2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bütün gün mıkır mıkır ortada bir sebep yok karnı tok altı temiz uykusunu almış. Yatmak zaten asla istemiyor. Boynumdan belime kadar her yerim ağrıyor kucakta sürekli

Benim minik de sürekli çığlık atıyor bağırıyor, kızıyor. Kucağa alınca herşey süt liman ama yatirinca ya da anaa kucağına koyunca başlıyor kızmaya aldım en son 1 saat yürüyüş yaptım o uyudu tabi yorulan ben oldum eve gelince o uyandı yine ben yorgun kaldim.ne olacak böyle bilmiyorum sürekli etkinlik üretiyorum az da olsa oyalıyor

Ben de şu an aynı durumdayım, babamız da yok. Bebekle konusuyorum tabi azcik kizarak, uykusu var direniyor

Hiçbir şey memnun etmiyor gerçekten insan çaresiz kalıyor babasıyla yapmadığımız şey kalmıyor. Kucaktada hep söyleniyor cidden yaşlı dedeler gibi her gün dışarı çıkartıyoruz hava aldırmaya. Bugün çıldırdı zaten pusetle anca bir sokak yürüyoruz sonrası kucakta devam ediyor bugün kucaktada beni perişan etti saçımı başımı dağıttı yollarda hızlı hızlı eve döndük. Kucakta uyumaya devam bıraktığım an açıyor gözleri benimde ay sonu eşim gidiyor bilmiyorum ne olacak artık. Doktor önermedi bebek arabasına alışsın diye ama kanguru sipariş ettim artık heryerim kopuyor inşallah ondada durur her şeyden darlanıyor çünkü

Ben geçen baharatlı yağ ile fırınladım mayoneze bana bana güzel oldu sevdim ben

Hepimiz aynıyız ya şuan, geçen haftaya kadar neden ağladığını, bağırdığını anlayabiliyordum şuan net bi şekilde anlamıyorum, ama ağız mendiliyle minik minik dişlerinin geleceği yerlere masaj yapıyorum öyle duruyor, şuan bence damak kaşıntısıyla boğuşuyorlar, ama gerçekten yeni bölümler açıldı yani oyun gibi ve zorlaşıyor sanki giderek

Hangisini aldın kanguru olarak
Bizim de babamız gideli 2 hafta oldu mayısa kadar yok

Bölüm sonu canavarı da diş olsa gerek

Hangisini aldın kanguru olarak
Bizim de babamız gideli 2 hafta oldu mayısa kadar yok
Ergobaby aldım L Lalalala1 önerisiyle ahh aynı kaderi paylaşıyoruz. Bizimde herhalde 4 ay gelmeyecek gibi duruyor ama bazen demir falan oluyor 5 ayı bulabiliyor hayırlısıyla gidip gelsinler

Hahaha cidden yaşlı dede gibiler Kanguru biz sorduk doktora kullanın dedi ama ne alsak karar vermedik henüz araştırıyoruz. Sen hangi marka aldın canım link var mı? Ben kısa mesafe için istiyorum kanguruyu ya da ev içi zorda kalınca kullanmak için tanı durursa o da ayrı

4. Ay aşısından geldik sabahtan beri çok huzursuz herşeye ağlıyor. Calpol verdim ama banamısın demedi. Calpolu kaç saatte bir verdiniz

Ergobaby aldım canım bende. Evde kullanacağım galiba bütün gün kucakta ev turu yaptığımızdan dolayı bizimki önermedi aslında bebek arabasına alışsın dedi ama ne bebek arabasında pusette duruyor ne evde yatıyor

İnşallah sever kanguruyu minik annesi. Ergobaby çok pahalı ya alırım da sevmezsee diye çekiniyorum o kadar para vermeye

Kızlar korse tayt aldınız mı? Öneriniz var mı? Göbek ve basen beni çok rahatsız ediyor biraz moral olsun ince göreyim kendimi
Benimde göbek kaldı ya gerçi fazla kilo.da vermedim doğumdan sonra biraz gittiydi ama emzirme doneminde süt olsun diye yiyince geri geldi kilolar
Göbek benide rahatsız ediyor zayiflayinca gider mj

4. Ay aşısından geldik sabahtan beri çok huzursuz herşeye ağlıyor. Calpol verdim ama banamısın demedi. Calpolu kaç saatte bir verdiniz
Ben bir kez veridm ama 6 saat arayla verebilirsiniz, düşmeyen ateş durumlarında 4 saate inebilirsiniz ama gerçekten gerekliyse diyor doktorlar

Onu gezdircem die cikiyorum geldimizde belim tutuliyor

Onu gezdircem die cikiyorum geldimizde belim tutuliyor

Al benden de aynısı

ben trendyoldan uyguna herhangi bi kangıru aldım çokta araştırmadan dhaa gelmedi bakalım nasıl çıkacak

Hadi bakalım inşallah güzel çıkar, ben bel ağrısı olmasın diye yumuşak olmasını ve M şeklinde oturuma uygun olmasını istiyorum ama fiyatı da uygun istiyorum yani çok şey istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…