İnşallah canım inşallah Allah hepimizin kucağını doldursunSeninde hayırlı olsun, strese gerek yok, Rabbim nasip ederse sağ salim doğar yavrularımız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallah Allah hepimizin kucağını doldursunSeninde hayırlı olsun, strese gerek yok, Rabbim nasip ederse sağ salim doğar yavrularımız
Ben de iki gündür kötüydüm. Acayip bi üşüme geliyordu. Çabuk toparladım çok şükür ama mucivezi bi şekilde dün sabah sadece hafif bi boğaz ağrısı kalmıştı. Onun dışında turp gibiydim.Kızlar sizde azıcık iş yapıp terleseniz burnunuz boğazıniz kapanıyor mu?
Her hafta muhakkak nezle oluyorum gebe olduğumdan beri bağışıklığım bu kadar mı düştü ben anlamıyorum. Evin içinde hasta oluyorum baya baya.
Gebe kaldığımdan beri bunu yaşıyorum öncesinde yoktu. Ya evde mi supurup silmicez anlamadım ki
Eveeet aynı yumurtlama gibi alt karında ağrı ve yumurtalıklarımı hissettim iki üç gün önce. Korktum da hatta. Ama leke olmayınca hemen de geçince takmadım kafama çok. Bundan olsa gerek.Ben sordum doktora aynı soruyu . Şu sıralar normalde yumurtlama dönemin olacaktı. Vücudun bir hafızası var, hormonlar o yüzden salgılıyor, normal dedi.
Benim de geçen 38 e kadar çıktı. İyice uyudum nane limon içtin bol meyve sabah akşam birer parol. Ertesi güne turp gibiydim soğuk almış da olabilirsin. Gebelikte çok hassas oluyor bünye. Yaşlılar böyle hep sanırım. Kaynanam da temaslı başka şehirden geldi. Telefonda öksürüyor sanki iyi değilsin anne diyorum yok yok bişiyi yok diyor. Komşusu gel diye ısrar etmiş gitmiş. Bize de sanki gel dememizi bekler gibi konuştu ama hiç sesimi çıkarmadım. Kendisinin gelmesinden korkuyorumİnşallah psikolojiktir, çok fazla eklem ağrısı boğaz yanması çekiyorum ve ateşim giderek artıyo 36.5tu 37 oldu. İlaç da alamıyorum tabi. Umarım covid değildir
Diger kese zamanla küçülüp kaybolacak canim merak etme. Benim de öyle oldu
İlk kan vermeye gittiğimizde 160 tl vermiştik biz o heyecanla veriverdik valla şaşırmıştım amaBen bu pahalılığa alışamadım heralde
Doktorum demisti betaya gelmez bu durum diye ama inanmamistim demek gercekGördük kuzumda tek kese var dedi
Ben de Çarşamba sabahi gidiyorum ya kesemizi görmeye inşallah hepimiz güzel haberler alirizOo aynı gün gidicez hadi güzel haberler verelim birbirimize insallah bana da doğum günü sürprizi olur artık
Sende hataydasin dimi? Hangi doktora gidiyorsun inşallah güzel haberler alırız benim değerim biraz daha düşük artıyor doktor ona göre hesaplayıp çarşamba gel demişti insallah güzel haberler alırızBen de Çarşamba sabahi gidiyorum ya kesemizi görmeye inşallah hepimiz güzel haberler aliriz
Evet İskenderun'dayim ben. Henüz sabit bir doktorum yok maalesef ama antakyada olsam kesinlikle koray altunaydan başka yere gitmezdim. Ameliyatimi o yaptı ve korunma süremin bittiği ay hamile kaldim. Allah ondan razi olsun. İskenderun'da da kafamda iki doktor var kararsızım. Şuan Ertan bey var Palmiye Hastanesi'de ona gidicem diğerleri izinde olduğu için sonrasinda bakicam artik.Sende hataydasin dimi? Hangi doktora gidiyorsun inşallah güzel haberler alırız benim değerim biraz daha düşük artıyor doktor ona göre hesaplayıp çarşamba gel demişti insallah güzel haberler alırız
Aaa o kim ki? Bende antakyadayim ama buraların yabancısı olduğum için bilmiyorum pek. Ben defne de Raziye hanıma gidiyorum 1 yıldır. Tedaviyle gebe kaldım zaten onda tedavi görüyordum. Suanlikta onunla devam edicem gibiEvet İskenderun'dayim ben. Henüz sabit bir doktorum yok maalesef ama antakyada olsam kesinlikle koray altunaydan başka yere gitmezdim. Ameliyatimi o yaptı ve korunma süremin bittiği ay hamile kaldim. Allah ondan razi olsun. İskenderun'da da kafamda iki doktor var kararsızım. Şuan Ertan bey var Palmiye Hastanesi'de ona gidicem diğerleri izinde olduğu için sonrasinda bakicam artik.
