2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bizimkide normal zamanda ole kriz animda yaklasmiyorlar
Sanirim butin babalar ayni
Yemek yerken kapidalar bazende wc kapisina gelip ordan sesleniyorlar
Her agladiginda acmi bu diyo
Yani aglamaayi kabul etmiyorlar

Ortak dersimiz olmasına sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ben uzun zamandır tek başıma bi şeyler yapamadım. Aslında yapasım var da ayrı olmak da istemiyorum karışığım

Atakları geldi herhalde bizimkinin yine iki gündür çıldırıyor ağlayacağım diye uykuya dalmadan önce

Atakları geldi herhalde bizimkinin yine iki gündür çıldırıyor ağlayacağım diye uykuya dalmadan önce
Az önce 2.5 saat uyanık kaldı. 2 saate yaklaşınca başladım denemeye, en son koridorda koşturarak dikkatini dağıtıp uyutabildim. Uykusuzluktan bayılacak ama hala direniyo, bı de kziinca yüzüme bakjyo çok bilmis

Baktım canim Molfix de 2 numara görünüyor sadece bahtima kuseyimm
Mağaza online sipariş için ayrı mağaza için ayrı stok gösteriyor. Bi ara daha indirime girdi aynı şekildeonline satışta stok bitmişti gidip mağazadan bedenini bulup aldım ben. Gitme şansın varsa öyle bi bak istersen canım bu şekilde çok uyguna geliyor

Hahah bunlar böyle bizimkide uyur baygın sanarım açıverir hemen gözleri dikip bakar

Kızlar bugün çok farklı birşey yaptım, annemlerde kalıyorum 2 haftadır. Bebek baya alıştı ona. süt sağdım anneme bıraktım kaşıkla içirsin diye şu ara meme reddi dönemindeyiz biberondan korkuyorum. 3 saat arkadaşlarımla kahve içtim dışarda.o kadar iyi geldi ki anlatamam. Bebek de öyle mükemmel değildi hani sorunsuz bi bebek değil ama doğumdan beri ilk kez bebeksiz birşey yaptım. Hamileliğimin son zamanlarında da erken doğum riski yüzünden dışarı çıkamıyordum hep oturdum evde. Aylar sonra ilk kez Hazırlandım eski günlerdeki gibi çıktım. Belki yanlış bi histir bilmiyorum ama göğüslerimin oturduğum cafede 2 beden birden büyüdüğünü saymazsak eski günlerim gibi hissettim. Belki ayıp ediyorum mşnnoşa haksızlık ediyorum böyle düşünerek ama iyi geldi yaa sonra eve geldim biraz suçladım kendimi acıkmıştı mesela sanırım az geldi sağdığım süt hemen besledim ama daha rahat pozitif iyi hissettim kendimi sonra. Kısacası karmaşık hislerle dolu güzel bir gün oldu.

Oh okuyunca ben bile rahatladım ne iyi etmişsin

Benim bu 3. Kez oluyor kendi şahsi şeylerim için dışarı çıkıp bırakmam, site içi sosyal tesislere gitmek için eşime bıraktım 3-4 kez 20-35 dk onları saymıyorum

İnsan kendini suçlu hissediyor en başta ama eve gelince o enerjinin yenilendiğini görmek insana kendini çok ama çok iyi hissettiriyor. Bence bebeklerimizde anlıyor çok daha iyi hissettiğimizi.
Çok iyi yapmışsın bence bunu arada bir tekrarlamak gerek. Ben de bugün süt sağıp bırakmıştım yetmiş de artmış gelene kadar. İnsan evden çıkınca arkada kıyametler kopacak zannediyor ama öyle olmuyor, bebeklerimiz bize fırsat tanıyor ne güzel :)

3 saatte bıraktığın sütle beslendiyse normal sürendeki acıkma ve beslenmesini yapmıştır canım aç kaldı diye de üzülme hiç.

Çok iyi yapmışsın canım. Kendimizede vakit ayırmamız lazım kesinlikle. Bizde anneme ya da kvye bırakıp çıkıyoruz eşimle gidip yrmek falan yiyiyoruz çok iyi geliyor insana

Kakayı kaç günde yapıyor? Biz 2 ay 5 günlüğüz. İnşallah işe yarar, bekliyorum krem önerinizi kızım da çok ıkınıyor, bu kaka için bir tedavi yok mu acaba, rota ishal yapar dediler tık yok

Benim bebeğim babada da annemde de durmuyor, katılarak ağlıyor kaç günlük sizin ? Acaba günüyle mi alakalı, benimki sürekli memede, yarım saat emmesin kıyamet kopuyor, çok ihtiyacım var dışarıda bir kahve içmeye

Bizimki 3 ay 22 günlük tam. Önceki aylarda yapışık yaşıyorduk bu ara başka insanlarla da oyalanabiliyor. Çok hoşuma gidiyor eğer daha minikse bebeğiniz geliyor nefes alacağınız günler merak etmeyin

92 gün Bugün.
Uyku problemi varsa aşağıdaki oyuncaktan çok memnun kalan kişi gördüm bi bakın isterseniz.
Her çocuğun karakter başka gerçekten, umarım zamanla düzelecek

Eklentiler

• A97F163E-C488-41A8-A9D9-89FDAB376208.png
    246,7 KB · Görüntüleme: 42
Canım bunu süt arttırmak için çok övüyorlar kullanmadım ama bence deneyebilirsin

92 gün Bugün.
Uyku problemi varsa aşağıdaki oyuncaktan çok memnun kalan kişi gördüm bi bakın isterseniz.
Her çocuğun karakter başka gerçekten, umarım zamanla düzelecek
Bizdede bundan var ilk günden beri hakkını veriyoruz sürekli çalışıyor. Yalnız yazın 85tlye almıştım şu anki fiyata bir şok oldum
notdefteri2_
Fisher-Price Müzikli Uyku Arkadaşı Zürafa - Sakinleştirici Şarkılar 20dk'lık Müzik FGG90

Ne mama alıyor bizimki ne de sağılmış sütü içiyor.. alıştırmak için uğraşıyorum ama çok ağlıyor almıyor.. sadece uykuya daldığı anlar, dışarıda işim varsa halledip geliyorum neyseki bir süre evden çalışacağım, emzirmek sorun olmayacak ama bebeği bir yere bırakıp gitmek şu an için imkansız gibi

14 Aralık'ta regl olmuştum, bir ay arayla düzenli gelmişti. Kasım ayında hormon düzenleyici kullanmıştım, o yüzden güzel bir gelişmeydi bir ay arayla olmak. Fakat az önce kötü bir sürprizlekarsilastim yine regl olmusum neredeyse 10 gün arayla.. bu da sütu azaltan, sütün tadı degistigi için redde sebep olan bir durum. Moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…