kan testide çok ucuzmuş ama serum aşırıAynen çok saçma, diğer kan testleri böyleyken dışarıdan getirdiğim serumu takmak için 160 lira istiyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan testide çok ucuzmuş ama serum aşırıAynen çok saçma, diğer kan testleri böyleyken dışarıdan getirdiğim serumu takmak için 160 lira istiyorlar
Tamam bende kişiden kişiye değişir diyorum ama bilemiyorum, normalde pazar günü yani bugün oldu artık tekrar kan verecektim, hazır serum için açılmışken kanda alıyorlar. Bugün başıma talihsiz bi olay geldi. Serumu damara takamamis adam galiba, bütün hepsi deri altına toplandı kolum balon gibi şişti kapatamiyordum bile hala şiş, bunun korkusuna bi daha hastaneye gider miyim bilmem artıkaynen senim geç döllenme olmadığı kesin çatlatma iğnesi kullandın benimde 7 ocakta çok ağrım vardı yüksek ihtimal o gün çatladı bence pazartesi baktır değerine inşallah sağlıklı ilerliyodur benim bi arkadaşımında normaldenndüşükmüş betası hatta kanaması bile olmuş yüksek ihtimal dış gebelikdemişler maşallah hiçbişi olmadı kızı şimdi 3 yaşında sende kendini endişelendirme dua et iyi olsun inşallah
inşallah sağlıklıdır bebiş cnm çarl gitcekrin dimi doktora tüylerim diken diken oldu o nasıl bi hemşire deri altına serum takmakta nedir ilk defamı serum takmış nedir tövbe estağfurullah iyi bişi olmamış çok şükür şikaytletin azaldımı biraz iyi geliyomu serumlarTamam bende kişiden kişiye değişir diyorum ama bilemiyorum, normalde pazar günü yani bugün oldu artık tekrar kan verecektim, hazır serum için açılmışken kanda alıyorlar. Bugün başıma talihsiz bi olay geldi. Serumu damara takamamis adam galiba, bütün hepsi deri altına toplandı kolum balon gibi şişti kapatamiyordum bile hala şiş, bunun korkusuna bi daha hastaneye gider miyim bilmem artık
Evet canım 313 çıktığında perşembe günüydü doktor o değere bakarak çarşamba gel dedi bana.inşallah sağlıklıdır bebiş cnm çarl gitcekrin dimi doktora tüylerim diken diken oldu o nasıl bi hemşire deri altına serum takmakta nedir ilk defamı serum takmış nedir tövbe estağfurullah iyi bişi olmamış çok şükür şikaytletin azaldımı biraz iyi geliyomu serumlar
hamileliğimi öğrendiğimden beri bendede ara ara şshal oluyo bu da mı bi etkikio teyzede olmasa bayılırdın herhalde hem suçlular bide umurlarında bile değil bide canımızbunlara emanet bişi olsa Allah korusun. o zaman özelde baktır pazartesi betana ama bence mutlaka baktır inşallah iyi artmıştır için rahatlar insan ister istemez panik oluyo çzok haklısın bişi varmı diye düşünüyosun ben karnım ağrıyınca bile panik oluyorum bi bir iki dakkaya geçince rahatlıyorum ah analık ne zormuş şimdidenEvet canım 313 çıktığında perşembe günüydü doktor o değere bakarak çarşamba gel dedi bana.
Sorma görseydin bildiğin balon gibi oldu kolum, görünce bi gözlerim falan karardı. Özelde bu kadar para alıyorlar diye devlete gitmiştim, gitmez olaydim. Benim memleketimde devlet hastanesi hiç böyle değil. Burası resmen berbat berbat.
Nolucak bu diyorum bisey olmaz alkollü pamukla sil diyor, versene o zaman ben nereden bulucam bi yerimden mi cikaricam. Teyzenin biri de sinir oldu gitti masalarından aldı geldi alkol pamuğu düşün işimizi kendimiz görüyoruz
Serumda ishal kesici bisey yoktu maalesef o arada tekrarlayıp duruyor, sadece sıvı kaybı için vermişti doktor vitamin ve mide bulantısı için ilaç var içinde. Bakalım napicam kaldım resmen böyle
Hormonlar değişiyor ya canım olması normal ama tabi az olarak normal, benimki cook şiddetli. Benim büyük ihtimal sucuk yaptı bugün sabah iyiyim diye yemiştim bi daha kesilen şey aksama tekrar başladı. Bi daha da ağzıma sokarsam mahvoldum.hamileliğimi öğrendiğimden beri bendede ara ara şshal oluyo bu da mı bi etkikio teyzede olmasa bayılırdın herhalde hem suçlular bide umurlarında bile değil bide canımızbunlara emanet bişi olsa Allah korusun. o zaman özelde baktır pazartesi betana ama bence mutlaka baktır inşallah iyi artmıştır için rahatlar insan ister istemez panik oluyo çzok haklısın bişi varmı diye düşünüyosun ben karnım ağrıyınca bile panik oluyorum bi bir iki dakkaya geçince rahatlıyorum ah analık ne zormuş şimdiden
aynen cnm bende yağlı ve hamur işini olabildiğince kesmeye karar verdim.gerçekten hala iyi insanlar var teyze sağolsun keşke yakınında bi tanıdğın olsaymış gerçekten çok zor senin için eşin ne zaman gelicek tekrar?gerçekten bu ara sürekli bi terslik oluyo hayatında inşallah hayıra çıkarHormonlar değişiyor ya canım olması normal ama tabi az olarak normal, benimki cook şiddetli. Benim büyük ihtimal sucuk yaptı bugün sabah iyiyim diye yemiştim bi daha kesilen şey aksama tekrar başladı. Bi daha da ağzıma sokarsam mahvoldum.
