2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Benim ilki oğlan ama hiç öyle belirti hissetmedim.Sadece içime kesin erkek olacak diye doğuyordu öyle de oldu 😊 Bunda da sanki hep kız olacak diye doğuyor içime belki öyle olmasını istediğim için öyle hissediyorum bilemiyorum bazen çok umitlenme herkesin erkek senin mi kızın olcak diyorum 😀 görümcemin ve ablalarımin hep erkek kız olursa ilk bende olcak Allah bilir yinede rabbim hayırlısını nasip etsin ama kız duygusunu da tatmak çok isterim
Aaah ne güzel bende hep erkek hissediyorum ama rabbim daha iyi bilir 🌺

Bende oldum ishal, 1 haftadır sürüyor sakın ihmal etmeyin valla çektiğimi bi ben bi Allah biliyor, en son kan tahlili yapıldı enfeksiyon yüksek çıktı bağırsak enfeksiyonu geciriyormusum, antibiyotik probiyotik falan yazdı doktor bana
Sıvı kaybı olmasın dikkat edin ben bi kaç gün sıvı kaybı için serum taktirdim
Kzuum ürolojiye mı gittin bunun için kadın doğuma mı ben nereye gitmeliyim

Kızlar çok çok afedersiniz az önce beyaz pütür pütür akıntı geldi elime Progestan fitile başlamıştım o akıyor olabilir mi? Kaşıntı falan yok internette mantar olabilir diye okudum ama aklıma yatmadı

Kzuum ürolojiye mı gittin bunun için kadın doğuma mı ben nereye gitmeliyim
Canım ben kac gündür acildeydim. İlk başladığında kadın doğum uzmanimin yanına gittim bana şu icemiyorsan serum vereyim dedi serum yazdi. Patates haslamasi muz ye falan dedi bende ilk üsüttüm 1 2gun surer diye bekliyordum çünkü. 2 3 gün o serumlari taktırdim serumun içinde de mide bulantısı için ilaç vardı birde vitamin vardı ishal kesecek bisey yoktu. Sonra kesilmeyince tekrar acile gittim orda kan tahlili yaptılar pazar günü enfeksiyon yüksek çıktı oradaki doktor yazdı bana ilaçları. Sonra kadın doğum doktoruma msj attım kullan dedi o da. Acilde bana bağırsak enfeksiyonu olmuşsun dediler. Hatta gaita örneği de istediler ben verememistim

Kızlar çok çok afedersiniz az önce beyaz pütür pütür akıntı geldi elime Progestan fitile başlamıştım o akıyor olabilir mi? Kaşıntı falan yok internette mantar olabilir diye okudum ama aklıma yatmadı
Yok yok endişelenme canım progestan geri geliyor o yüzden oluyor. Fitili attıktan sonra en az yarım saat uzan. Sonra gün içinde fazlası çıkıyor akıntı gibi

Selam kızlar bu emzirme döneminde göğüs uçları yara olmaması için ne sürülüyor ne zamandan itibaren? Birde göbekte çatlaklar için ne sürülüyor? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi?☺️☺️☺️
Benim kullanmadığım şey kalmadı ( Garmastan , Lansinoh , yurtdışından bir krem adını unuttum , açılmamış bir kutu daha bile var geçenlerde gördüm ) çok kötü olmuştu. Emzirme danışmanlığı aldıktan sonra, hiç bir kreme ihtiyacım kalmadı. Berbat günlerdi. Ama geçip gidiyor.

Ben doğumumdan 6 ay sonra , gümüş kalkan olayını duymuştum. SilverMom diye. Hatta kullanan olduysa lütfen tecrübesini paylaşsın bizimle🙏🏻

Karın için de Lireac kullanmıştım, 14. Haftadan itibaren, hiç çatlağım olmamıştı. Ama şu an çok uçuk fiyatlar. Hindistan Cevizi yağı işe yarıyorsa gerçekten , hem ekonomik, hem doğal. Ben de onu kullanırım Allah nasip ederse bu durumda .
Zaten bu çatlak olayı biraz genetikmiş, cilt esnekse sorun olmuyormuş.

Kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz ben folbiol aldım ama doğru mu aldım ki
Onu kullanmayın dozu çok yüksek!! Normalde gebelikte kullanılan folik asit dozu 400 mcg, folbiol ile 5 mg yani 5000 mcg. Yani 12,5 kat fazlası oluyor.
Eğer geçmişte spina bifidalı bebek öykünüz varsa kullanmalısınız ama

Kızlar merhaba bende tam 7 haftalık hamileyim bugün kalp atışı için gittik çok şükür kalp atımı var fakat doktar 1 hafta geriden geldiğini söyledi yani ultrasona göre 6+2 gözüküyor doktor bu yüzden asprin verdi ve folik asiti günde 2 ye çıkardı önlem amaçlı varmı benimle aynı durumda olan
Karından baktıysa zaten siz ona , kafadan 3 gün daha ekleyin. Çünkü vajinal ve karın ultrasonu o kadar farklı ki.
Bende de benzer bir durum oldu, benim doktor telaş edilecek bir durum yok. Şimdi tekrar yatsan tekrar ölçsem, +1 daha bile çıkabilir. Takılma çok dedi. Destek için progesteron verdi bana da. O ara kapanırmış, önemli olan gelişmesi , ilerlemesi, dedi.

Benim kullanmadığım şey kalmadı ( Garmastan , Lansinoh , yurtdışından bir krem adını unuttum , açılmamış bir kutu daha bile var geçenlerde gördüm ) çok kötü olmuştu. Emzirme danışmanlığı aldıktan sonra, hiç bir kreme ihtiyacım kalmadı. Berbat günlerdi. Ama geçip gidiyor.

Ben doğumumdan 6 ay sonra , gümüş kalkan olayını duymuştum. SilverMom diye. Hatta kullanan olduysa lütfen tecrübesini paylaşsın bizimle🙏🏻

Karın için de Lireac kullanmıştım, 14. Haftadan itibaren, hiç çatlağım olmamıştı. Ama şu an çok uçuk fiyatlar. Hindistan Cevizi yağı işe yarıyorsa gerçekten , hem ekonomik, hem doğal. Ben de onu kullanırım Allah nasip ederse bu durumda .
Zaten bu çatlak olayı biraz genetikmiş, cilt esnekse sorun olmuyormuş.
Göğüs ucu susam yağı hem doğal hemde baya bi mucizevi göğüs için diye araştırdım hamilelik dönemi boyunca bebek doğmadan önce kullanmak gerekiyormuş ben onu düşünüyorum

Evet ta kendisi sebebi, ben de kullanıyorum.

X