2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Selam, benim ilk gebeliğimde de düşüktü sürekli test oluyordum ama doktorum 4. Ayda genelde normale dönüyor demişti ve öyle de oldu. Yüksek olması riskli ancak düşük olanlarda zeka yüksek olıyormus

Yarın T3 ve T4 değerlerime baktırıp ona göre endokrine gideceğim. Bu zeka konusunda da bi 3-5 sene sonra sonucu görürüz sanırım :D

Yarın T3 ve T4 değerlerime baktırıp ona göre endokrine gideceğim. Bu zeka konusunda da bi 3-5 sene sonra sonucu görürüz sanırım :KK70:
Bizimki zehir gibi. Dile acayip yatkın . Öğretmenleri de dedi. Hollanda’ya geldiğinde 4 yaşında idi 1.5 ayda konuştu çocuk .
Ben daha hiç test falan olmadım . Haftaya kontrolüm var 45 dk detaylı bakacaklar . Merak içindeyim ..

Hayir asla böyle düşünme stres sıkıntı bebegi ve seni cok etkiliyor gelişimi geriden gelse doktor söyler bir problem olunca.asla olumsuz düşünme dua et.bulantin icinde cogu gitti azi kaldi dayanmaya çalış cok zor biliyorum ama ben atlattim az daha dayan 🤲
Geçecek mi gerçekten 9 oldum az kaldı diyordm ama bebek 9 gün geride olunca gün saymaktan da yoruldum. Yaşadığım en zor zamanlar bulantı çok ama çok zormuş Allah düşmanıma vermesin hamilelik nedir keyfi nedir yaşamak istiyorum artık dua bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20220302_174647.webp
    IMG_20220302_174647.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 57
Bulantısı olmayan arkadaşlarım bence yatın kalkın şükür namazı kılın popişi de kaşıyın nazar olmasın 😀 ben 8. Haftadan beri sürünüyorum dünya kokuyo resmen! Rahat bir gebelik büyük bir nimetmiş. Güzel bi sebepten bulanıyor evet ama aşırı yoruldum hamileliğimin sevincini bile yaşayamadm ama geçecek illaki bu günlerimizde ne yapalım. Benimle aynı olan herkese de sabırlar şifalar diliyorum 🙏🏻❤️

L Lalalala1 canım nerde yazıyor bilemedim🙄
Kuzum bazı usg fotoğraflarında yazmıyor seninkinde de göremedim, bende mesela 3 ayrı foto veriyor ya kalp atışına baktığı bir fotoğraf var orda yazıyor diğerlerinde yazmıyor. Onun ayrı ölçümü olduğu İçin sanırım hepsinde yok.
Bulantısı olmayan arkadaşlarım bence yatın kalkın şükür namazı kılın popişi de kaşıyın nazar olmasın 😀 ben 8. Haftadan beri sürünüyorum dünya kokuyo resmen! Rahat bir gebelik büyük bir nimetmiş. Güzel bi sebepten bulanıyor evet ama aşırı yoruldum hamileliğimin sevincini bile yaşayamadm ama geçecek illaki bu günlerimizde ne yapalım. Benimle aynı olan herkese de sabırlar şifalar diliyorum 🙏🏻❤️
Ben o😂
Arada geliyor ama sadece sabahları. Bi tek bakıştan bana bi tiksinti geldi düşününce bile tüylerim diken diken oluyor:)

Kuzum bazı usg fotoğraflarında yazmıyor seninkinde de göremedim, bende mesela 3 ayrı foto veriyor ya kalp atışına baktığı bir fotoğraf var orda yazıyor diğerlerinde yazmıyor. Onun ayrı ölçümü olduğu İçin sanırım hepsinde yok.

Ben o😂
Arada geliyor ama sadece sabahları. Bi tek bakıştan bana bi tiksinti geldi düşününce bile tüylerim diken diken oluyor:)
Video atabilseydik keşke

Senin adına çok sevindim canım gerçekten herşeyde varmış bir hayır çok şükür oldu rabbim büyüktür bayadır giremiyordum merak etmiştim seni

Canım tek ilişki idi ondan eminim 😪
Ondan emin olamazsın, bak şöyle canım:

“Spermler kadın vajinasında ise en fazla beş gün canlı kalabilirler.
Yani kadıınlar yumurtlamadan bir kaç gün önce korunmasız bir ilişkiye girdiklerinde gebe kalma olasılığı vardır.”

Alıntı yaptım bir siteden.

Ben Flo diye bir takvim kullanıyordum, o gün yumurtlama uyarısı verdi. Ovulasyon testi yaptım. Negatif çıktı. Ben de dedim ne olacaksa olsun 🤓

Yani o gün yumurtlama günüm değildi bilime göre, ama bir iki gün sonra yumurta ile buluşmuş demek ki. Benim de gerideydi 5 gün. Şimdi iki gün önde. O yüzden kafanı takma hiç. Kontrollerine git. Negatif yorumları da hiç sallama. Herkes profesör, “sağlıksız gebelik olabilirmişmiş” lafa bak.

Kızlar merhaba, size birşey sormak istiyorum hiç bulantisi olamayan var mı 10+3 deyim ne bulantım ne kusmak hiç bir brlirtim yok hamile olduğuma dair, sadece göğüs uclarim uçuk gibi su topladı yanıyor ve atlet dahi girmiyorum çok acıyor goguslerim bu belirtilerim normaldir değil mi ♥️
Ben şuan 12+5 teyim, covid olduğum hafta hariç hiç bulantım ya da farklı belirtim olmadı :)

Bulantılarım bitmişti büyüdü diye bittigini sanmıştım lekelenme de yoktu arada bir bebeğin kesesi taş olup agrirdi
Bismillah bende oyle hissediyorum 😢 hic lekelenme fln yok hareket zaten hissedilmiyo bulanti da bitti ben 10gun once kontrole gitmiştim

Geçecek mi gerçekten 9 oldum az kaldı diyordm ama bebek 9 gün geride olunca gün saymaktan da yoruldum. Yaşadığım en zor zamanlar bulantı çok ama çok zormuş Allah düşmanıma vermesin hamilelik nedir keyfi nedir yaşamak istiyorum artık dua bekliyorum
Allah yar ve yardimcin olsun kardesim bende oyle diyordum hamileligi 7 sene bekledim simdi keyfini suremiyorum diyordum ama bitecek dayanin😇

Allah yar ve yardimcin olsun kardesim bende oyle diyordum hamileligi 7 sene bekledim simdi keyfini suremiyorum diyordum ama bitecek dayanin😇
Canım bnm mide bulantılarm 1 aydır yok nerdeyse gögüslerm bile agrımıyor adet gibi agrılarımdan bebegim bnmle diyorum artk.agrılara taktım kafayı🤗

Kızlar siz oruç tutcakmısınız. Doktorunuz önerdimi. Ben doktoruma sordum sen bilirsin tutmanda sakınca yok ama çok zorlanırsın dedi tutsammı tutmasammı bilemedim
Ben tutmayacağım dinimiz kolaylık sağlıyo hamilelere hastalara vs niye zorlaştırayım diye düşünüyorum sonra zaten kaza edecez borcumuz borç 😀
O zamana kadar geçer canım bulantılarında kusmanda hep sürmez Allahın izniyle 😘
Kizlar Selammm, umarım herkes ve bebisleri iyidir. Dün doktor kontrolümüz vardi. 2'li tarama testimiz temiz herşey yolunda görünüyor şuan. Bir dee cinsiyetini öğrendik, Oğlum oluyormuş.
🙈🙈🙈🧿🧿🧿🥰🥰🥰
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X