2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Arkadaşlar bebeğimcok tükürüyor normal mi bu bi de su kusuyor resmen
Bizimki de öyle bazı günler sırılsıklam oluyor önü ağız mendili ve önlük takıyordum şimdi biraz daha hafifledi arada kaldırıp bakışıyorum o zaman bi salya akıyor öyle Buv demeyi öğrenince çok tükürüyordu yeni bi şey öğrenmesine hayranlıkla bakmadan duramıyordum. Çok güzeller

Ben bazen cinnet gecirmemek icin ikisini basbasa birakip yan odada olsa kaciyorum
Bana gelmeyin diyorum
Eşin duruyor mu ben 5 dk bak lavaboya gidicem diyorum. Çıktığımda kapıda beklemiş buluyorum. Ya da mesela o gün çok huysuz yemek yapamadıysam tut ısıtayım bi şeyler diyorum mutfak kapısında beni izliyorlar. Bazen bebeği al ben pişiririm diyor gülünce sıkıntı yok biraz mızırdandı mı acıktı al emzir istersen diyor. Yani annelik neden kadınlara verilmiş anlıyorum

Ahahaha bu biz, böyle olmayanı da nadirdir heralde.. bı de mutfak kapalisini yaslanıp bak kızım bursa kim varmış, anne napiyomus diyo.. ya bı gidin başımdan bı nefes alayım diyorum, balkona cikiyorum kahve elimde, balkon kapısında bı karartıbeni izliyorlar. Eskiden daha kolay uyuturdu, şimdi diyo ki uyumak istiyo ama onun istediği gibi uyuyamıyorum mizirdaniyo diyo

aynen doğru diyosun hissediyolar galiba eşim sakin sskin alıyo tamam kızıım bişi yok sakin ol diye diye uyutuyo en sonunda minicikler ama herşeyi hissediyolar
Evet canim bebek değil büyük insan gibiler hisleri kuvvetli
Nasil kolayı çok içiyormusun canım ben 20 günlükken bir bardak içmiştim çok ağlamıştı ama şimdi büyüdü içmem lazım
On günde bir falan içiyorum canim yemeğin yanında falan oda
Bı zaman sonra alışacaksin canim telaşında bitiyor alışınca yüzüstü yatması bir nimet ya hem o rahatlıyor hem de uzun uyuyorlar
Kızlar hala adet olmayan var mı? İçime bi korku salındı az evvel benim.
Spiralden önce bir şey olduysa diye Allah muhafaza
Bende olmadım canim ilk oglumda onuncu ayda olmuştum bunda kısmet artık
Kızlar bebislerinizin boynunun altına bakıyor musunuz banyodan 1 2 gün sonra nasıl bu kadar kir oluyo ya. Kızarmış da baya pişik kremi sürdüm
Benimde çok oluyor canim kustugunda falan muhtemelen toz topluyor önlük takmakta çözüm buldum
3.senende bebek ozleyince hayatında düzene girince öyle bir istiyor ki insan ikinci çocuğu sen bile anlamıyorsun unutuyorsun bütün uykusuz geceleri çığlık çığlığa ağlamaları falan
Ben gece yatmadan alıyorum altını sonra bir daha sabah bakıyorum canim gece uyuyarak emiyor uyandirmuyorum bende geç uyanırsa çıkıyor cisi kakası oda 12 saat olunca falan
Gözleri renkli olanlar değişti mi gözleriniz bizimki koyu yeşil kaldı gibi görünüyor
Bizimkinin hala aynı koyu mavi duruyor değişecek mi anlamadık
Bizim oğlanın kafasındaki yattığı kısım böyle kel oldu saç çıkar değil mi
Ahhh kurban olurum çıkıyor annesi merak etme
Bizimde böyle bak. Düz kafa yastığında sürtündüğü yerler döküldü yanları döküldü ne çok saçı vardı halbuki. Ama çıkarmış canım öyle diyor yani herkes
Maşallah nasıl tatlis bebeklerimiz ya
Hahaha bende bugün istememe modundayım. Bir tanede kız olsa keşke diyor eşimde ya erkek olursa dedim iki erkek mahvederler bizi
Şekil biz iki erkekle yandık nasıl evlendircex diyoz daha şimdiden hahahah

Bizdede aynı durum bugün sabah uyanınca eylülü yanıma aldım beraber uyuyalm diye yorgan yellendikçe asit kokuyordu gece değiştirdiğim halde
Bir tek bizim bebeklerde sorun var herhalde
Saat 23.00 gibi değiştiriyorum en son.. sabah 8.30a kadar duruyor.. sabah baktığımda bezde çiş olmasına rağmen teni kupkuru duruyor. Biz 2 bedendeyiz henüz Prima aktif baby..

Molfix kullanıyorum taşma durumu olmadı henüz hafif iz yapıyor bacaklarda numarayla alakasıyok niye bilmiyorum onun dışında gayet memnunum

Maşallah kızlar bizimki çok çişli herhalde mama yediğinden. En fazla 3.5 saat tuttum ortalığı çiş götürdü. Her bezide denedim bebekten bebeğe değişiyor demekki bu durum

Şu kv delerin çocuğun ağzına biseyler verme aşkları nedir anlamıyorum ya el kadar sabiye anne sütünden mamadan başka ne iyi gelebilir
Tecrübeli anneler, salyalar için kehribar kolye/bileklik hakkında neler düşünüyorsunuz? Denemeli miyiz?
Kesinlikle ise yarıyor diye düşünüyorum bunda da alacağım diş çıkarırken ne ateş ne ağrı yaşadık
Kızlar, Migros bebek bezlerinde 2. ürün %60 indirimli
Online de mi canim
İyi gibi yani gazı var ama yüzüstü yatirinca kendi çıkarıyor biraz huzursuz değil demekki ağrı yapacak kadar gaz olmadi çok şükür
Artık daha hareketli oldukları için kendileri çıkarıyor ondan bı tık daha rahatlar

Evet canm dha dönmüyor ama elleri kolları bacakları hiç durmuyor çırpınıyor öyle

İkisinde de geçerli olabilir, ben onlineda gördüm,sadece online alışverişe özel gibi bı açıklama yazmıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…