Yakin zamanda süt urunleri kaçağı olmadı, o yüzden su an için yorum yapmam doğru olmaz. Ben en başta tahin ve süt ürünlerini kesmiştim, yumurta ve peynir tüketiyordum. (peynire devam etmemi dr istemisti.) Şikayet gecmeyince peyniri kesip yumurtaya devam ettim. Mukus hiç gecmemisti. Sonra belki tahindir diyerek bı dilim browni yemiştim. Yeniden başlamıştı yani sadece yumurta olsa ki normalde günlük bı tane tüketiyordum, kekteki ekstra o kadar etkilemezdi diye düşünüyorum. Sonra gastrocu olsun sen yumurtayı da bı kes dedi. Bu arada bunu söylediğinde yapılan kan testi fln hep negatifti yumurta da süt de.. şimdi de prick testi var/yok değerinde çok fazla değil gibi gösteriyor ama yine de bebeğin tepksii esas, yani diyeti açmadan anlamak mümkün değil. Ayrica bizim gibi deride kızarıklık, yüzde sislik vs gibi anafilaksi gibi tablosu olmayan, sadec bağırsak tepkili olanlar ilk bir yaş içerisinde düzelme egilimindeymis. İnşallah geçmiştir ne diyeyim. Geçtiyse mahrum bırakmamak adına gittim zaten, keşke kanı da verebilseydik düzgün. O da muhtemelen deri testini doğrulayacakti, zaten aşırı tepki durumu deri de çıkardı diye içim rahat. Gerisi zaten testte çıksa da çıkmasa da dikkatle test ederek açacağımız için çok da kan testi elzem değil gibi