2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
O ihtimaller hep var kuzenim 8 ay lik hamileyken bebeğini kaybetti sanırım ben ondan çok etkilendim böyle herşeyden korkuyorum Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin çok zormuş hamile kalınca herşey güzel olacak rahatlayacagim sanıyordum ama hiç öyle olmuyormuş bu sefer endişeler başlıyor eğer bebislerimiz in kalbi atmazsa genciz bidaha olur ama inşallah atar inşallah inşallah Allah oyle acı vermesin hiç kimseye 🤲🤲🤲🤲
Aminn aminn canim insallah 😞🤲🤲🤲

Kızlar hayirli aksamlar.Bu akşam çok fazla kanama ve parcayla düşük yaptım diye acile geldim bebeğim suanlik benimle elhamdülillah ama kanamam devam ettiği için yatış verdiler.Hakkimda hayırlısı olsun ☹️
İnşallah bebeğin seninle kalır canım, sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olsun.. içini rahatlatır mi bilmem ama tanıdığım bi abla sürekli kanaması olmuş sonunda bebeğini kucağına almış. İnsallah kötü düşünmemeye çalış streste çok önemli dualarım seninle 🙏🙏

Kızlar hayirli aksamlar.Bu akşam çok fazla kanama ve parcayla düşük yaptım diye acile geldim bebeğim suanlik benimle elhamdülillah ama kanamam devam ettiği için yatış verdiler.Hakkimda hayırlısı olsun ☹️
Çok cok gecmis olsun canim allahim acil sifalar versin insallah cok uzuldum 😞 sebebi neymis peki bisey dediler mi . Sukur ki bebegin seninleymis rabbim saglikla devam ettirsin insallah

İnşallah bebeğin seninle kalır canım, sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olsun.. içini rahatlatır mi bilmem ama tanıdığım bi abla sürekli kanaması olmuş sonunda bebeğini kucağına almış. İnsallah kötü düşünmemeye çalış streste çok önemli dualarım seninle 🙏🙏
Sağol canım benim.Oda arkadaşımda öyleymiş 4 aylik olmuş çok kanaması gelmiş hep Allahtan ümit kesilmez hayırlısı olsun öyle dua ediyorum

Çok cok gecmis olsun canim allahim acil sifalar versin insallah cok uzuldum 😞 sebebi neymis peki bisey dediler mi . Sukur ki bebegin seninleymis rabbim saglikla devam ettirsin insallah
Amin canım çok sağol.Sebebi yok icerde de pek bir kanama görünmedi ama allahtan hersey beklemedeyiz şuan kanamam durdu gibi bakalım hayırlısı olsun hakkımda

Sağol canım benim.Oda arkadaşımda öyleymiş 4 aylik olmuş çok kanaması gelmiş hep Allahtan ümit kesilmez hayırlısı olsun öyle dua ediyorum
Bisey dediler mi peki canım kese alanında kanama falan var mıymış inşallah bi an önce kesilir toparlanirsin orda kalma psikolojisi bile etkiliyordur seni anlıyorum. İnşallah hersey düzelecek allahin izniyle 🤲

Yaaa geçen sen yine yazmıştın kanamam var diye geçmedimi 😔 korkma İnşallah bol bol dua oku her şey Allahtan de gönlünü ferah tut

X