2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ay arabada uyuyan bebek krize girdi. Meme veriyorum zor aldı resmen savaştık da uyudu. Allah yardımcımız olsun güncellemeler geldi bize

Ben yaşadım ve hala da geçmedi 10-15 gün oldu. Araştırıp İngiliz tuzu aldım 2 çay kaşığı koyup yarım bardak kaynar su ile eritiyorum memeyi batıracağım başka kaba koyup biraz soğuk su ilave edip memeyi bekletiyorum bir süre sonra da nemli bez ile ovuyorum, faydasını göremedim ama kalkmadı duşta biraz uğraştım kanamalı yara oldu emdikçe tekrar süt kabarcığına dönüyor. Emzirmeyi hiç bırakmadım ama ne kadar canım yansa da o memeden mastit olmuştum çünkü o daha korkunç. Steril iğneyle kaldırın diyenleri okudum ama cesaret edemedim ben

Ben gece değiştirmiyorum kaka yapmadığı sürece şimdiye kadar çişi hiç taşmadı ama kaka da kazalar oluyor. Sleepy ecologic kullanıyorum

Ben gece değiştirmiyorum kaka yapmadığı sürece şimdiye kadar çişi hiç taşmadı ama kaka da kazalar oluyor. Sleepy ecologic kullanıyorum
Kokmuyor mu peki ecologıcte takıyorum arada genel olarak sleepy torba gibi oluyor çocuğun altında dolu dolu berbat kokuyor. Açıkcası öylede içim hiç el vermiyor kokunca. Kaka henüz hiç taşmadı genelde sabahları yapıyor rutin gibi hemen alıyorum. Bizim oğlan çok çişli mamayla beslendiğinden herhalde

Kötü koku almıyorum ben :) bez şişmiş oluyor sabah tabi ama gece değiştirsem uykusu çok bölünüyor

Ben gaz yapan hiç birşeyi yemiyorum bugün iki bardak kola içtim yeşil fasulye yedim bakalım Kimyon çok kötü ya bende yogurtla bir çay kaşığı yiyorum
Kornişon turşu bende baya süt yaptıydı kola falan gaz yapar diye düşünüyorum soda ve Niğde gazozuna hasretim
Bugün iki bardak kola içtim bakalım ne olacak

Regl olmadım bende önümüzde ki hafta 3 ay olacak doğum yapalı. Bir yakınlaşma olmadığı İçin şüphelenecek durumumda yok

Kızlar hala adet olmayan var mı? İçime bi korku salındı az evvel benim.
Spiralden önce bir şey olduysa diye Allah muhafaza
Bende olmadım spiral de yok bende Sezeryan da 6. Aydan sonra takıyor bizim burdaki doktorlar İlk oğlumda kırkım çıkınca hemen olmuştum adet şimdi onun ödemi de var olmayı dört gözle bekliyorum

Ay arabada uyuyan bebek krize girdi. Meme veriyorum zor aldı resmen savaştık da uyudu. Allah yardımcımız olsun güncellemeler geldi bize
Hoşgeldin aramıza, sabırlar diliyorum. Bugün gündüz 3 saat uyudu toplam, gece uykusu da 1 saat uyudu 23:00 de zor uyuttum yeniden. Bu arada sol göğüs kanal tıkanıklığı oldu. Mama uzun süre tok tuttu muhtemelen, bugün annemdeyim, sağma fln da yapmadım. Bigunfe nasi oluyor anlamıyorum.

Merhaba, mesajınızı görünce ümitlendim. Kızım 2 aylık, gaz sancılarından her günü ağlayarak, ıkınarak geçiyor. Siz de gaz sancısı yaşamış mıydınız? Tam olarak kaç günlükken rahatlamaya başladı bebeğiniz?

Ben 2 ay çektim gece acilde sabahlamak ve araba turuna çıkmak rutinimiz olmuştu damlalarla rahatladık biraz 15 gündür de iyiyiz Allaha sukur

Doktora sormayı düşünmedim hiç .. gayet güvenli bir aparat.. hem başı hem sırtı hem bacakları güvende..

Ben 2 ay çektim gece acilde sabahlamak ve araba turuna çıkmak rutinimiz olmuştu damlalarla rahatladık biraz 15 gündür de iyiyiz Allaha sukur
Ortalama kaçıncı gününde rahatladı bebeğiniz acaba? Biz subsimplex ve biogala kullanıyoruz. Siz de kullandınız? Damladan hemen verim aldınız mı?

Ortalama kaçıncı gününde rahatladı bebeğiniz acaba? Biz subsimplex ve biogala kullanıyoruz. Siz de kullandınız? Damladan hemen verim aldınız mı?
Sam simpleks 6 saatte bir 11 damla
Biogala günde 1 kere 5 damla şeklinde kullandım 1 hafta sonra etkisini görmeye başladım
Akşam 23 dedim mi ağlamaya başlar Sabah 5 e kadar durmazdı çok kötü günlerdi
Allaha şükür hafifledi arada ağlıyor ama abartılı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…