- 21 Haziran 2009
- 2.839
- 3.289
Merhaba ben kullanıyorum bu mamayı, başta ben de zorlandım az içiyordu, şimdi alıştı.. Vanilya şurubu ile denedim ama bı fark olmamıştı bizde, yorumları olumlu olan kişilerde vardı. Ben bunu denedim Vitma Doğal Gıda Vanilya Şurubu Fiyatı, Yorumları - Trendyol , şimdi kek, kurabiyeye kullanıyorumMerhabalar. Aptamil pregomin syneo kullanan va mi acaba. Bebegim tadini sevmedi iceremedim. Sut yetmiyor bu mamayi onerdi dr umuz fakat icmiyor . Icerisine vanilya çubuğu konuldugunu okumustum . Hangi marka acaba yada baska bir yontem var mi icirmek icin
Günlük sütten ben bebeğime yoğurt yapmıştım baya cok olmuş kalanı da tazeliği gidiyordu bozulmasın diye tencereye koydum yoğurtları içine de biraz yarım litre kadar sütüm kalmıştı onu da ilave edip bir tatlı kaşığı kadar sirke ve tuz koyup karıştırarak kaynattım zaten üstü hemen kaymak gibi kıvam aldı sonra söndürüp süzgecin üzerine tülbent koyup lorun suyunu süzdüm beş dk beklettim o şekilde yumuşacık bebek loru oldu. Çok aşırı süzmedim bebeğim için yumuşak olsun diye hafif ıslak bıraktım. Bebeğim cok sevdi birlikte yedik kendimde lorlu içine dere otlu kırmızı toz biberli ve zeytinyağlı salata yapıp kahvaltıda tüketiyorum. Sen istersen günlük süt alıp kaynatarak sirke ve tuzla yapabilirsinbence olmaz bizimki 4 bçk aylıktan beri yiyo az az şimdi baya yiyo yoğurdu yarım kase kadar lor hiç vermedim daha lor tarifini paylaşırmısın
çok teşekkür ederim cnm denicem ben deGünlük sütten ben bebeğime yoğurt yapmıştım baya cok olmuş kalanı da tazeliği gidiyordu bozulmasın diye tencereye koydum yoğurtları içine de biraz yarım litre kadar sütüm kalmıştı onu da ilave edip bir tatlı kaşığı kadar sirke ve tuz koyup karıştırarak kaynattım zaten üstü hemen kaymak gibi kıvam aldı sonra söndürüp süzgecin üzerine tülbent koyup lorun suyunu süzdüm beş dk beklettim o şekilde yumuşacık bebek loru oldu. Çok aşırı süzmedim bebeğim için yumuşak olsun diye hafif ıslak bıraktım. Bebeğim cok sevdi birlikte yedik kendimde lorlu içine dere otlu kırmızı toz biberli ve zeytinyağlı salata yapıp kahvaltıda tüketiyorum. Sen istersen günlük süt alıp kaynatarak sirke ve tuzla yapabilirsinsirke ve tuz göz kararı sütün miktarına göre
Benimki balkabağından hiç hoşlanmadıBen de bu kitabın "Bu Çocuk Aç" olanını aldım, çok güzel tarifler var. Yarın başlıyoruz ek gıdaya bal kabağı ile başlayacağım çok heyecanlıyım
Tesekkur ederim deniyim ben de. Bir yudum aliyor hemen anlayip birakiyor icmeyi. Siz naptiniz alerji uzmanina gidicektiniz yanliş hatırlamıyorsam. Yapildi mi test minnoşa.Merhaba ben kullanıyorum bu mamayı, başta ben de zorlandım az içiyordu, şimdi alıştı.. Vanilya şurubu ile denedim ama bı fark olmamıştı bizde, yorumları olumlu olan kişilerde vardı. Ben bunu denedim Vitma Doğal Gıda Vanilya Şurubu Fiyatı, Yorumları - Trendyol , şimdi kek, kurabiyeye kullanıyorum
Nereden alıyorsunuz?Selam kızlar hazır hipp milupa nestle organik ek gıdaların deneyen var mi inanılmaz işime geliyo
Marka günleri devam ediyor ara ara takip etmekte fayda varTuh kaçırdım
Kızlar og bebek bisküvisi almıştım indirimden. Birde makarna lütfen’den bebek muhallebisi almıştım muzlu bebek bisküvili magnolia yaptım resmentarif kitabı gelene kadar uydurma tariflere devam
Benimki balkabağından hiç hoşlanmadıvermiyorum artık
Oh maşallahMarka günleri devam ediyor ara ara takip etmekte fayda var
