2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Benimde idrarda enfeksiyon ve bakteri çıktı azosilin verdi günde 3 kere antibiyotik onu kullanıyorum. Gebeler hep kullanıyormuş ama endişelendim biraz günde 3 kere diye ağır gelir diye korkuyorum doktorum ısrarla verdi🙄🙄
6 gündür bende antibiyotik kullanıyorum gebelikte kullanılıyorsa sıkıntı olmaz kadın doğum uzmanı mi verdi

6 gündür bende antibiyotik kullanıyorum gebelikte kullanılıyorsa sıkıntı olmaz kadın doğum uzmanı mi verdi
Evet canım doktorum verdi. Sanırım bakteri var diye tek kullanımlık vermedi. Günde 3 kere olunca antibiyotik gözümde büyüdü. Sonuçta doğum doktoru bişiy olmaz galiba. Senin günde kaç kere?

Bana da bı antibiyotik verdi tek sefer suya katacakmisim canım canını sıkma ilerlemesi için vermiştir
İnş🤲🏼 Seninki hafif ozaman içince geçer inş. Benim sürekli tekrarlıyordu hamilelikten öncede bi kurtulamıyorum tam kurtuldum diyorum. Ama gebelikten önce banada hep tek içimlik su da vermişti sonra tekrarladığı için antibiyotik verdi bu sefer.

İnş🤲🏼 Seninki hafif ozaman içince geçer inş. Benim sürekli tekrarlıyordu hamilelikten öncede bi kurtulamıyorum tam kurtuldum diyorum. Ama gebelikten önce banada hep tek içimlik su da vermişti sonra tekrarladığı için antibiyotik verdi bu sefer.
Benimki de hamilelikten önce tekrarlıyordu canım canını sıkma inşallah doktor daha iyisini bilir zaten

Evet canım doktorum verdi. Sanırım bakteri var diye tek kullanımlık vermedi. Günde 3 kere olunca antibiyotik gözümde büyüdü. Sonuçta doğum doktoru bişiy olmaz galiba. Senin günde kaç kere?
Canım benim bagirsak enfeksiyonu. Bi tanesi günde 3 tane kullanılıyor. Diğeri de günde bi tane.
Günde 4 tane antibiyotik alıyordum yani.
Bi tane aldığım bitti diğerine devam ediyorum, bisey olmaz Allahin izniyle doktorlarda ona göre veriyor inşallah toparlanirsin Bi an önce🙏

Yapamıyorum sandım korktum 😅
Yok yok fitili attıktan sonra en az yarım saat uzan ama. Sonra gün içinde hep geri geliyor fazlası. Geldiği zamanda her yere bulaştığı için idrar yaparken de içinde görüyoruz. Ne kadar düzgün temizlensem de hep idrarda oluyordu afedersin

Kızlar hamilelikte doktoru glukofen kullandıran oldu mu
Benim doktorum kullandirdi bugün acile gittim idrarda yanma için gündüz ayrı sonuç için ayrı iki doktor da glukofen hamilelikte kullanmaz dedi çok kötü oldum

Canım benim bagirsak enfeksiyonu. Bi tanesi günde 3 tane kullanılıyor. Diğeri de günde bi tane.
Günde 4 tane antibiyotik alıyordum yani.
Bi tane aldığım bitti diğerine devam ediyorum, bisey olmaz Allahin izniyle doktorlarda ona göre veriyor inşallah toparlanirsin Bi an önce🙏
Çokmuş seninde Allah yardımcın olsun canım. Valla hanilelikte insan zorlanıyor bir de bulantı olunca mide hassas içine oturuyor hap sanki. durmadan krakerle bastırıyorum 3 litre su içmeye çalışıyorum 2 içiyorum da 3 e bazen olmuyor bulantı olunca.

Çokmuş seninde Allah yardımcın olsun canım. Valla hanilelikte insan zorlanıyor bir de bulantı olunca mide hassas içine oturuyor hap sanki. durmadan krakerle bastırıyorum 3 litre su içmeye çalışıyorum 2 içiyorum da 3 e bazen olmuyor bulantı olunca.
Sagolasin canım Allah razı olsun. Aynen bulantida hiç içilmiyor ishal olunca ben bulantim da aşırı fazlaydı özellikle sabahları ama 2 gündür bütün belirtilerim kesildi, bi korkmuyor değilim
Sen 5. Haftanda misin canım

Özel hastane ama gittiğim hoca c.tesi calismiyormus 😩 yarın hastaneyi arayip bı sorcam 15 gün olursa ücret alıyor musunuz diye
Sor canım ama büyük ihtimali alırlar. O zaman bi gün önceden git bisey olmaz duyulacaksa eğer arada bi gün olmasından bi fark olmaz bence

X