Doktor iyi dediyse iyidir arkadaşım merak etme. Her annede oluyor bu kuruntu yapmak vesvese yapmak veya kötü düşünmek ama olumsuzu düşünmeyelim çağırmayalım bu bizi strese sokuyor.Bebeğe de zarar boşuna. Bak ben geçen hafta korona geçirdim içim içimi yedi bebeğe bir şey olacak diye daha 5 haftalıktı. 3 doktora sordum 3 ü de bebek etkilenmez sorun yok sıkıntı olmaz dedikleri halde zor engel oldum düşüncelerime ama bu hafta gittim kontrole kalbi atıyor yani boşu boşuna kendimizi üzüyoruz strese sokuyoruz. Bebeğimize olumlu enerjiler gönderelim hep kendimiz içinde bebek için de bu çok önemli arkadaşım İnanKızlar merhaba , 8 haftalık hamileyim doktora gittik doktor iyi dedi ama yurtdışında oldugum için burdaki doktorlara güvenemiyorum detayda vermiyor zaten
. Belki vesvese yapıyorum bilmiyorum ama korkuyorum ikinci gebeliğim , ilki kimyasaldı . Ultrasona bakar mısınız kalp atışı yavaş mı normal mi ?((((((
Canım herkesin süreci farklıdır başkalarıyla kıyaslama yapıp burda kendini harap ediyorsun bence bir süre buradaki yazıları okuma derim bi kendine gel sakinleş sen gerildikçe bebeğin daha çok geriliyor bunları düşün kendini telkin et eşinle bir süre uzaklaşın başbaşa. Her şeyin hayırlısı olsun nasipte varsa yiyecek ekmeği varsa zaten doğacak biraz sakin kalmaya çalış derim benGeç döllenme falan da olmadı benim, 15. Gün yumurtam çatladı 14. Gün iğneyi atmıştım.Gamze3455 benden 2 Gün sonra 14 değerle öğrendi onunkide çok artmış, daha doğrusu herkesin çok artmış ben çok geriden geliyor gibi hissediyorum
Haklısın canım doğru söylüyorsun, 18 ay sonra o kadar tedaviden sonra ilk defa tutunca insan ister istemez tedirgin oluyor. Hiç kimyasal vs. Bile yaşamadım ilk kez tuttu. Eşimde yanımda yok ki yalnızımCanım herkesin süreci farklıdır başkalarıyla kıyaslama yapıp burda kendini harap ediyorsun bence bir süre buradaki yazıları okuma derim bi kendine gel sakinleş sen gerildikçe bebeğin daha çok geriliyor bunları düşün kendini telkin et eşinle bir süre uzaklaşın başbaşa. Her şeyin hayırlısı olsun nasipte varsa yiyecek ekmeği varsa zaten doğacak biraz sakin kalmaya çalış derim ben
Seni iyi anlıyorum canım benimde normal yollarla olmadı 2 negatif aşılamam var en sonunda tüp bebekte oldu. Eşim transferden sonra gitti gemi makşna mühendisi ve 6 ay yok. Ama vaktimi kitap okuyarak makale vs okuyarak geçirmeye çalışıyorum burdaki olaylara çok kapılmamaya bakıyorum yoksa ister istemez insan psikolojisi etkileniyor. Bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle sonrasında hamileliğinin tadını çıkarHaklısın canım doğru söylüyorsun, 18 ay sonra o kadar tedaviden sonra ilk defa tutunca insan ister istemez tedirgin oluyor. Hiç kimyasal vs. Bile yaşamadım ilk kez tuttu. Eşimde yanımda yok ki yalnızım1 hafta da başımıza pek gelmeyen kalmadı hem o yüzden de korkuyorum.
