2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kizlar Selammm, umarım herkes ve bebisleri iyidir. Dün doktor kontrolümüz vardi. 2'li tarama testimiz temiz herşey yolunda görünüyor şuan. Bir dee cinsiyetini öğrendik, Oğlum oluyormuş.
Gözün aydın canım.13+ kaçtaydınn acaba sen

bi baksana kuzucum sana zahmet, benim 10+3 te 185 çıkmış kalp atışı. 11. Haftadan sonra yavaşlıyormuş 120-160 arasına geliyormuş.
Eve gidince atıcam sana var ama ayrıntılı cekmemişim görünmüyor galiba canım bu 11+5

Eklentiler

• IMG_20220223_211908.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 88

Ben doktorumla görüştüm, yüksek TSH değeri bebek için sorun olabiliyor ama düşük TSH değeri sizin için bir problem olabilir endokrine görünmenizde fayda var dedi. 24 ocakta kan vermiştim orda 1.36 çıkmış, 1,5 ay sonra 0.055 çıkmış. Bilmiyorum hastanede uğraşmak da istemiyorum hiç ama riske atmamak adına bir görüneceğim sanırım B burju29 L Lalalala1

İnşallah canım benim bende öyle polikistik overim vardı benimde doktorlar tek çare tüp bebek dedi dosya açtık devlet hastanesinden iki yıldır olmuyordu ve bı anda mucize gibi doğal yolla Rabbim nasip etti çok şükür

Ya gerçekten mi
Böyle hikayelere şahit olmak ne güzel..

Devamı da sağlıkla olsun inşallah, ben de çatlatma iğnesi oldum 23 mm yumurtam vardı çok büyük isterseniz vurmayalım dedim doktoruma çok biliyorum ya
Hayır büyük değil dedi şükürler olsun vesile mi oldu olmasaydı da olacak mıydı hiç bilmiyorum ama herkesin hikayesi ayrı işte

Var canım cuma veya pazartesi giderim sanırım

Lütfen endişe etme benim De 1 hafta geriden geliyor ilerleyen zamanlarda öne bile gecicek
Öylemi maviş neden geriymis peki hep mi geri çıkıyordu benim diğer haftalar normaldi bu defa geriden çıktı

Canım özel sağlık sigortm var 10 muane hakkı var onda hakkımı boşuna harcamaym diye 12 de başlarım diye düşünmüştüm ama böyle pazartesi falan gitmeyi düşünüyorum şuan için

Gittiğin farklı bir doktor muydu canim cihazdan cihaza da değişebilir ben geç yumurtladim onunla alakalı diye düşünüyorum oğlumda da öyleydi sonra öne bile geçti çok şükür aklına kötü şeyler getirme

Evett farklı bir cihazdi zaten resmi bile belli belirsiz verdi yani özelinki oke arada dağlar kadar fark var foto atayım silik olan devletin ki

Eklentiler

• IMG_20220228_151324.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_2022-03-02-15-50-22-738_com.miui.gallery.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 77
Evett farklı bir cihazdi zaten resmi bile belli belirsiz verdi yani özelinki oke arada dağlar kadar fark var foto atayım silik olan devletin ki
O zaman hiç endişe etme canım olabilir farklılık kendi doktoruna basla sen

Canım tsh bir kere düştü diye ilaç kesilmez sabit olarak düşük kalması lazım. Belli aralıklarla tahlil istemesinin nedeni bünye kullanılan doza karşı nasıl tepki veriyor düşme devam mı yükselme mi var ona göre doz güncelleniyor. Kızımda bir iki ay sabit giderken 2.trimester başlangıcı ve 3 trimester başlangıcında yükselme oldu doz değişikliği yaptık.

Canım benimki de gerideydi bi ara doktor sorun yok dedi kalp atışı falan vardı çünkü ben üzülmüştüm baya ama gitgide toparlıyor. 3 günde 1 hafta büyümüştü hatta çok şaşırmıştım. Seninki de toparlayacaktır merak etme Kuzenim de ağır bulantı ve kusma yaşıyordu. Bebeği maşaallah tosun gibi. Ki kuzenim doğumdan sonra tığ gibi oldu yani bebek almış besini. O konuda endişelenme o yüzden içini ferah tut canım.

Bana da doktorum testten sonraki 1 ay sonra gelmemi önerdi. 9 ay boyunca takip edileceğini okudum.

Kalp atışı nasıl yazıyor diye soranlar olmuş benim alttaki şekilde gözüküyordu

Eklentiler

• 733C9492-0297-44BA-8763-C48654CB50AF.webp
    41 KB · Görüntüleme: 89
Canım hiiç nazar etme kendine. Benim başlarda bulantı yoktu sadece bazı yiyeceklerden tiksiniyordum ve iştahım yoktu. Prilam kullandım. O baya toparladı. Bugün tam 11+0 dün boş mideyle kustum hala da bulantım devam ediyor bitmesi gereken zamanda zirve yaptı

Canım tek ilişki idi ondan eminim
Canım tek ilişki olsa bile sperm hemen döllememiş olabilir. 5 güne kadar yaşıyor sperm geç yumurtlamış olabilirsin 3. Hatta 5. Günde döllenme olmuş olabilir hepsi ihtimal dahilinde. Önemli olan yumurtlama zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…