Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagmakla arttı diyebilirim, sagmadigim gün aynıydı.. ben de büyük fark yaratmadı ama kişiden kişiye değişir al dene bence. Ben şu an ilaç kullanıyorum , süt hormonum az onu biraz artırıyor yan etki olarak ama sonucta ilaç..iki gün sonra onu da kesip durumuma bakıp yol alicam
Henüz almadım tahin pekmez ve şalgama yüklendim daha iyi ama halen yetmediğini hissediyorum. Aylık kontrolde kilosuna bakıp ek gıda konusunda fikir alıcam doktordanSolgar bende kullaniyorum vazgeçemeyeceğim birsey
El yapımı yoğurt yapan yerler var tabi bulması biraz zahmetli bence en sağlıklısını yapmak daha iyi. Dedemlerin ineği var sağıp mayalayıp gönderiyor yakın ya da aynı şehirde olsaydık gönderirdim sana da bi kere mayalarsan devamını kendi yoğurdundan yaparsın zaten. Önemli olan ilki. Bir de internette tereyağıyla mayalayan da vardı baya iyi görünüyordu.Bende öyle yapıyorum da maya olarak activia kullanmak sağlıklı olur mu acaba , onu merak ettim
ikeanin da aparatı var. Buharda haşlamak için. Ona da bakabilirsin
Canim senin çocuk 10kg mi kga göre olcak damla sayısı demişler yoksa minimum damla 10dan mi başlıyor 8 kg çocuk için de 10 damla miSabah akşam 5er damla günlük. Tadı şeker gibi ama öğüre öğüre zor içiyor şırıngaya sıkıp veriyorum mecburen azar azar
Sağol düşünmen yeterEl yapımı yoğurt yapan yerler var tabi bulması biraz zahmetli bence en sağlıklısını yapmak daha iyi. Dedemlerin ineği var sağıp mayalayıp gönderiyor yakın ya da aynı şehirde olsaydık gönderirdim sana da bi kere mayalarsan devamını kendi yoğurdundan yaparsın zaten. Önemli olan ilki. Bir de internette tereyağıyla mayalayan da vardı baya iyi görünüyordu.
Kızlar korse tayt aldınız mı? Öneriniz var mı? Göbek ve basen beni çok rahatsız ediyor biraz moral olsun ince göreyim kendimi
Nedefit aldım tavsiye üzerine. Allah pişmanlık vermesin Hem çok rahat olsun hem 2 beden inceltsin hem güzel dursun aminBen bundan almıştım 60 kg m beden, korse tayt aldım ama o zmanalar dikişlerim acıdı giyemedimMRS.MODA Antırasit Toparlayıcı Ve Incelten Etkili Kaydırmaz Lastikli Süper Yüksek Bel Korse Tayt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MRS.MODA Antırasit Toparlayıcı Ve Incelten Etkili Kaydırmaz Lastikli Süper Yüksek Bel Korse Tayt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Doktorumuz böyle başlattı demiri düşük çıktı kan tahlilinde canım yoksa 10kg falan değilizCanim senin çocuk 10kg mi kga göre olcak damla sayısı demişler yoksa minimum damla 10dan mi başlıyor 8 kg çocuk için de 10 damla mi
Yükleyince ne artısı oluyor?Kızlar Prima kullananlarınız, Prima kulübü uygulamasına yüklemek için son iki haftaya ait ürün fişine ihtiyacım var. Ya da bundan sonraki alışverişlerinize ait olanlar da olur. Tabi siz uygulamaya yuklemiyorsaniz
Puan biriktirerek ürün ya da çeşitli markalardan indirim kodu alabiliyorsunuzYükleyince ne artısı oluyor?
-Sunshine tariflerde kek, mayonez gibi tarifler yumurta yerine geçebilen bı tarif buldum. Bakmalısın
Aynen Ben epeydir mercimek, bulgur, nohut ne varsa yiyorum hele kısır favorimKimyon çayıyla dengeleriz.Bunu kullanırken gaz yapma durumuna da dikkat edin kızlar
Aynen Ben epeydir mercimek, bulgur, nohut ne varsa yiyorum hele kısır favorimKimyon çayıyla dengeleriz.
Hadi ya sevindim ben de karnabahardan korkuma yapmıyorum dolapta curuyecek, bı ara deneyeyim. Karnabahari bende fırında yapardım yoğurtlu yumurtalı şimdi yemeğinden ve kızartması dan başka çare yok gibi ya bakalım.En güzelini yapıyorsun ben bı yerde okumuştum da bakliyatlarin kabukları ve haşlama suyu gaz yapiyor diye o sebeple söyleyim dedim ben de dün ilk defa fırında karnabahar yedim çok şükür gece sorun olmadı. Bol kimyonla yedim tabi
Hadi ya sevindim ben de karnabahardan korkuma yapmıyorum dolapta curuyecek, bı ara deneyeyim. Karnabahari bende fırında yapardım yoğurtlu yumurtalı şimdi yemeğinden ve kızartması dan başka çare yok gibi ya bakalım.
Yemin ederim aynı durumdayım, aynı şeyleri yazmaj için girdim. Ne kolum kaldı ne başım. Iıh ıııh ıııhhh sürekli neneler gibi söyleniyor. Sabır sabır yaaaa sabır. Sürekli kucakta gezsin ana kucağına konunca etinden et kopuyor sankiBütün gün mıkır mıkır ortada bir sebep yok karnı tok altı temiz uykusunu almış. Yatmak zaten asla istemiyor. Boynumdan belime kadar her yerim ağrıyor kucakta sürekli
Ben de şu an aynı durumdayım, babamız da yok. Bebekle konusuyorum tabi azcik kizarak, uykusu var direniyorBütün gün mıkır mıkır ortada bir sebep yok karnı tok altı temiz uykusunu almış. Yatmak zaten asla istemiyor. Boynumdan belime kadar her yerim ağrıyor kucakta sürekli