- 9 Ağustos 2021
- 14.978
- 50.948
Bilmiyorum kuzu sonucu telefon da gorustum ama bende de sknti akinti durumu zaten suanCanım kaç çıktı enfeksiyonun benimde çıkmıştı ama doktor ilaç falan vermedi hemde lökosit 43 tü bişey olmaz su iç bol idrarda yanma yoksa ilaç vermem dedi akıntı kaynaklı gebelik başında oluyor böyle dedi
Saol kuzum sanada gecmis olsun Rabbim kucagimiza almayi nasip etsinKadin doğum doktoruna sor canım bende enfeksiyon olmuşum dün acilden gelmiştim, acil doktorunun verdiği ilaçları gösterdim kendi doktoruma kullanabilirsin demişti sende ona göster. Artı bol bol su iç insallah bir an önce atlatirsin
Anladım canım doktor ne dediyse o kullan canım ben kullanmadığım için kötü hissediyorum vermedi verse daha iyiydi bencede doktor bilir tabiBilmiyorum kuzu sonucu telefon da gorustum ama bende de sknti akinti durumu zaten suan
Tamam canim tesekkur ederim deneyecegim hemenMecbur iceceksiniz enfeksiyon cok kotu.bu arada bir litre suya bir limon sikin hemen icin idrara hemen cikmayin azcik sikisinca gidin gunde iki kez yapin hemen iyilesirsiniz
Sagolasin canım amiiinn hepimiz insallahhhSaol kuzum sanada gecmis olsun Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
Sanırım kese için kan testime baktılar ve gün verdiler aşırı stresli hissediyorum inşallah güzel geçer inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızYaaa çok geçmiş olsun canim insallah en kısa zamanda gecer
Yok yok öyle düşünme annesi hersey çok güzel olacak Allah in izniyle çokta bekletme bebisinke tanış
Güzel haberlerle gel bebisim
Yaa çok heyecanli bizimle de paylaş canim
Rabbım bebişini sana bağışlasın canim benim güzel haberlerle gel insallah
Evet canım öyle oluyor sonra ayliga dönüyor
Bu Durum kişiden kişiye
değişir canım hiç olmayadabilir
Oyyy hadi minnoş git de guzel haberlerle gel
Hosgeldiniz hayirli olsun tebrikler
Ne güzel canim kese için mi gideceksin
Ben ,gitmedimBenim gibi 5 haftalık olup doktora hala gitmeyen var mı
Geçmiş olsun canım. Bende kullandım antibiyotik ilk gebelgmde. Enfeksiyonum cok yuksek olmasına rağmen Bi problem yaşamadım ufak tefek kanamalar dışında. Bebeğime bir zararı olmadı. Ama ciddiye alınması gereken birsey enfeksiyon ilaçları ihmal etme derim.Herkese iyi gecelerbenim şiddetli ishal, mide sorunum vardı burda da yazmıştım. Enfeksiyonum yüksek çıktı. 0-5 arası olması gerekirken 12 çıktı. Bağırsak enfeksiyonu geciriyormusum. Bir takım ilaçlar yazdı doktor, antibiyotik falan da var gebelikte kullanılabilir dedi acil doktoru. Bende kendi doktoruma attım cevap bekliyorum o şekilde başlayayım dedim.
Bu enfeksiyon bebegi olumsuz anlamda etkilemez değil mibu aralar hersey biraz üst üste geldi.
Bu arada değerim biraz yavaş yükseliyor gibi demiştim tekrar beta verdim, cuma günü 527 çıkmıştı bugün 1561 çıktı şükürler olsun
@Ebruli11maviss_34 Z zngnsglm
Sizleri de etiketliyorum kızlar görün diye
Normal hala devam edıyor benim ara ara.Kızlar merhaba;
ben üç haftalık hamileyim bel ağrım çok oluyor bazen kasıklarımda da ağrı oluyor adet olacak gibi normal mi acaba?
Ben gitmedim canm bugün için cagrmstm Dr um aslında. Ama 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum..Benim gibi 5 haftalık olup doktora hala gitmeyen var mı
Benim önce ki gebeligimdeydi canim, merak etme zamanla büzülüp yok olacak, kanama filan yapmıyorİnşallahSizin kaçıncı haftada yok oldu peki bir de yok olurken kanamanız oldu mu şimdi kaç haftalıksınız?Şu an 9 hafta bitti sanki tarih geç mi diye düşünüyorum
ben de gitmedimhaftaya pazartesi gidicemBenim gibi 5 haftalık olup doktora hala gitmeyen var mı
maşallah nasıl da güzel artmış değerin çarş keseyi görürsün canımHerkese iyi gecelerbenim şiddetli ishal, mide sorunum vardı burda da yazmıştım. Enfeksiyonum yüksek çıktı. 0-5 arası olması gerekirken 12 çıktı. Bağırsak enfeksiyonu geciriyormusum. Bir takım ilaçlar yazdı doktor, antibiyotik falan da var gebelikte kullanılabilir dedi acil doktoru. Bende kendi doktoruma attım cevap bekliyorum o şekilde başlayayım dedim.
Bu enfeksiyon bebegi olumsuz anlamda etkilemez değil mibu aralar hersey biraz üst üste geldi.
Bu arada değerim biraz yavaş yükseliyor gibi demiştim tekrar beta verdim, cuma günü 527 çıkmıştı bugün 1561 çıktı şükürler olsun
@Ebruli11maviss_34 Z zngnsglm
Sizleri de etiketliyorum kızlar görün diye
Sagolasin Allah razı olsun canimmGeçmiş olsun canım. Bende kullandım antibiyotik ilk gebelgmde. Enfeksiyonum cok yuksek olmasına rağmen Bi problem yaşamadım ufak tefek kanamalar dışında. Bebeğime bir zararı olmadı. Ama ciddiye alınması gereken birsey enfeksiyon ilaçları ihmal etme derim.
Değerinde maşallah ne guzel artmış
İnşallah canım inşallah erken öğrenmekte bu yüzden hiç iyi olmuyor arttı mı artmadı mı derken. Doktoruma sordum kullan dedi başladım insallah faydası olurda toparlanır bi an öncemaşallah nasıl da güzel artmış değerin çarş keseyi görürsün canımenfeksiyon içinde korkma bence ilaçları kullanınca düzelir içini ferah tut
inşallah canım toplarsınİnşallah canım inşallah erken öğrenmekte bu yüzden hiç iyi olmuyor arttı mı artmadı mı derken. Doktoruma sordum kullan dedi başladım insallah faydası olurda toparlanır bi an önce
Ben duydum kalbimiAramızda bebeklerinizin kalp atışını duyan arkadaşlar var mı? Biz keseyi gördük ama kalp atışı için daha erken dedi dr. Şimdi 10 gün sonra tekrar kontrolümüz var
İnşallah canıminşallah canım toplarsınaynen erken öğrenmekte iyi değil galiba ister şstemez kafasına takar ama daha takma kafana için rahat olsun