- 2 Ocak 2012
- 922
- 750
Ben Ankara canımIyi geceler kizlar. Ankaradan kimler var acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Ankara canımIyi geceler kizlar. Ankaradan kimler var acaba?
Evet evet ilk bebiş insallah. Sağlıkla gelsin de tahminler de hosuma gidiyorİçimden öyle geçti canim tabii ki hayırlısı sağlıklısı ilk bebisti dimi
Hadi bakalım öğrenince bizede haber ver kuzu ne zaman gideceksin doktoraEvet evet ilk bebiş insallah. Sağlıkla gelsin de tahminler de hosuma gidiyor
Veririm tabikii 2 hafta sonra gideceğim 12. Haftası olacak. Doktor buyuk ihtimal söylemez diye düşünüyorum. 1 aya belli olur cinsiyet inşallah yazarım burayaHadi bakalım öğrenince bizede haber ver kuzu ne zaman gideceksin doktora
Canim uzun zamandır bakmamışsn siteye bir problem yoktur umarım nasılsın iyi misinKese gören arkadaşlarım bu ultrason kağıdında GS yani kese boyutu kaç gözüküyor ve kaç günlükken? Benim 4+5’te 0,56 cm yazıyor.
Ankaradayım bendeIyi geceler kizlar. Ankaradan kimler var acaba?
Bende Ankara dayımIyi geceler kizlar. Ankaradan kimler var acaba?
Merhaba ben internetten yorumlar üzerine etlik lokman hekim deki bir doktora gittim. İlk gittiğimde sistemleri yoktu 8.30 da ki randevum için 10 a kadar bekledim sonra güç bela öğrendim ki özel sigortası olanların girişi en alt kattan yapılıyormuş neyse dedik 2 gün sonra kontor muayenesinde doktor hanım benimle ilgili tüm bilgileri yanlış söyledi. Riskli gebelikti değil mi ilaç verecektik dedi mesela girer girmez hayır öyle bir şey yoktu dedim haa doğru dedi ve daha bir kaç kötü şey daha. Şimdi Sami Ulus Beştepe polikliniğine gidiyorum devlete bugün kontrolüm var. Ama bundan sonra eve yakın Ortadoğu hastanesinde 2 kadın doğum doktorunu kestirdim gözüme ikisine de gideceğim ve kararımı vereceğim diye tahmin ediyorum şimdilik.Icimizde Ankarada olup doktora giden oldu mu acaba? Doktor ve hastane arıyorum
Beni 4 5 gun rahatlattiOlur cnm bunu da deneyebilirim bugün Etki edene kadar ztn zaman geçer.
Kac haftaliksin canimEvet canım, kiz benimki
Olabilir canımmreferans aralığı 10 dan başlıyo cnm benim testime göre bence referans aralığının altında olmadığı için vermemiş olabilir bana doktor ilaç verdiğinde 5 ti değerim
Ay hadi inşallah yaBende sabırsızlanıyorum ama gtsemde suanda ne olacağını bılıyorum ondan bekledim sızlana sızlana
Duyarsın duyarsın canm müthiş melodiyi
Bana vermemiş sekreteri ilacın yok dedi ama zaten 1 haftadir ishal geçiriyorum dahiliyeye gidicem yarın bi kesilmedi. Bu durumda da demir kaybı da oluyormuş belki o yazabilirBazı doktorlar 12. Hafta dolmadan yazmıyor. Kadın doğum doktorun yazıyor kan ve vitamin ilaçlarını. Başka bir durumda yönlendiriyor olması lazım. Aile hekimi de ilaç veriyor kayıt olurken.
Bebiknde değerim 4 tü tedaviye başlandığındaFerritinin 22,91 yazıyor canim
Ben iğne atildigim zaman cok iyi hatırlıyorum ya 7 ya 8di değerim
İlaçla ordan yükseldi dimi bu ishal yüzünden daha da azalabiliyormuş, bakalım dahiliyeye gidicem o da ilaç yazabilirBebiknde değerim 4 tü tedaviye başlandığında
Hadi gözün aydın canım benimde çikolata kistim vardı ama heyecandan sormayi unuttum duruyormu ne alemde diye. Folikül kistiyse korkmana gerek yok benceKızlar merhaba ben bugün hastaneye gittim keseyi gördüm fakat sağ yumurtalıkta üç cm kist olmuş dedi geçer hamilelik hormonlarıdan dolayı büyüyor dedi. Ama kendi kendine geçer meraklanacak birşey yok dedi . İlk tedaviden kalma dedi
evet canım yumurtam kist olmuş inşallah birşey olmaz dedi ama ben korktumHadi gözün aydın canım benimde çikolata kistim vardı ama heyecandan sormayi unuttum duruyormu ne alemde diye. Folikül kistiyse korkmana gerek yok bence
Kontrol tahlili yaptırmadım ama şikayetlerim azalmıştı cnmİlaçla ordan yükseldi dimi bu ishal yüzünden daha da azalabiliyormuş, bakalım dahiliyeye gidicem o da ilaç yazabilir