Bebegi öğrendik eşim göreve gitti ertesi gün, ben bilmediğim bi yerde yalnızım, üstüne hastalandım acilden çıkamadım, üstüne eşim kolunu kırdı gider gitmez. Bizim moraller biraz bozuk, üst üste gelince de ister istemez endişelendim. Ama haklısın bu kadar streste bebeğe iyi degil
Tahmini olarak 30 unda 250 ve üzeri olması lazım hcg bin dedi ben ona 21 nde yaptığım hcgyi götürmüştüm 14 çıkmıştı ona dayanarak dediCanım benimde 21 inde 56ydi
27 Ocakta 313 çıktı
28 Ocakta 527 çıktı baksana baya fark fark yine o yüzden dedim ben. Senin doktorun ne icin 250 ve üzeri dedi canim
Benimde geçen ay negatif aşılamam var, bu ay 2. Kez hsg cektirmistim normalde tüp bebeğe giderim artık diyordum nasip buguneymisSeni iyi anlıyorum canım benimde normal yollarla olmadı 2 negatif aşılamam var en sonunda tüp bebekte oldu. Eşim transferden sonra gitti gemi makşna mühendisi ve 6 ay yok. Ama vaktimi kitap okuyarak makale vs okuyarak geçirmeye çalışıyorum burdaki olaylara çok kapılmamaya bakıyorum yoksa ister istemez insan psikolojisi etkileniyor. Bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle sonrasında hamileliğinin tadını çıkar
En düşük değerden hesaplayıp öyle demiş kuzum o zaman. 2 günde bir yuzde 66 artış yeterli diyorlar, benim de ona göre artışın gayet yeterli aslında. Tekrar çarşamba gidicem bakalım canım sen ne zaman gidecektin unutuyorum hemen yaTahmini olarak 30 unda 250 ve üzeri olması lazım hcg bin dedi ben ona 21 nde yaptığım hcgyi götürmüştüm 14 çıkmıştı ona dayanarak dedi
Bende çarşamba akşamı inşallahEn düşük değerden hesaplayıp öyle demiş kuzum o zaman. 2 günde bir yuzde 66 artış yeterli diyorlar, benim de ona göre artışın gayet yeterli aslında. Tekrar çarşamba gidicem bakalım canım sen ne zaman gidecektin unutuyorum hemen ya
Oo aynı gün gidicez hadi güzel haberler verelim birbirimizeBende çarşamba akşamı inşallah
Progestanı karşılıyor, iğne ve fitil olan formunu. Dex olanı karşılamıyor,kızlar bir şey soracağım. Progestan dex,lutinus fitil,duphaston bu ilaçları ssk karşılıyor mu sağlık ocağında yazdırsam sabah akşam kullanıyorum eczaneye her 10-15günde bir 800-900tl ödüyorum.
Teşekkür ederim. Ben dex kullanıyorumda karşılamıyormuş ne yapalım devam eczaneyeProgestanı karşılıyor, iğne ve fitil olan formunu. Dex olanı karşılamıyor,
Diğerlerini kullanmıyorum ben canım.
Ben de aynı dertten muzdaribim. Para vermekten bıktım eczaneye. Dexi ve lutinusu karşılamıyor maalesefkızlar bir şey soracağım. Progestan dex,lutinus fitil,duphaston bu ilaçları ssk karşılıyor mu sağlık ocağında yazdırsam sabah akşam kullanıyorum eczaneye her 10-15günde bir 800-900tl ödüyorum.
Aynennnn habersiz bırakma beniOo aynı gün gidicez hadi güzel haberler verelim birbirimizeinsallah bana da doğum günü sürprizi olur artık
Seninde hayırlı olsun, strese gerek yok, Rabbim nasip ederse sağ salim doğar yavrularımızHayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah, benimde 8 eylullu gösteriyor, İzmir'de oturuyorum, 33 yasindayim normal de 2 gebeliğim , 1 gebeliğim bebeğimin kalbi durdu için kürtaj yaptılar, bu hamileligimde de çok korkuyorum
Sende kuzum yazarım burayaAynennnn habersiz bırakma beniAaa inşallah canım inşallaaaah
Duphaston zaten ucuz. Mecbur devam eczaneye birde sanki her gittiğimde farklı fiyata alıyorum gibi geliyor artık zamlanıyor herhaldeBen de aynı dertten muzdaribim. Para vermekten bıktım eczaneye. Dexi ve lutinusu karşılamıyor maalesef
Gördük kuzumda tek kese var dediMerhaba canim keseyi gordun mu aceba seninkî kesin coklu gebelik
Duphaston karşılamamisti beni deProgestanı karşılıyor, iğne ve fitil olan formunu. Dex olanı karşılamıyor,
Diğerlerini kullanmıyorum ben canım.
Diger kese zamanla küçülüp kaybolacak canim merak etme. Benim de öyle olduArkadaşlar merhaba.Bugün doktor kontrolüm vardı ben tüp bebekle hamile kaldım iki embriyo transfer edilmişti ikisi de tutmuş ama bir kese boş önceki kontrol ultrason çıktısında eve gelince ekstra bir kese gibi bir şey görmüştük ama anlam verememiştim doktor da bir şey dememişti.Bugün yine görünce doktora sordum evet o boş kese vücut onu kendi atacak dedi beni biraz korkuttu öteki gebelikte boş kese olduğu halde kürtaj olmuştum bunun tekini kendi atabilirmiş.Diğer bebek sıkıntılı olmadığı için diğer bebeğe zarar vermemek adına dokunmak istemiyor mu acaba?Böyle bir durum yaşayan ya da duyan oldu mu?Diğer bebeğe zarar verir diye korkuyorum