2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar korse tayt aldınız mı? Öneriniz var mı? Göbek ve basen beni çok rahatsız ediyor biraz moral olsun ince göreyim kendimi 😅

Sagmakla arttı diyebilirim, sagmadigim gün aynıydı.. ben de büyük fark yaratmadı ama kişiden kişiye değişir al dene bence. Ben şu an ilaç kullanıyorum , süt hormonum az onu biraz artırıyor yan etki olarak ama sonucta ilaç..iki gün sonra onu da kesip durumuma bakıp yol alicam
Solgar bende kullaniyorum vazgeçemeyeceğim birsey 😊
Henüz almadım tahin pekmez ve şalgama yüklendim daha iyi ama halen yetmediğini hissediyorum. Aylık kontrolde kilosuna bakıp ek gıda konusunda fikir alıcam doktordan

Bende öyle yapıyorum da maya olarak activia kullanmak sağlıklı olur mu acaba , onu merak ettim
El yapımı yoğurt yapan yerler var tabi bulması biraz zahmetli bence en sağlıklısını yapmak daha iyi. Dedemlerin ineği var sağıp mayalayıp gönderiyor yakın ya da aynı şehirde olsaydık gönderirdim sana da bi kere mayalarsan devamını kendi yoğurdundan yaparsın zaten. Önemli olan ilki. Bir de internette tereyağıyla mayalayan da vardı baya iyi görünüyordu.

Sabah akşam 5er damla günlük. Tadı şeker gibi ama öğüre öğüre zor içiyor şırıngaya sıkıp veriyorum mecburen azar azar
Canim senin çocuk 10kg mi kga göre olcak damla sayısı demişler yoksa minimum damla 10dan mi başlıyor 8 kg çocuk için de 10 damla mi

El yapımı yoğurt yapan yerler var tabi bulması biraz zahmetli bence en sağlıklısını yapmak daha iyi. Dedemlerin ineği var sağıp mayalayıp gönderiyor yakın ya da aynı şehirde olsaydık gönderirdim sana da bi kere mayalarsan devamını kendi yoğurdundan yaparsın zaten. Önemli olan ilki. Bir de internette tereyağıyla mayalayan da vardı baya iyi görünüyordu.
Sağol düşünmen yeter 🙏
Yakın köylere bi soracağım bende

Kızlar korse tayt aldınız mı? Öneriniz var mı? Göbek ve basen beni çok rahatsız ediyor biraz moral olsun ince göreyim kendimi 😅
Ben bundan almıştım 60 kg m beden, korse tayt aldım ama o zmanalar dikişlerim acıdı giyemedim

Ben bundan almıştım 60 kg m beden, korse tayt aldım ama o zmanalar dikişlerim acıdı giyemedim
Nedefit aldım tavsiye üzerine. Allah pişmanlık vermesin 😶 Hem çok rahat olsun hem 2 beden inceltsin hem güzel dursun amin

-Sunshine -Sunshine tariflerde kek, mayonez gibi tarifler yumurta yerine geçebilen bı tarif buldum. Bakmalısın

Eklentiler

• IMG_20230113_152737.jpg
    IMG_20230113_152737.jpg
    176,8 KB · Görüntüleme: 33
Aynen 🤗 Ben epeydir mercimek, bulgur, nohut ne varsa yiyorum hele kısır favorim👌🏻Kimyon çayıyla dengeleriz.

En güzelini yapıyorsun ben bı yerde okumuştum da bakliyatlarin kabukları ve haşlama suyu gaz yapiyor diye o sebeple söyleyim dedim☺️ ben de dün ilk defa fırında karnabahar yedim çok şükür gece sorun olmadı. Bol kimyonla yedim tabi🙂

En güzelini yapıyorsun ben bı yerde okumuştum da bakliyatlarin kabukları ve haşlama suyu gaz yapiyor diye o sebeple söyleyim dedim☺️ ben de dün ilk defa fırında karnabahar yedim çok şükür gece sorun olmadı. Bol kimyonla yedim tabi🙂
Hadi ya sevindim🤗 ben de karnabahardan korkuma yapmıyorum dolapta curuyecek, bı ara deneyeyim. Karnabahari bende fırında yapardım yoğurtlu yumurtalı 😔 şimdi yemeğinden ve kızartması dan başka çare yok gibi ya bakalım.

Hadi ya sevindim🤗 ben de karnabahardan korkuma yapmıyorum dolapta curuyecek, bı ara deneyeyim. Karnabahari bende fırında yapardım yoğurtlu yumurtalı 😔 şimdi yemeğinden ve kızartması dan başka çare yok gibi ya bakalım.

Ben de öyle yapıyorum ya da beşamel soslu yapıyordum. Ama bir kere süt yokken unu kavurup su ekledim ve öyle sos yapıp koydum güzel olmuştu deneyebilirsin ☺️

Bütün gün mıkır mıkır ortada bir sebep yok karnı tok altı temiz uykusunu almış. Yatmak zaten asla istemiyor. Boynumdan belime kadar her yerim ağrıyor kucakta sürekli
Yemin ederim aynı durumdayım, aynı şeyleri yazmaj için girdim. Ne kolum kaldı ne başım. Iıh ıııh ıııhhh sürekli neneler gibi söyleniyor. Sabır sabır yaaaa sabır. Sürekli kucakta gezsin ana kucağına konunca etinden et kopuyor sanki

X