Bizimki de öyle bazı günler sırılsıklam oluyor önü ağız mendili ve önlük takıyordum şimdi biraz daha hafifledi arada kaldırıp bakışıyorum o zaman bi salya akıyor öyleArkadaşlar bebeğimcok tükürüyor normal mi bu bi de su kusuyor resmen
Eşin duruyor mu ben 5 dk bak lavaboya gidicem diyorum. Çıktığımda kapıda beklemiş buluyorum. Ya da mesela o gün çok huysuz yemek yapamadıysam tut ısıtayım bi şeyler diyorum mutfak kapısında beni izliyorlar. Bazen bebeği al ben pişiririm diyorBen bazen cinnet gecirmemek icin ikisini basbasa birakip yan odada olsa kaciyorum
Bana gelmeyin diyorum
AhahahaEşin duruyor mu ben 5 dk bak lavaboya gidicem diyorum. Çıktığımda kapıda beklemiş buluyorum. Ya da mesela o gün çok huysuz yemek yapamadıysam tut ısıtayım bi şeyler diyorum mutfak kapısında beni izliyorlar. Bazen bebeği al ben pişiririm diyorgülünce sıkıntı yok biraz mızırdandı mı acıktı al emzir istersen diyor. Yani annelik neden kadınlara verilmiş anlıyorum
Evet canim bebek değil büyük insan gibiler hisleri kuvvetliaynen doğru diyosun hissediyolar galiba eşim sakin sskin alıyo tamam kızıım bişi yok sakin ol diye diye uyutuyo en sonunda minicikler ama herşeyi hissediyolar
On günde bir falan içiyorum canim yemeğin yanında falan odaNasil kolayı çok içiyormusun canım ben 20 günlükken bir bardak içmiştim çok ağlamıştı ama şimdi büyüdü içmem lazım
Bı zaman sonra alışacaksin canim telaşında bitiyor alışınca yüzüstü yatması bir nimet ya hem o rahatlıyor hem de uzun uyuyorlarValla garip garip huylar var
Nasıl çıkıyor o ses bilmiyorum elim ayağıma dolaşıyor
Öyle yapıyorum canım dün gece de 4 te başladı aldım sakinleştirdim yüzüstü bıraktım, başında bekledim yine 1 saat uyudu az da pırtladı neysekibizimkinin gazı daha tam düzene giremedi ..
Uyku arasında öyle yatıyor ama gündüz direkt öyle bırakınca ağlıyor evet
Avuç avuç dökülüyo
Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ya
Bugün ben de kaşıkla vereyim dedim onu da içmedi. Tükürdü hepşanslısınız en azından bi şekilde içiyor sütünüzü
Tabi ki sebebi yorgunluk canım. sen emzirmeyi de sağmayı da aksatma yeniden toparlar sütün de.
Bak o günler inşallah geride kalmış olsun yavaş yavaş4. Ay hepimizi biraz vurdu anlaşılan.
Bugün doktora gittim kulaklarda bir şey yokmuş. Gaita idrar tahlili istedi, veremedik henüz. Emmiyo reddediyor dedim, ısrarla loş sessiz ortamda emzir filan dedi.
Peki ben ne yaptım az önce 1 saatlik ağlama seansını anakucsğında yanına fön makinesi çalıştırarak 15 dk da susturabildim uyudu.. memede süt de var ama emmedi.
Ben dudak bağından şüpheleniyorum. Mememi en başından beri doğru düzgün tuttuğu nadirdir. Bugün doktora söyledim. Sütünü mü emmek istemiyor yoksa ememiyor mu, sağıp enjektörle ver bakalım o şekilde içiyorsa dudak bağı için bi çocuk crrrahına götür dedi.
Kötü haber, güneş 5. Haftadan beri sağdığım sütü içmiyorne biberon ne enjektör
Link var mı bitti mi acaba göremedim
Bende olmadım canim ilk oglumda onuncu ayda olmuştum bunda kısmet artıkKızlar hala adet olmayan var mı? İçime bi korku salındı az evvel benim.
Spiralden önce bir şey olduysa diye Allah muhafaza
Benimde çok oluyor canim kustugunda falan muhtemelen toz topluyor önlük takmakta çözüm buldumKızlar bebislerinizin boynunun altına bakıyor musunuz banyodan 1 2 gün sonra nasıl bu kadar kir oluyo ya. Kızarmış da baya pişik kremi sürdüm
3.senende bebek ozleyince hayatında düzene girince öyle bir istiyor ki insan ikinci çocuğu sen bile anlamıyorsun unutuyorsun bütün uykusuz geceleri çığlık çığlığa ağlamaları falanBu gece bütün saatleri gördüm 1,2,3,4,5,6,7,8..
Her saat mutlaka uyandı oğlum. Öyle zırıl zırıl ağlaması yok ama kalkıyor sesler çıkartıyor kıvranıyor. Sersem gibiyim. Böyle günlerin sabahında Asla 2. Çocuk yok diyorum
Ben gece yatmadan alıyorum altını sonra bir daha sabah bakıyorum canim gece uyuyarak emiyor uyandirmuyorum bende geç uyanırsa çıkıyor cisi kakası oda 12 saat olunca falanKızlar normalde ortalama 2 saatte bir geceleri gündüzleride her koku duyduğumda bezini değiştiriyorum. Sabah uykusu bölünmesin diye değiştirmedim yani 3.5 saat falan kaldı öyle hemen taşmış yaa. Bu geceden bez bağlayıp sabaha kadar tutanların taşmıyor mu anlamıyorum. Bez ufakta gelemez yeni 4 numaraya geçtik.
