- 24 Ocak 2021
- 5.660
- 4.878
- 30
Evet bir öğünde yiyiyor canım. Bizim şöyle 2 öğün 190ml 2 öğün 140ml.maşallah valla 190 ml mi bi öğündemi tüketiyo.dün avokadolu yoğurdu yarım kase kadar yedi bama çok geldi vermeyeyim dedim ben yemeye başladım benim yediğimi görünce ağlamaya başladı ona verdim sustu son 2 3 kaşık kaşomca ağladı o zaman bıraktım doydu diye.dediğin gibi doyunca ağlıyo zaten.bizim doktorda aynısını dedi
maşallah çok iyi ben hiç ölçmedim kaç ml olduğunuEvet bir öğünde yiyiyor canım. Bizim şöyle 2 öğün 190ml 2 öğün 140ml.
Mamadan kalma alışkanlık bende bumaşallah çok iyi ben hiç ölçmedim kaç ml olduğunu
ne güzel valla ne kadar tükettiğini biliyosunMamadan kalma alışkanlık bende bu
Gayet iyi bence aylarına göre normal zamanla artacak inşallahne güzel valla ne kadar tükettiğini biliyosunbizde mamayı sıklaştordık artık ara ara sağıyorum 3 satte 90 cibarı çıkıyo üstüne 40 cc kadarda mama içiyo yemeğide aşağı yukarı hesapladım toplamda 180 ml falan yiyo sanırım 3 öğünde
aynen inşallah büyüyolar çok şükütGayet iyi bence aylarına göre normal zamanla artacak inşallah
Kızlar sürekli aynı şeyleri yedirmek istemezseniz tarif kitabı paylaşıyorum size
Bebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hadi hayırlısı canım inşallah senin bebişte çok severBen de bu kitabın "Bu Çocuk Aç" olanını aldım, çok güzel tarifler var. Yarın başlıyoruz ek gıdaya bal kabağı ile başlayacağım çok heyecanlıyım
İnşallahHadi hayırlısı canım inşallah senin bebişte çok severbende 3lü aldım ileridede kullanırım diye
ben de bu çocuk aç ı sipariş ettimKızlar sürekli aynı şeyleri yedirmek istemezseniz tarif kitabı paylaşıyorum size
Bebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynen saat başı alarm erteler gibi emzikle susturuyorum ben deKızlar emziği bıraktırıcam galibagece ağlıyo istiyor veriyorum eliyle atıp tekrar istiyor başında emzik nöbeti bekliyorum resmen. Yarım saatte birde uyanıyor bu gece damlada fayda etmedi. Damlaylada en fazla 1.5 saat uyuyor hoş
seninki uyuyodu nazarmı değdi beyefendiyeKızlar emziği bıraktırıcam galibagece ağlıyo istiyor veriyorum eliyle atıp tekrar istiyor başında emzik nöbeti bekliyorum resmen. Yarım saatte birde uyanıyor bu gece damlada fayda etmedi. Damlaylada en fazla 1.5 saat uyuyor hoş
Eliyle çekip atıp geri takamayınca deliriyorAynen saat başı alarm erteler gibi emzikle susturuyorum ben de
Uyuyorda mıkırtılı işte belli olmuyor ki sağı soluseninki uyuyodu nazarmı değdi beyefendiyebenimkide emzik niyetine kullanıyo geceleri beni uyanıyo iki çekiyo bıtekra ruyuyo yatırıyorum 2 saat sonra yine başlıyo
Biogaia kullanıyoruz biz doğduğundan beri günde 6damla canımKızlar bu top kaka durumu nasıl düzelecek, sadece sebze meyve puresi veriyorum çok katı kıvamlı olmuyor zeytinyağı ekliyorum, herhangi bir karbonhidrat da eklemiyorum irmik vs.. su pek icmiyor, mamaya ekliyorum fazladan 30cc ama kaç gün oldu hala düzelmediprobiyotik kullanan var mi? Ne kullanıyorsunuz?
3 ya da 4 öğün. 2 çorba 2 tatlı olacak şekilde veriyorum benGünde kaç kez ek gıda veriyorsunuz. Doktor bana 6-8 ay arası sadece 1 öğün dedi ama bakıyorum kahvaltı ara öğün akşam olarak 3 kez veriyor çoğunluk. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Çok geçmiş olsun canımKızlar bu arada bebeğimin sesi kısıldı bu sabah birden oldu neden olduğunu bilmiyorum. Bugün doktora gittik herşey normal çıktı sadece idrar tahlili istedi daha sonucu çıkmadı onun dışında herşey normal ama sesi gidik çocuğumun baya da huzursuz. Hastanede 20 dk soğuk buhar verildi. Ağladıkça daha da kısıliyor sesi. Aranızda böyle bir durum yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı?
Kızlar bu arada bebeğimin sesi kısıldı bu sabah birden oldu neden olduğunu bilmiyorum. Bugün doktora gittik herşey normal çıktı sadece idrar tahlili istedi daha sonucu çıkmadı onun dışında herşey normal ama sesi gidik çocuğumun baya da huzursuz. Hastanede 20 dk soğuk buhar verildi. Ağladıkça daha da kısıliyor sesi. Aranızda böyle bir durum yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı?
[/QUOTE
Geçmiş olsun, bizim doğar doğmaz bir haftalik yoğun bakım sürecinde kısılmıştı ağlamaktan ve boğaza takılan aletlerin tahrişi sebebiyle.. bol bol emzir demislerdi sıvı aldıkça düzeldi. Belki viral bı enfeksiyondur bol bol emzir annesiKızlar bu arada bebeğimin sesi kısıldı bu sabah birden oldu neden olduğunu bilmiyorum. Bugün doktora gittik herşey normal çıktı sadece idrar tahlili istedi daha sonucu çıkmadı onun dışında herşey normal ama sesi gidik çocuğumun baya da huzursuz. Hastanede 20 dk soğuk buhar verildi. Ağladıkça daha da kısıliyor sesi. Aranızda böyle bir durum yaşayan ya da çözüm önerisi olan var mı?