2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
A avozge Kuzum doktora gitmişsin sanırım usg görüntünü gördüm biraz önce minnoşu kıza benzettim ama hayırlısı tabiki

Ben doğumdan sonraki 2-3 gün içinde lansinoh kullanmıştım ancak hiç etki etmediğini görünce hemen silverette marka göğüs kapaklarından sipariş verdim. İlk 3-4 gün canım çok acıyarak emzirmiştim. Aslında acı önemli değil de kanama olursa emziremiyorsunuz silverette bana çok çok iyi geldi. Herkese aynı etkiyi yapar mı o konuda bilgim yok maalesef

Umarım öyle olur teşekkür ederim :) benimde doktorum sorun olmadığını söyledi beni korkutmadı ama benim adetim düzensizdi biraz zor gebe kaldım doktor da zor olan gebelikte ve adet düzensizliğinde oluyor böyle durumlar tecrübelerime göre bazen kalp durabiliyor önlem amaçlıf folik asiti ikiye çıkardı ve asprin verdi

Kızlar 6-7 haftalarda karnın aştında arada sancı oluyor bide karnımın sağında solunda bazı hareketlerde karnım acıyo sizdede varmı ya merak ettim

Kızlar 6+1 de kalp atışını duymaya gittiğimde boyunu da ölçmüştü 3 mm dedi. Çok az değil mi daha fazla olması gerekiyor sanki 5-6 mm gibi. Gelişimi geriden mi geliyor acaba düşünmeden edemiyorum.sizin 6. Haftada kaç mm idi bebeğiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…