2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Sam simpleks 6 saatte bir 11 damla
Biogala günde 1 kere 5 damla şeklinde kullandım 1 hafta sonra etkisini görmeye başladım
Akşam 23 dedim mi ağlamaya başlar Sabah 5 e kadar durmazdı çok kötü günlerdi
Allaha şükür hafifledi arada ağlıyor ama abartılı değil
Biz damlaları bitirdik, 20 günden fazla oldu, malesef bizde etki etmedi demek ki 😞 sizin adınıza çok sevindim

Merhaba, mesajınızı görünce ümitlendim. Kızım 2 aylık, gaz sancılarından her günü ağlayarak, ıkınarak geçiyor. Siz de gaz sancısı yaşamış mıydınız? Tam olarak kaç günlükken rahatlamaya başladı bebeğiniz?
Tabiki karın ultrasonunda karnı full gaz dolu çıktı kusması çok diye götürdüm doktor kilo alımı güzel dedi biogaia 5 damla kullanıyorum ona ek vicol damla verdi 3x8 damla şeklinde ben sabah akşam 8damla veriyorum ama geçen hafta 24 saatliğine şehir dışında hiçbir ilacı veremedim ona rağmen hiç gaz sancısı olmadı kimyon içiyorum günde 1-2 kupa onu da yapamamış ekstra fanta içmiştim o gün ☺️
3 ayı 1 hafta geçti geçmedi rahatladı çok hareketli sürekli alttan gazını çıkarıyor artık kusması da azaldı çok emse dahi ıkınıyor alttan çıkıyor çok nadir ben gazını çıkarıyorum daha yakın tarihte günlük ı love you masajı ve bisiklet sürer gibi yapıyordum hepsi son buldu sizin de bebeğiniz hareketlendikçe gazını atar

Tabiki karın ultrasonunda karnı full gaz dolu çıktı kusması çok diye götürdüm doktor kilo alımı güzel dedi biogaia 5 damla kullanıyorum ona ek vicol damla verdi 3x8 damla şeklinde ben sabah akşam 8damla veriyorum ama geçen hafta 24 saatliğine şehir dışında hiçbir ilacı veremedim ona rağmen hiç gaz sancısı olmadı kimyon içiyorum günde 1-2 kupa onu da yapamamış ekstra fanta içmiştim o gün ☺️
3 ayı 1 hafta geçti geçmedi rahatladı çok hareketli sürekli alttan gazını çıkarıyor artık kusması da azaldı çok emse dahi ıkınıyor alttan çıkıyor çok nadir ben gazını çıkarıyorum daha yakın tarihte günlük ı love you masajı ve bisiklet sürer gibi yapıyordum hepsi son buldu sizin de bebeğiniz hareketlendikçe gazını atar
Bizim ultrason da full gaz ve kaka çıktı, fitille yapıyor kakasını. Sabahlara kadar ağlıyor bazen, dayanamıyorum artık :KK43: kimyon ben de içiyordum, ama sanırım o gaz yapıyor bebekte, gazı da çıkaramıyor daha kötü oluyor. Ben de masaj yapıyorum, tuvalet pozisyonunda tutuyorum öyle çıkıyor. Aslında ilk 1 buçuk ay kendi kendine çok güzel gaz çıkarıyordu uzun uzun, biz eşimle gülüyorduk. Neden böyle oldu anlamadım.siz 3 ay diyince ümitlendim, inşallah bizim de en geç o zaman geçer 🙏 çok teşekkür ederim 🙏

Aynen benimki de 3 dk 5 dk periyodla iki saatte bir uyandı. Sabah 10 da son kez memeden içti birkaç dakika. Bir sonraki seansta çığlığı patlattı. Biberon verdim. Ben de kendimi çalışıyorum da akşam emzirebiliyorum psikolojinde hissetmeye calisicam artık. Bı süre sonra gündüz de alır belki 🥴🥴

Tek korkum sütümun kesilmesi ya da azalması ama gece emiyor neticede. Kesilmez dimi. Gündüz de üç defa sağıyorum.
Gündüz normalde onun beslenme saatlerinde sağarsan azalmaz diye tahmin ediyorum. Ama atladığın an vücut tepki gösteriyor.
Benim de dünden beri asla boşalmayan göğüsler ancak biraz yumuşadı😓
Gece yine full mesai tabi
6 kilo bile değiliz kilosuna göre değil ben kaka yapınca her yeri batırdığı için büyük aldım hiç kaka sızıntısı çiş veya taşma problemi yaşamadım 1 beden büyük gittiğimden beri
Hmmm anladm bizde de hiç çiş taşmıyor ama arada aşırı sulu kakadan dolayı sırtından cıkıyor hemen. Ben de hareket kısıtlamasın diye belini hiç sıkmıyorum tabi o da var 🥹
Bismillah 3. Ayın bittiği ilk günde meme reddi yedik😳
Emziği alıyor memeyi zor verdim Allah yarabbi sonra biraz emip uyudu kaldı. İnşallah geçici bir durumudur..
Geçmiş olsun aramıza hoşgeldin😪 dediğin gibi 91. Gün bizde de işler değişti. İnşallah uzun sürmez 🙏🏻
Ay arabada uyuyan bebek krize girdi. Meme veriyorum zor aldı resmen savaştık da uyudu. Allah yardımcımız olsun güncellemeler geldi bize 🙈
😩
Hoşgeldin aramıza, sabırlar diliyorum. Bugün gündüz 3 saat uyudu toplam, gece uykusu da 1 saat uyudu 23:00 de zor uyuttum yeniden. Bu arada sol göğüs kanal tıkanıklığı oldu. Mama uzun süre tok tuttu muhtemelen, bugün annemdeyim, sağma fln da yapmadım. Bigunfe nasi oluyor anlamıyorum.
Benim de mastite ramak kalmıştı.
Bu arada akşam güzel emwrek uykuya daldı, ama nasıl?
Yine ağlama krizleri geldi emmiyordu. Görsen diliyle itiyor tok sanarsın.
Eşimi çağırdım fön makinesini son ayarda 5 dk çalıştırdık en sonunda aldı memeyi ağzına. Uzun uzun emerek sakince uykuya daldı.. şükür namazı kılacaktım 4 buçuk saat uyudu üstüne.
2 den beri kaç kez kalktık bilmiyorum artık 😬

