2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar merhaba bende tam 7 haftalık hamileyim bugün kalp atışı için gittik çok şükür kalp atımı var fakat doktar 1 hafta geriden geldiğini söyledi yani ultrasona göre 6+2 gözüküyor doktor bu yüzden asprin verdi ve folik asiti günde 2 ye çıkardı önlem amaçlı varmı benimle aynı durumda olan
Benimde 1 hafta geriydi ama hiç bisey demedi doktor. 1 hafta çok da geri değil bence. Zaten o haftasına yetişir hatta geçebilir bile canım düsünmeyin. Bence bi sorun değil ama

Kızlar merhaba bende tam 7 haftalık hamileyim bugün kalp atışı için gittik çok şükür kalp atımı var fakat doktar 1 hafta geriden geldiğini söyledi yani ultrasona göre 6+2 gözüküyor doktor bu yüzden asprin verdi ve folik asiti günde 2 ye çıkardı önlem amaçlı varmı benimle aynı durumda olan
Aspirin ne alaka onu anlamadım

Sıkıntı olsaydı doktor söylerdi. Çok şükür bende şubatın 16 randevu aldım inşallah bende keseyide görürüm kalp atışınıda dua et banada 🤲🏻
İnşallah canım hayırlısıyla gör bebişini sağlıkla kuçağımıza alalım bebişlerimizi bemim 5+4 de kese görünmüştü

Benimde 2 gün geriden geliyordu geçen hafta da geriydi 10. haftada toparladı yetişti büyüdükçe yetişiyor benim doktorumda önemsiz takılma demişti

Bende yanma yoktu canim kotu bi akinti vardi afedersin. Cok sukur hafifletti iyi geldi aman ihmal etme
Bugun aile hekimliğinde tahlil verdim, temiz çıktı, zaten her seferinde değil arada hissediyordum yanmayı,sanırım bulantilardan dolayi az su icebildim. Su içmeyi artiricam biraz limon takviyesiyle bakalım

Erkek- Kız anneleri en belirgin belirtileriniz nelerdi ? Ben çok merak ediyorum cinsiyetini gerçi erkek hissediyorum severkende hep ağzıma oğlum lafı geçiyor ama yine Rabbim bilir tabi sağlıklı hayırlı olsun da 🥰🥰

Kızlar merhaba, ben 6+2 oldum ama bugün ishal oldum ve inanılmaz adet sancısı gibi sancı var bu durumu yaşayan var mı ? Korkuyorum ve idrar lökosit de dün kan testinde 59 hücre çıktı enfeksiyon mu var taş ya da bebek mı düşürüyorum acaba 😔

Kızlar merhaba, ben 6+2 oldum ama bugün ishal oldum ve inanılmaz adet sancısı gibi sancı var bu durumu yaşayan var mı ? Korkuyorum ve idrar lökosit de dün kan testinde 59 hücre çıktı enfeksiyon mu var taş ya da bebek mı düşürüyorum acaba 😔
Sancı enfeksiyon ve daha çok da ishalle ilişkili olabilir, idrarda lökosit mi 59 çıktı? Doktor bir tedavi verdi mi? Bol su içmenizi tavsiye edebilirim. Düşük olsa kanama da eşlik ederdi diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun.

Sancı enfeksiyon ve daha çok da ishalle ilişkili olabilir, idrarda lökosit mi 59 çıktı? Doktor bir tedavi verdi mi? Bol su içmenizi tavsiye edebilirim. Düşük olsa kanama da eşlik ederdi diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun.
Evet canim henüz doktoruma gitmedim kalp atışı için 10 Şubat'ta gel demisti

Erkek- Kız anneleri en belirgin belirtileriniz nelerdi ? Ben çok merak ediyorum cinsiyetini gerçi erkek hissediyorum severkende hep ağzıma oğlum lafı geçiyor ama yine Rabbim bilir tabi sağlıklı hayırlı olsun da 🥰🥰
Benim ilki oğlan ama hiç öyle belirti hissetmedim.Sadece içime kesin erkek olacak diye doğuyordu öyle de oldu 😊 Bunda da sanki hep kız olacak diye doğuyor içime belki öyle olmasını istediğim için öyle hissediyorum bilemiyorum bazen çok umitlenme herkesin erkek senin mi kızın olcak diyorum 😀 görümcemin ve ablalarımin hep erkek kız olursa ilk bende olcak Allah bilir yinede rabbim hayırlısını nasip etsin ama kız duygusunu da tatmak çok isterim

Evet canim henüz doktoruma gitmedim kalp atışı için 10 Şubat'ta gel demisti
Testin referans aralığı hastaneye göre değişir ama lökosit yine de yüksek. İdrar yolu enfeksiyonunuz var ise 10 şubattan önce bir tedaviye başlamanız gerekebilir. Testi yaptırdığınız kurum sonuçla ilgili ne önerdi?

Testin referans aralığı hastaneye göre değişir ama lökosit yine de yüksek. İdrar yolu enfeksiyonunuz var ise 10 şubattan önce bir tedaviye başlamanız gerekebilir. Testi yaptırdığınız kurum sonuçla ilgili ne önerdi?
Aile hekiminde yaptırdım cNim referans aralığı 0-5 bende çok yüksek 59 çıktı gitmedim de bugün aile hekimine akşam ozel hastaneye gideyim bari dayanabilirsem bugün doğru düzgün yemek de yiyemedim folikasit içmem lazım

Aile hekiminde yaptırdım cNim referans aralığı 0-5 bende çok yüksek 59 çıktı gitmedim de bugün aile hekimine akşam ozel hastaneye gideyim bari dayanabilirsem bugün doğru düzgün yemek de yiyemedim folikasit içmem lazım
Zor bir durum ama ne olursa olsun bir dilim ekmek de olsa yiyip folik asiti mutlaka için, bol su tavsiye edip, muhtemelen tek doz şase antibiyotik verebilirler. İhmal etmeyin, geçecektir.👍🏻

Bende oldum ishal, 1 haftadır sürüyor sakın ihmal etmeyin valla çektiğimi bi ben bi Allah biliyor, en son kan tahlili yapıldı enfeksiyon yüksek çıktı bağırsak enfeksiyonu geciriyormusum, antibiyotik probiyotik falan yazdı doktor bana
Sıvı kaybı olmasın dikkat edin ben bi kaç gün sıvı kaybı için serum taktirdim

Bu arada crp benimde 0 5 arası olması gerekirken 12 çıktı patates muz yedim geçmedi ilk gunler bilmedigim icin ihmal etmeyin

X