım 5 martta, ondan sonra daha az sıklıkla gitmeyi düşünüyorum. Doktorum bana ikili testle ilgili bir bilgilendirme yapmadı onu konuşacağım bu sefer.
Evet onlarda elle ölçüyor ya bilgisayardan o bile farkediyordur. Ben 6. Haftada gittiğimde bana 2 ayrı fotoğraf vermiş mesela ikisi arasında aynı saniyede ölçülmesine rağmen ölçümden kaynaklı 1 gün var
Kızlar sizin usg fotoğraflarında kalp atış hızları yazıyor mu dikkat ettiniz mi?
bi baksana kuzucum sana zahmet, benim 10+3 te 185 çıkmış kalp atışı. 11. Haftadan sonra yavaşlıyormuş 120-160 arasına geliyormuş.Banada hiç demedi ikili testle alakalı birşeydısardayım eve gidince bakayım yazıyormu kalp hızı bn anlamam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?