Ben dexi de lutinusu da hep 187 liraya alıyorum. Siz ne kadara aldınız en sonDuphaston zaten ucuz. Mecbur devam eczaneye birde sanki her gittiğimde farklı fiyata alıyorum gibi geliyor artık zamlanıyor herhalde
Kutu fiyatı bilmiyorum toplu 3er kutu falan alıyorum hep artık alıştım galiba hiç sormuyorum buda ne kadar diye eczaneyeBen dexi de lutinusu da hep 187 liraya alıyorum. Siz ne kadara aldınız en son
Antakyada en iyi kadin dogumcular mozaik hastanesindedir die biliorm canim. Zaten kadindogum ve cocuk hastanesi. Memnunsan devam et tabi. Biraz da şans işi bu doktor meselesi.Aaa o kim ki? Bende antakyadayim ama buraların yabancısı olduğum için bilmiyorum pek. Ben defne de Raziye hanıma gidiyorum 1 yıldır. Tedaviyle gebe kaldım zaten onda tedavi görüyordum. Suanlikta onunla devam edicem gibi
İlk ben mozaik hastanesine gidiyordum canım, ama hem evime çok uzak olduğu için hemde genelde yalnız gittiğim için buraları da pek bilmiyorum çok zorlanıyordum. O zaman orda rastgele bi doktora çıkmıştım 2 3 kez. Adı da Ferit akkurttu, sonra da burası daha yakın diye geçtimAntakyada en iyi kadin dogumcular mozaik hastanesindedir die biliorm canim. Zaten kadindogum ve cocuk hastanesi. Memnunsan devam et tabi. Biraz da şans işi bu doktor meselesi.
Valla ben artık ipin ucunu kaçırdımKutu fiyatı bilmiyorum toplu 3er kutu falan alıyorum hep artık alıştım galiba hiç sormuyorum buda ne kadar diye eczaneye
Aynen en son bi hesapladığımda 22kyı geçmişti artık pek not etmiyorumValla ben artık ipin ucunu kaçırdım
32 ,17 Aralık, Antalya, ikinci cocukYas Şehir son adet tarihi birde Kaçıncı cocuk olduğunu yazarsan Eklerim canim
Ben Perşembe günü gidicem. Tiroidim yüksek çıkmıştı onun için kontrole gidicem. Ve artık mide bulantısından hareket edemiyorum desem yeridir hiç bir şey kesmiyor ne gece ne gündüz. İşe gidp gelirken afedersiniz istifra etmemek için zor tutuyorum kendimi. Bunun için bir çözüm önermesini isticemCanim kızlar kimler gidiyor bu hafta doktora hangi süreçlerdeyiz
Hamilelik döneminde: Kadınlarda hamilelik döneminde vücutta dolaşan kan miktarı arttar çünkü vücut hem anne hem de bebek için daha fazla kan pompalamaya başlar. Buna bağlı olarak da karında aort nabzı daha fazla hissedilmeye başlar. Bu durumda anne adayları karında atma şikayeti yaşayabilirler. Kimisinde midelerinde nabız hissettiğini söylerken kimisi karnının attığını söyleyebilir. Anne adayları bunun bebeğin kalp atışı gibi hissedebilir fakat aslında yalnızda karın aortun nabız hissidir
Kizlaar bunu yaşayan oldumu aranızda benim bu akşam başladı sanki karnım seyriyo