Doktordan çıktık, mama için rapor düzenledi. Kaç gram almış göremedim, söylemedi de ama daha iyi olabilirdi dedi. Önce emzir isterse istediği kadar mama verebilirsin dedi. Bu kafa karıştırıcı olsa da başka çare yok tabi, benden ne kadar içtiğini bilemeyeceğim icin. İşin garibi dün geceden beri mama destegi almadık henüz.
Elektrikli sağma makinası sipariş ettim dün, mochi vardı bende sadece. Her emzirme sonrası sagarak artiririm diye düşünüyorum, yani inşallah öyle olur. Ha bı de mama biterse naparim stresi vardı o da gitmiş oldu, rahatladım biraz. Bı de gece uykusu uzadı, ben de uykumu alabiliyorum şükür
O geçirdiğim geceleri Allah kimseye yaşatmasın, ne zordu. Anlamadığım emzirsem, mama versem de devam etmişti ağlamalar, yetmedi muhtemelen.. ya da atak dönemiydi bilmiyorum, babası kızmıştı hatta saat başı emzirilir mi, kusuyo çocuk diye.. (ağlarken kendini kasar kusardı.)
Yol bizi nereye götürecek bilmiyorum, dünden beri de kötüyüm, mama vermek kötü diye düşündüğümden değil, niye sütüm azaldi diye sorguluyorum. Yorgunluk, psikoloji, uykusuzluk en büyük etken sanırım. Yoksa aslında yine aynı besleniyorum.
Geçecek bu süreçte elbette kendi içinde sekillenecek. Hislerimi paylaşmak istedim, burası bir nevi günlük gibi, aylar yada yıllar sonra yazdığım mesajları okuyup hatırlamak iyi gelecek.