Selam, benim ilk gebeliğimde de düşüktü sürekli test oluyordum ama doktorum 4. Ayda genelde normale dönüyor demişti ve öyle de oldu. Yüksek olması riskli ancak düşük olanlarda zeka yüksek olıyormus
Bizimki zehir gibi. Dile acayip yatkın . Öğretmenleri de dedi. Hollanda’ya geldiğinde 4 yaşında idi 1.5 ayda konuştu çocuk .Yarın T3 ve T4 değerlerime baktırıp ona göre endokrine gideceğim. Bu zeka konusunda da bi 3-5 sene sonra sonucu görürüz sanırım
Geçecek mi gerçekten 9 oldum az kaldı diyordm ama bebek 9 gün geride olunca gün saymaktan da yoruldum. Yaşadığım en zor zamanlar bulantı çok ama çok zormuş Allah düşmanıma vermesin hamilelik nedir keyfi nedir yaşamak istiyorum artık dua bekliyorumHayir asla böyle düşünme stres sıkıntı bebegi ve seni cok etkiliyor gelişimi geriden gelse doktor söyler bir problem olunca.asla olumsuz düşünme dua et.bulantin icinde cogu gitti azi kaldi dayanmaya çalış cok zor biliyorum ama ben atlattim az daha dayan
Kuzum bazı usg fotoğraflarında yazmıyor seninkinde de göremedim, bende mesela 3 ayrı foto veriyor ya kalp atışına baktığı bir fotoğraf var orda yazıyor diğerlerinde yazmıyor. Onun ayrı ölçümü olduğu İçin sanırım hepsinde yok.
Ben oBulantısı olmayan arkadaşlarım bence yatın kalkın şükür namazı kılın popişi de kaşıyın nazar olmasınben 8. Haftadan beri sürünüyorum dünya kokuyo resmen! Rahat bir gebelik büyük bir nimetmiş. Güzel bi sebepten bulanıyor evet ama aşırı yoruldum hamileliğimin sevincini bile yaşayamadm ama geçecek illaki bu günlerimizde ne yapalım. Benimle aynı olan herkese de sabırlar şifalar diliyorum
Video atabilseydik keşkeKuzum bazı usg fotoğraflarında yazmıyor seninkinde de göremedim, bende mesela 3 ayrı foto veriyor ya kalp atışına baktığı bir fotoğraf var orda yazıyor diğerlerinde yazmıyor. Onun ayrı ölçümü olduğu İçin sanırım hepsinde yok.
Ben o
Arada geliyor ama sadece sabahları. Bi tek bakıştan bana bi tiksinti geldi düşününce bile tüylerim diken diken oluyor:)
Ondan emin olamazsın, bak şöyle canım:Canım tek ilişki idi ondan eminim
Bulantılarım bitmişti büyüdü diye bittigini sanmıştım lekelenme de yoktu arada bir bebeğin kesesi taş olup agrirdiAllah Allah demekki hicbirsekilde hissedilmiyor Rabbim sabirlar versin tez zamanda yerini doldursun
Ben şuan 12+5 teyim, covid olduğum hafta hariç hiç bulantım ya da farklı belirtim olmadı :)Kızlar merhaba, size birşey sormak istiyorum hiç bulantisi olamayan var mı 10+3 deyim ne bulantım ne kusmak hiç bir brlirtim yok hamile olduğuma dair, sadece göğüs uclarim uçuk gibi su topladı yanıyor ve atlet dahi girmiyorum çok acıyor goguslerim bu belirtilerim normaldir değil mi
Kesin Allah’ın izniyle canım.ekle tabikiKesin mi canim ekliyim tabloya
Bismillah bende oyle hissediyorumBulantılarım bitmişti büyüdü diye bittigini sanmıştım lekelenme de yoktu arada bir bebeğin kesesi taş olup agrirdi
Hayırdır canımBulantılarım bitmişti büyüdü diye bittigini sanmıştım lekelenme de yoktu arada bir bebeğin kesesi taş olup agrirdi
Allah yar ve yardimcin olsun kardesim bende oyle diyordum hamileligi 7 sene bekledim simdi keyfini suremiyorum diyordum ama bitecek dayaninGeçecek mi gerçekten 9 oldum az kaldı diyordm ama bebek 9 gün geride olunca gün saymaktan da yoruldum. Yaşadığım en zor zamanlar bulantı çok ama çok zormuş Allah düşmanıma vermesin hamilelik nedir keyfi nedir yaşamak istiyorum artık dua bekliyorum
Canım bnm mide bulantılarm 1 aydır yok nerdeyse gögüslerm bile agrımıyor adet gibi agrılarımdan bebegim bnmle diyorum artk.agrılara taktım kafayıAllah yar ve yardimcin olsun kardesim bende oyle diyordum hamileligi 7 sene bekledim simdi keyfini suremiyorum diyordum ama bitecek dayanin
Ben tutmayacağım dinimiz kolaylık sağlıyo hamilelere hastalara vs niye zorlaştırayım diye düşünüyorum sonra zaten kaza edecez borcumuz borçKızlar siz oruç tutcakmısınız. Doktorunuz önerdimi. Ben doktoruma sordum sen bilirsin tutmanda sakınca yok ama çok zorlanırsın dedi tutsammı tutmasammı bilemedim
O zamana kadar geçer canım bulantılarında kusmanda hep sürmez Allahın izniyle
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKizlar Selammm, umarım herkes ve bebisleri iyidir. Dün doktor kontrolümüz vardi. 2'li tarama testimiz temiz herşey yolunda görünüyor şuan. Bir dee cinsiyetini öğrendik, Oğlum oluyormuş.
Bebeğimin kalbi durmuş kürtaj oldum canım rabbim sizlerden uzak etsinHayırdır canım, Bayadır bakamıyorum. Bir sorun mu var
Korkma canım benim böyle oldu diye seninkide olacak diye bişey yokkiBismillah bende oyle hissediyorumhic lekelenme fln yok hareket zaten hissedilmiyo bulanti da bitti ben 10gun once kontrole gitmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?