2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Coraspin kullanmamı söyledi doktorum ona başladım bende umarım Bi sıkıntı olmaz

Merhaba hanımlar bende inşallah Eylül gibi doğum yapıcam. Bu haftalarda herhangi bi vitamin takviyesi vs aldınız mı. Doktora gidicem ama 2 li test sonucu çıkınca gitmeyi düşünüyorum. Aydınlatırsanız sevinirim

Ben 11+0 ım bugün gittim doktora 3 hafta sonra yazacaklarını söylediler

Iyi akşamlar arkadaşlar Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin inşallah olmayanlarinda rabbim tez zamanda nasip etsin benim de 18+2 hadi hayırlısı olsun insallah
Merhaba canım nasılsın Bebiş nasıl? Nasıl gidiyor hamilelik

Merhaba 13. hafta itibariyle Omepa Vm kullanmaya başlayacağım.

Kızlar tuvaletten sonra akıntı olur ya, onun kanlı olması düşük anlamına mı geliyor bilginiz var mı?

Kızlar ben de bugün covid pozitif çıktım. Aslında pıhtılaşma değerlerim çok etkilenmemiş ama yine de doktorum oksapar kan sulandırıcı iğne önerdi. Biraz korkuyorum açıkçası. Aslında ben yoğun bakım hemşiresiyim ama gebelik çok farklı bir durum. Kullanan var mı gebelikte kan sulandırıcı iğne

Kızlar tuvaletten sonra akıntı olur ya, onun kanlı olması düşük anlamına mı geliyor bilginiz var mı?
Mutlaka doktoruna görünmelisin. 6 hafta erken bir dönem henüz. Korkma ama zaman kaybetmeden doktoruna muayene olmalısın inşallah önemli bir durum yoktur

Merhaba benim de demirim ve dvitaminim düşük çıkmıştı doktor bulantı yapar ilaçlar diye 12.haftadan sonra vitamin vereceğini söyledi. Suan 10. Haftanın içindeyim bu haftalarda kullanan var mı? Vitamin düşüklüğü sorun yaratır mı acaba

Ben kullandım canım oksapar 10 tane her gün 1 er tane vuruldum. 1 hafta once kontrolum vardı hersey normal guzel dedi Dr um. 2 ay daha coraspirin kullanmaya devam edicem. Covidde kan pıhtılaşması durumu oldugu için riskli goruluyor bu bebek saglıgı için o sebeple kan sulandırıcı kullanmak önemli dedi doktorum. İhmal etme derim. Geçmiş olsun

Benim de düşük. Ama bu haftalarda ihtiyaç yok zaten. Folik asit en önemlisi. Ben de 10. Haftadayım. Birkaç hafta sonra başlayacağız vitamin desteğine

Anladım canım tamam o zaman yarın başlayacağım kullanmaya çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…