2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kese gören arkadaşlarım bu ultrason kağıdında GS yani kese boyutu kaç gözüküyor ve kaç günlükken? Benim 4+5’te 0,56 cm yazıyor.
Canim uzun zamandır bakmamışsn siteye bir problem yoktur umarım nasılsın iyi misin

.Icimizde Ankarada olup doktora giden oldu mu acaba? Doktor ve hastane arıyorum 😔
Merhaba ben internetten yorumlar üzerine etlik lokman hekim deki bir doktora gittim. İlk gittiğimde sistemleri yoktu 8.30 da ki randevum için 10 a kadar bekledim sonra güç bela öğrendim ki özel sigortası olanların girişi en alt kattan yapılıyormuş neyse dedik 2 gün sonra kontor muayenesinde doktor hanım benimle ilgili tüm bilgileri yanlış söyledi. Riskli gebelikti değil mi ilaç verecektik dedi mesela girer girmez hayır öyle bir şey yoktu dedim haa doğru dedi ve daha bir kaç kötü şey daha. Şimdi Sami Ulus Beştepe polikliniğine gidiyorum devlete bugün kontrolüm var. Ama bundan sonra eve yakın Ortadoğu hastanesinde 2 kadın doğum doktorunu kestirdim gözüme ikisine de gideceğim ve kararımı vereceğim diye tahmin ediyorum şimdilik

Bazı doktorlar 12. Hafta dolmadan yazmıyor. Kadın doğum doktorun yazıyor kan ve vitamin ilaçlarını. Başka bir durumda yönlendiriyor olması lazım. Aile hekimi de ilaç veriyor kayıt olurken.
Bana vermemiş sekreteri ilacın yok dedi ama zaten 1 haftadir ishal geçiriyorum dahiliyeye gidicem yarın bi kesilmedi. Bu durumda da demir kaybı da oluyormuş belki o yazabilir

Gunaydin anne adayları .kizlar bende dun gittim artik iki haftada bi degil ayda bir gidecekmisim bebegide hamdolsun gordum.bulanti icin ilacimi degistirdi zofer diye bsy verdi benim gibi fena olanlar kesinlikle doktor danışıp alsin ilac efsane bisey ..bu arada bursada olan vars bana yazabilirmi hangi hastane doktor vs konusalim😇

Kızlar merhaba ben bugün hastaneye gittim keseyi gördüm fakat sağ yumurtalıkta üç cm kist olmuş dedi geçer hamilelik hormonlarıdan dolayı büyüyor dedi. Ama kendi kendine geçer meraklanacak birşey yok dedi . İlk tedaviden kalma dedi

Kızlar merhaba ben bugün hastaneye gittim keseyi gördüm fakat sağ yumurtalıkta üç cm kist olmuş dedi geçer hamilelik hormonlarıdan dolayı büyüyor dedi. Ama kendi kendine geçer meraklanacak birşey yok dedi . İlk tedaviden kalma dedi
Hadi gözün aydın canım benimde çikolata kistim vardı ama heyecandan sormayi unuttum duruyormu ne alemde diye. Folikül kistiyse korkmana gerek yok bence

Günaydın kızlar. Aranizda kahverengi ve pembe akıntısı olan var mi doktor normal dedi ama ben dünden beri çok kötü hissediyorum her wcde stres yaptim. Bugün doktora gidicem tekrar. Umarım kötü bir durum yoktur ya

X