Sende yerken çok dikkat et çok yağlı yeme.
6 7 tane hemşire bi tanesi bile ilgilenmedi ya öyle duruyorlar kimsenin umrunda değil yüzüne bile bakmıyorlar. Allah razı olsun teyzeden ovaladi kolumu 15 dk kadar da biraz indi. Yalnızlık çok zor ya gerçekten.
Son 2 serum kaldı napicam bilmiyorum da bakalım insallah bu kadar tersligin sonu iyi gider
Aynen onlar zaten direk ishale yol açabiliyor, inşallah sen ve başka kimse böyle bisey yaşamaz ya insan içinde minik bi beden olunca çok daha tedirgin oluyormuş. Aynen öyle Allah razı olsun, eşim inşallah pazartesi salı burda olacak geri gönderiyorlar, onunda kolu kırılmıştı gider gitmez kötüye gidiyormuş bugün doktor öyle demis bilmiyorum bende 1 haftada terslik üstüne terslik geldi başımıza bebeğe bile doğru düzgün sevinemez olduk inşallah düzeliriz bi an önceaynen cnm bende yağlı ve hamur işini olabildiğince kesmeye karar verdim.gerçekten hala iyi insanlar var teyze sağolsun keşke yakınında bi tanıdğın olsaymış gerçekten çok zor senin için eşin ne zaman gelicek tekrar?gerçekten bu ara sürekli bi terslik oluyo hayatında inşallah hayıra çıkar
inşallah canım inşallahen kısa zaman herşey yoluna girer en azından eşin gelince birbirinize destek olursunuzAynen onlar zaten direk ishale yol açabiliyor, inşallah sen ve başka kimse böyle bisey yaşamaz ya insan içinde minik bi beden olunca çok daha tedirgin oluyormuş. Aynen öyle Allah razı olsun, eşim inşallah pazartesi salı burda olacak geri gönderiyorlar, onunda kolu kırılmıştı gider gitmez kötüye gidiyormuş bugün doktor öyle demis bilmiyorum bende 1 haftada terslik üstüne terslik geldi başımıza bebeğe bile doğru düzgün sevinemez olduk inşallah düzeliriz bi an önce
Allah razı olsun canım inşallah oluruz, bir an önce de geçer şu olumsuz durumlar insallahinşallah canım inşallahen kısa zaman herşey yoluna girer en azından eşin gelince birbirinize destek olursunuz
Merhaba canim keseyi gordun mu aceba seninkî kesin coklu gebelikSelam kızlar 2 gün önce 231 olan değerim 2 gün sonra 841 oldu çok hızlı 4 kat artış olmuş ama neden acaba
Yaa çok teşekkür ederim. Çok endişeliydim bunu öğrenmek iyi geldi bana. Ateşim 39a kadar çıktı gece ama parolle kontrol altında tutmaya çalışıyorum, ıslak havlu ılık duş kolonya vs derken şimdi daha düştü çok şükür. Doktora gidemiyoruz burada semptom varsa almıyorlar hastaneye. Pazartesiyi beklemem gerekiyor sanırım. Acili aradım bol su iç dediler sadece hastaneye gitseniz de bekletip bekletip eve yollarlar dedi görevli ama bilmiyorum, inşallah tekrar yükselmez.Arkadaşım yaşadığın şey gerçekten tahammül edilemez ve sinir bozucu bir durum. Yaş almış bazı büyüklerimiz bu corona denilen hastalığa hiç inanmıyorlar maalesef ki.umarım bulaşmaz size de ama eğer bulaşır ise hiç korkma ben geçen hafta atlattım bebeğe hiç bir olumsuz etki olmuyor çok şükür.sende bol bol meyve ye ve kefir iç arkadaşım bağışıklığını kuvvetlendir için rahat olsun. Sadece gripte olsak corona da olsak ateş tehlikeli bebek için. 38 ve üzerine çıkarsa hemen hastaneye gidip düşürülmesi gerekiyor o durumda bebek etkileniyormuş.İçini ferah tut bir şey olmaz Allah’ın izniyle