Bizimkinin hala aynı koyu mavi duruyor değişecek mi anlamadıkGözleri renkli olanlar değişti mi gözleriniz bizimki koyu yeşil kaldı gibi görünüyor
Ahhh kurban olurum çıkıyor annesi merak etmeBizim oğlanın kafasındaki yattığı kısım böyle kel oldu saç çıkar değil mi
Maşallah nasıl tatlis bebeklerimiz yaBizimde böyle bak. Düz kafa yastığında sürtündüğü yerler döküldü yanları döküldü ne çok saçı vardı halbuki. Ama çıkarmış canım öyle diyor yani herkes
Şekil biz iki erkekle yandık nasıl evlendircex diyoz daha şimdiden hahahahHahaha bende bugün istememe modundayım. Bir tanede kız olsa keşke diyor eşimde ya erkek olursa dedim iki erkek mahvederler bizi
Bir tek bizim bebeklerde sorun var herhaldeBizdede aynı durum bugün sabah uyanınca eylülü yanıma aldım beraber uyuyalm diye yorgan yellendikçe asit kokuyordu gece değiştirdiğim halde
Saat 23.00 gibi değiştiriyorum en son.. sabah 8.30a kadar duruyor.. sabah baktığımda bezde çiş olmasına rağmen teni kupkuru duruyor. Biz 2 bedendeyiz henüz Prima aktif baby..
Molfix kullanıyorum taşma durumu olmadı henüz hafif iz yapıyor bacaklarda numarayla alakasıyok niye bilmiyorum onun dışında gayet memnunum
Geçen 90tlydi önce bindirim yapıp sonra indirim yapmışlar sleepy ecologıc 120ye geliyor tanesiKızlar, Migros bebek bezlerinde 2. ürün %60 indirimli
İyi gibi yani gazı var ama yüzüstü yatirinca kendi çıkarıyor birazAktar bize gelişmeleri
Şu kv delerin çocuğun ağzına biseyler verme aşkları nedir anlamıyorum ya el kadar sabiye anne sütünden mamadan başka ne iyi gelebilirAy kızlar bebeğim iki gündür huzursuz meme reddi yaşıyoruz bi çığlık bi çığlık sütümde geriledi içmediği için. Moralim bozuk diye kayınvalideme yemeğr gittik. Gitmez olaydık ordada durmadı. Bebek ağlıyor susmuyor diyr emziğind bal sürmüş. Bide söylüyor bal sürdümde sustu. Sinirlerim gerildi. Zaten sütüm kesiliyor diye mutsuzum iyice deli ediyorlar
Kesinlikle ise yarıyor diye düşünüyorum bunda da alacağım diş çıkarırken ne ateş ne ağrı yaşadıkTecrübeli anneler, salyalar için kehribar kolye/bileklik hakkında neler düşünüyorsunuz? Denemeli miyiz?
Online de mi canimKızlar, Migros bebek bezlerinde 2. ürün %60 indirimli
Artık daha hareketli oldukları için kendileri çıkarıyor ondan bı tık daha rahatlarİyi gibi yani gazı var ama yüzüstü yatirinca kendi çıkarıyor birazhuzursuz değil demekki ağrı yapacak kadar gaz olmadi çok şükür
Aynen ben 450 ye aldım primayı 650 olmuş şimdi 126 tanesiGeçen 90tlydi önce bindirim yapıp sonra indirim yapmışlar sleepy ecologıc 120ye geliyor tanesi
Ben sürekli bez değiştirdiğim için prima almıyorum başta alıyordum bıraktım gerçekten aşırı zamlandıAynen ben 450 ye aldım primayı 650 olmuş şimdi 126 tanesi
Öyle gerçekten başka beze geçmeye de cesaretim yok ilk başlarda çok kaka çiş temizledim sleepyden dolayıBen sürekli bez değiştirdiğim için prima almıyorum başta alıyordum bıraktım gerçekten aşırı zamlandı
Evet canm dha dönmüyor ama elleri kolları bacakları hiç durmuyor çırpınıyor öyleŞu kv delerin çocuğun ağzına biseyler verme aşkları nedir anlamıyorum ya el kadar sabiye anne sütünden mamadan başka ne iyi gelebilir
Kesinlikle ise yarıyor diye düşünüyorum bunda da alacağım diş çıkarırken ne ateş ne ağrı yaşadık
Online de mi canim
Artık daha hareketli oldukları için kendileri çıkarıyor ondan bı tık daha rahatlar
Bende goon ve paddlers sipariş verdim bakalım deneyimleyeceğimÖyle gerçekten başka beze geçmeye de cesaretim yok ilk başlarda çok kaka çiş temizledim sleepyden dolayı
Bizi de bilgilendir deneyimledikten sonraBende goon ve paddlers sipariş verdim bakalım deneyimleyeceğim
İkisinde de geçerli olabilir, ben onlineda gördüm,sadece online alışverişe özel gibi bı açıklama yazmıyorduŞu kv delerin çocuğun ağzına biseyler verme aşkları nedir anlamıyorum ya el kadar sabiye anne sütünden mamadan başka ne iyi gelebilir
Kesinlikle ise yarıyor diye düşünüyorum bunda da alacağım diş çıkarırken ne ateş ne ağrı yaşadık
Online de mi canim
Artık daha hareketli oldukları için kendileri çıkarıyor ondan bı tık daha rahatlar
Baktım canim Molfix de 2 numara görünüyor sadece bahtima kuseyimmİkisinde de geçerli olabilir, ben onlineda gördüm,sadece online alışverişe özel gibi bı açıklama yazmıyordu
Hadi bakalım gazan mübarek olsunNiyet ettim bebemi babasında bırakıp arkadaşımla bir kahve içmeye çıkmaya..