- 6 Eylül 2018
- 567
- 336
- 33
Evet vardı maviş çok küçük beyaz toplu iğne ucu kadarGozunaydin canim bebis var mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet vardı maviş çok küçük beyaz toplu iğne ucu kadarGozunaydin canim bebis var mıydı
Insallah canim çok meraktayimHayırlı haberlerini bekliyoruz
Mucizevi o yoplu iğne basi büyüyecek büyüyecek kanlı canlı bebis olacak Allahin izniyleEvet vardı maviş çok küçük beyaz toplu iğne ucu kadar
Gözün Aydın canım bende 10 gün sonra gel dedi de garanti olsun diye 15 gün sonra gidicem 6 haftalığızBen de az önce kesemi gördüm kızlar çok şükür ama daha bebiş yoktu zaten 4+6 yim. İki hafta sonra gel kalbi dinleyelim dedi doktor.
Hayırlısıyla inşallah maviş ayın 15 inde gideceğiz inşallah kalbini duymak için 6 haftalık olduk bugünMucizevi o yoplu iğne basi büyüyecek büyüyecek kanlı canlı bebis olacak Allahin izniyle
Bebek oluşmuş askom duyulur kalp atisin on gune hatta bir haftaya ben bebegi gormedgim halde haftaya gel kap atışına bakalim dediGözün Aydın canım bende 10 gün sonra gel dedi de garanti olsun diye 15 gün sonra gidicem 6 haftalığız
Yaaaa bayılıyorum o hareketlere kuzucum sağlıkla ilerlesin insallah en kısa zaman da karnimizda da hissedelim AmiGünaydınn. Ben de şimdi doktordan geldim. Bebeğim 2,5 cm olmuş minik minik hareketleri var
Aaay ne bileyim maviş bide şey biraz büyüsün bişeyler göreyim orda diye bekliyorumBebek oluşmuş askom duyulur kalp atisin on gune hatta bir haftaya ben bebegi gormedgim halde haftaya gel kap atışına bakalim dedi
Hemen hemen aynıyız canim sata göre 7+5 ama yumurtlamaya göre 6+5 çıkıyorum bakalım usg de ne çıkacakHayırlısıyla inşallah maviş ayın 15 inde gideceğiz inşallah kalbini duymak için 6 haftalık olduk bugün
Guzel haberlerle gel canım bugun hastaneye gidenler çokluğuz sanırımAy bende öğleden sonra gidicem 5+2 yim inşşbebişi görür müyümm artık görmek istiyorum zaten zor geçti süree
Amin canım benim inş sendeEvet hepimiz bugün gidiyoruzGuzel haberlerle gel canım bugun hastaneye gidenler çokluğuz sanırım
Ben doğumdan sonraki 2-3 gün içinde lansinoh kullanmıştım ancak hiç etki etmediğini görünce hemen silverette marka göğüs kapaklarından sipariş verdim. İlk 3-4 gün canım çok acıyarak emzirmiştim. Aslında acı önemli değil de kanama olursa emziremiyorsunuz silverette bana çok çok iyi geldi. Herkese aynı etkiyi yapar mı o konuda bilgim yok maalesefBenim kullanmadığım şey kalmadı ( Garmastan , Lansinoh , yurtdışından bir krem adını unuttum , açılmamış bir kutu daha bile var geçenlerde gördüm ) çok kötü olmuştu. Emzirme danışmanlığı aldıktan sonra, hiç bir kreme ihtiyacım kalmadı. Berbat günlerdi. Ama geçip gidiyor.
Ben doğumumdan 6 ay sonra , gümüş kalkan olayını duymuştum. SilverMom diye. Hatta kullanan olduysa lütfen tecrübesini paylaşsın bizimle
Karın için de Lireac kullanmıştım, 14. Haftadan itibaren, hiç çatlağım olmamıştı. Ama şu an çok uçuk fiyatlar. Hindistan Cevizi yağı işe yarıyorsa gerçekten , hem ekonomik, hem doğal. Ben de onu kullanırım Allah nasip ederse bu durumda .
Zaten bu çatlak olayı biraz genetikmiş, cilt esnekse sorun olmuyormuş.
Benim de işte geç döllenme olduğu için 6. haftadan daha erkenim heralde bakalım be çıkacak bize de yazHemen hemen aynıyız canim sata göre 7+5 ama yumurtlamaya göre 6+5 çıkıyorum bakalım usg de ne çıkacak
Umarım öyle olur teşekkür ederim :) benimde doktorum sorun olmadığını söyledi beni korkutmadı ama benim adetim düzensizdi biraz zor gebe kaldım doktor da zor olan gebelikte ve adet düzensizliğinde oluyor böyle durumlar tecrübelerime göre bazen kalp durabiliyor önlem amaçlıf folik asiti ikiye çıkardı ve asprin verdiKarından baktıysa zaten siz ona , kafadan 3 gün daha ekleyin. Çünkü vajinal ve karın ultrasonu o kadar farklı ki.
Bende de benzer bir durum oldu, benim doktor telaş edilecek bir durum yok. Şimdi tekrar yatsan tekrar ölçsem, +1 daha bile çıkabilir. Takılma çok dedi. Destek için progesteron verdi bana da. O ara kapanırmış, önemli olan gelişmesi , ilerlemesi, dedi.