Sakin ol aksi durum olsa doktorun zaten söyler bebişini üzmeeeeGeç döllenme falan da olmadı benim, 15. Gün yumurtam çatladı 14. Gün iğneyi atmıştım. Gamze3455 benden 2 Gün sonra 14 değerle öğrendi onunkide çok artmış, daha doğrusu herkesin çok artmış ben çok geriden geliyor gibi hissediyorum
Sana bişey diyim mi doktor dedi ki 250 ve üzeri olması gerekiyor dedi bence seninki de çok iyi çıkmış çünkü aynıyız hemen hemen boşuna kendini de bebeği de üzüyorsunCanım sen benden bir iki gün sonra öğrenmiştin şimdi değerin geçmiş benim en son 527 çıkmıştı benimki sağlıksız mi noluyor anlamadim ya arada çok fark var
En son 21 inde 14,08 di dün 29 ü 1716 olmuşCanım en son kaçtı kaç gunde tekrarladin
Olacakla öleceğe çare yok demişler nasibinde varsa olur hayirlisi olsun sikma canini hepimiz ikiniyoruzda iş güçte yapiyoruz agirda kaldiriyoruz mecbur ev hanimiyim ben herseye yetismeye calisiyorum.benimde 22haftalikken bi kaybim olmustu simdi dua ediyorum Allaha emanet ediyorum annem gebeyken merdivenlerden yukseklerden atlarmis yinede düşmemiş bebegi o yuzden yiyecek ekmegi varsa naparsan yap düşmezİyi günler kız , ilk önce hepimize hayırlı olsun, Allah bu yolda utandırmasın, sağ salim bebeklerimizi kucaklarimiza almayı nasip etsin, bende İzmir'den yazıyorum, 33 yasindayim, 1 düşüğüm oldu, bebeğimin kalbi durdu o yüzden kürtaj oldum, bu gebeligimde çok korkuyorum yine kalbi durur mu diye, dün tuvalette biraz zorladım ıkındım hiç bişey gelmedi ama yinede içinde korku var çok ıkındım diye kalbi durur mu diye korkuyorum
Aynen canım bı öyle diyorum nasip te varsa olur diyorum sonra bı an geliyor korkuyorum, eğer kötü bişey olsa illa belli eder kendini diyorum acayip duygular içindeyim, Allah hepimize yardım etsinOlacakla öleceğe çare yok demişler nasibinde varsa olur hayirlisi olsun sikma canini hepimiz ikiniyoruzda iş güçte yapiyoruz agirda kaldiriyoruz mecbur ev hanimiyim ben herseye yetismeye calisiyorum.benimde 22haftalikken bi kaybim olmustu simdi dua ediyorum Allaha emanet ediyorum annem gebeyken merdivenlerden yukseklerden atlarmis yinede düşmemiş bebegi o yuzden yiyecek ekmegi varsa naparsan yap düşmez
Canım ben anlamam anlatan var mıdır bilmiyorum. Ama bence gayet iyidir iyi olmasa neden soylemesin doktor. Bende Almanyadayim diletmediler kalbini sadece hareketini gösterdiler ben sorgulamadım hiç. Şüpheye de düşmedim. Sende düşme düşünme iyidir bi sorun olsa söylerdi doktor. Bu kadar düşünüp kendinizi üzmeyin. Doktor çok iyi super der bi kakarsın Allah korusun bisey olur. Doktor iyi değil kötü der bi bakmışsın herşey çok güzel yoluna girmiş. Rahîm kapalı bi kutu içinden emin olan sadece Allah. O yüzden üzülme ve düşünme iyidir.Kızlar merhaba , 8 haftalık hamileyim doktora gittik doktor iyi dedi ama yurtdışında oldugum için burdaki doktorlara güvenemiyorum detayda vermiyor zaten
. Belki vesvese yapıyorum bilmiyorum ama korkuyorum ikinci gebeliğim , ilki kimyasaldı . Ultrasona bakar mısınız kalp atışı yavaş mı normal mi ? ((((((
Sakin ol aksi durum olsa doktorun zaten söyler bebişini üzmeeee
Sana bişey diyim mi doktor dedi ki 250 ve üzeri olması gerekiyor dedi bence seninki de çok iyi çıkmış çünkü aynıyız hemen hemen boşuna kendini de bebeği de üzüyorsun
Canım benimde 21 inde 56ydiEn son 21 inde 14,08 di dün 29 ü 1716 olmuş