Dün ilk defa balkabağı yedi öğürdu ilk başta, sonra biraz yedi zorlamadim. Bugün yoğurtla karıştırıp verdim balkabağıni yedi ama birazı kaldı. Kalana da muz ezdim biraz karıştırdım. Muz, yoğurt, balkabağı karışımını götürdü. Muz ve yoğurt önceden denemiştim 3 gün. Annelik=uyduruk tarif
Galiba öyle, tadı yavan geliyor sanırımOh maşallahbalkabağını seven bebe pek yok galiba zaten ya
Yani düşünüyorum da bı kac kez tükettim sanirim. Sorun olmadı bizdeAlerjik bebiş annelerine bir sorum var. Hazır yufka alıp börek vs tüketiyor musunuz? Bir fark gözlemlediniz mi? İçerikte süt ürünü yok gibi ama ben galiba eser miktar mevzusu var.da aktif kan gördüm yine
katinaizmir
Evet yapıldı. Susam ve yumurta sarısı/beyazı pozitif.. ilginç olan ise süt pozitif çıkmadı. Kan tahlili de istedi,başka parametrelerle beraber.. beş tüp kan gerekiyordu ve ikisini alabildiler. Onlar da alerji testleri değildi ve biri calisilabilmis. Pazartesi Dr ile görüşücem, sınırda bir alerji gibi gözüküyor yumurta ile diye açarız demişti. Kan tahlili diye ısrar etmezse eğer plan bu şekilde şimdilik.Tesekkur ederim deniyim ben de. Bir yudum aliyor hemen anlayip birakiyor icmeyi. Siz naptiniz alerji uzmanina gidicektiniz yanliş hatırlamıyorsam. Yapildi mi test minnoşa.
Çok geçmis olsun kan vermek bizi de cok zorlamiştıEvet yapıldı. Susam ve yumurta sarısı/beyazı pozitif.. ilginç olan ise süt pozitif çıkmadı. Kan tahlili de istedi,başka parametrelerle beraber.. beş tüp kan gerekiyordu ve ikisini alabildiler. Onlar da alerji testleri değildi ve biri calisilabilmis. Pazartesi Dr ile görüşücem, sınırda bir alerji gibi gözüküyor yumurta ile diye açarız demişti. Kan tahlili diye ısrar etmezse eğer plan bu şekilde şimdilik.
Merhabalar ben korkudan dışaridan hiç bisey tuketemiyorumAlerjik bebiş annelerine bir sorum var. Hazır yufka alıp börek vs tüketiyor musunuz? Bir fark gözlemlediniz mi? İçerikte süt ürünü yok gibi ama ben galiba eser miktar mevzusu var.da aktif kan gördüm yine
katinaizmir
Patates i falan sade seviyor mu yiyor mu bebişGaliba öyle, tadı yavan geliyor sanırım
Henüz patates denemedik ilk sebze olarak balkabağı yedik. Yarın patatesi önce sade teklif edicem eğer sevmezse balkabağı ile karıştırıp deneyeceğim:)Patates i falan sade seviyor mu yiyor mu bebiş
Selam canım üç gün kuraliyla mi veriyosunHenüz patates denemedik ilk sebze olarak balkabağı yedik. Yarın patatesi önce sade teklif edicem eğer sevmezse balkabağı ile karıştırıp deneyeceğim:)
Bizimde gecelrr haram bu aralar uykuya çok zor dalıyor ve uyuması gece biri buluyor ağlıyor demek az kalır resmen bağırıyor uyumamak için ilginç bir dönemden geçiyoruz sanırımBugün son gündüz uykusu 18.00den önce bitti, toplamda 3.5 saate yakın uyudu. Bu ay için ideal diye biliyorum. Bakalım bu gece nasıl geçecek
Şuan sesi kulağıma geldi aynılarını bizde yasiyoeux canım umarım kisa süreli olur bu dönemAh mama kurtarıcı resmen sizin için.
Ben kendimi 2 yaştan sonra her şey düzelir diye motive ediyorum artık
2 sene uykusuzluğa alışamayacaksanız çocuk yapmayın demişti biri, baya haklıymış.
Of güneş hep ağlıyor ya. Söyle bi mıkırdanarak uyanma yok asla. Kendini parçalıyor.
Merhaba canım evet 1 tatlı kaşığı ile başladım ilk gün, bugün 3.gun 3 tatlı kaşığı ile devam ediyoruz. Yarın patatese geçeceğiz:)Selam canım üç gün kuraliyla mi veriyosun