2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bilmiyorum kuzu sonucu telefon da gorustum ama bende de sknti akinti durumu zaten suan

Saol kuzum sanada gecmis olsun Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin

Bilmiyorum kuzu sonucu telefon da gorustum ama bende de sknti akinti durumu zaten suan
Anladım canım doktor ne dediyse o kullan canım ben kullanmadığım için kötü hissediyorum vermedi verse daha iyiydi bencede doktor bilir tabi

Sanırım kese için kan testime baktılar ve gün verdiler aşırı stresli hissediyorum inşallah güzel geçer inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Geçmiş olsun canım. Bende kullandım antibiyotik ilk gebelgmde. Enfeksiyonum cok yuksek olmasına rağmen Bi problem yaşamadım ufak tefek kanamalar dışında. Bebeğime bir zararı olmadı. Ama ciddiye alınması gereken birsey enfeksiyon ilaçları ihmal etme derim.

Değerinde maşallah ne guzel artmış

İnşallah Sizin kaçıncı haftada yok oldu peki bir de yok olurken kanamanız oldu mu şimdi kaç haftalıksınız?Şu an 9 hafta bitti sanki tarih geç mi diye düşünüyorum
Benim önce ki gebeligimdeydi canim, merak etme zamanla büzülüp yok olacak, kanama filan yapmıyor

maşallah nasıl da güzel artmış değerin çarş keseyi görürsün canımenfeksiyon içinde korkma bence ilaçları kullanınca düzelir içini ferah tut

Sagolasin Allah razı olsun canimm çok teşekkür ederim içim rahatladı valla, tabi ilk baştan kan tahlili yapsalardı başlasaydım ilaçlara bu kadar çekmezdim belki. Doktoruma da sordum kullan dedi inşallah bi an önce toparlanırım.
Evett şükürler olsun onu bi duyunca kendime geldim zaten çok sevindim
İlk 6 günde 56 değerden 313e çıkınca az gibi gelmişti endişe etmiştim maşallah güzel artıyor çarşamba keseyi görecem insallah

maşallah nasıl da güzel artmış değerin çarş keseyi görürsün canımenfeksiyon içinde korkma bence ilaçları kullanınca düzelir içini ferah tut
İnşallah canım inşallah erken öğrenmekte bu yüzden hiç iyi olmuyor arttı mı artmadı mı derken. Doktoruma sordum kullan dedi başladım insallah faydası olurda toparlanır bi an önce

İnşallah canım inşallah erken öğrenmekte bu yüzden hiç iyi olmuyor arttı mı artmadı mı derken. Doktoruma sordum kullan dedi başladım insallah faydası olurda toparlanır bi an önce
inşallah canım toplarsınaynen erken öğrenmekte iyi değil galiba ister şstemez kafasına takar ama daha takma kafana için rahat olsun

inşallah canım toplarsınaynen erken öğrenmekte iyi değil galiba ister şstemez kafasına takar ama daha takma kafana için rahat olsun
İnşallah canım evet ilk ben 12 degerle öğrenmiştim çocuk yerleşir yerleşmez yakalamisim
Şuan içim çok rahat şükürler olsun çarşamba da görürüz bu değerlerle keseyi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…