Ay kızlar bebeğim iki gündür huzursuz meme reddi yaşıyoruz bi çığlık bi çığlık sütümde geriledi içmediği için. Moralim bozuk diye kayınvalideme yemeğr gittik. Gitmez olaydık ordada durmadı. Bebek ağlıyor susmuyor diyr emziğind bal sürmüş. Bide söylüyor bal sürdümde sustu. Sinirlerim gerildi. Zaten sütüm kesiliyor diye mutsuzum iyice deli ediyorlar

Yenidagan gibi defalarca kalkiyoruzzz resmen
😓
Ay kızlar bebeğim iki gündür huzursuz meme reddi yaşıyoruz bi çığlık bi çığlık sütümde geriledi içmediği için. Moralim bozuk diye kayınvalideme yemeğr gittik. Gitmez olaydık ordada durmadı. Bebek ağlıyor susmuyor diyr emziğind bal sürmüş. Bide söylüyor bal sürdümde sustu. Sinirlerim gerildi. Zaten sütüm kesiliyor diye mutsuzum iyice deli ediyorlar
Demek ki Cidde 4. Ayda işler değişiyormuş, ben normalde 2 kez falan kalkardım 5 kez kalktım😒

Hoşgeldin aramıza, sabırlar diliyorum. Bugün gündüz 3 saat uyudu toplam, gece uykusu da 1 saat uyudu 23:00 de zor uyuttum yeniden. Bu arada sol göğüs kanal tıkanıklığı oldu. Mama uzun süre tok tuttu muhtemelen, bugün annemdeyim, sağma fln da yapmadım. Bigunfe nasi oluyor anlamıyorum.

Ben mastit olduğumda bu videodaki masajla atlattım canım elle sağlığımda bile fışkırmaya başladı o açılan yer sebebiyle bi bak istersen.

Bizimkinin gündüz uykuları da çok azaldı gece de sık uyanmaya başladı, uykulu olunca ret yaşamadım bakalım ayılınca memeyi reddedecek mi yine.

Bugün bi arkadaşımla görüşmem gerek eşime bırakacağım üstesinden gelecek mi bakalım🥸
Babalar sadece doğurmaz ve emziremez geri kalan her şeyi anne gibi yapabilir/yapmakı sözünü okurum bir yerde ona güveneceğim bırakacağım artık çünkü çok yoruluyorum tüm gün beraber.

Bizim ultrason da full gaz ve kaka çıktı, fitille yapıyor kakasını. Sabahlara kadar ağlıyor bazen, dayanamıyorum artık :KK43: kimyon ben de içiyordum, ama sanırım o gaz yapıyor bebekte, gazı da çıkaramıyor daha kötü oluyor. Ben de masaj yapıyorum, tuvalet pozisyonunda tutuyorum öyle çıkıyor. Aslında ilk 1 buçuk ay kendi kendine çok güzel gaz çıkarıyordu uzun uzun, biz eşimle gülüyorduk. Neden böyle oldu anlamadım.siz 3 ay diyince ümitlendim, inşallah bizim de en geç o zaman geçer 🙏 çok teşekkür ederim 🙏
Ne demek rica ederim her şey geçecek bugünlerin tadını çıkarın 😍

Gündüz normalde onun beslenme saatlerinde sağarsan azalmaz diye tahmin ediyorum. Ama atladığın an vücut tepki gösteriyor.
Benim de dünden beri asla boşalmayan göğüsler ancak biraz yumuşadı😓
Gece yine full mesai tabi

Hmmm anladm bizde de hiç çiş taşmıyor ama arada aşırı sulu kakadan dolayı sırtından cıkıyor hemen. Ben de hareket kısıtlamasın diye belini hiç sıkmıyorum tabi o da var 🥹

Geçmiş olsun aramıza hoşgeldin😪 dediğin gibi 91. Gün bizde de işler değişti. İnşallah uzun sürmez 🙏🏻

😩

Benim de mastite ramak kalmıştı.
Bu arada akşam güzel emwrek uykuya daldı, ama nasıl?
Yine ağlama krizleri geldi emmiyordu. Görsen diliyle itiyor tok sanarsın.
Eşimi çağırdım fön makinesini son ayarda 5 dk çalıştırdık en sonunda aldı memeyi ağzına. Uzun uzun emerek sakince uykuya daldı.. şükür namazı kılacaktım 4 buçuk saat uyudu üstüne.
2 den beri kaç kez kalktık bilmiyorum artık 😬
Ben belini sıkıyorum iki parmak girecek kadar ☺️

Bizdede aynı durum bugün sabah uyanınca eylülü yanıma aldım beraber uyuyalm diye yorgan yellendikçe asit kokuyordu gece değiştirdiğim halde 🤬
Çocuk çiş yapınca asit gibi kokan sleepyden bıktım artık. Bugün goon premium soft ve paddlers pure bebek bezi siparişi verdim. Yorumları burayada yazacağım.

[/QUOTE?]
Nekdrliksiniz suan
Bizimde kaka sorununuz var ,muhtemelen kakadan dolayi bagirsaklardaki gaz olayimiz bitmiyo
İkinmaktan makat catlagi olduk
Bi suru damla denedim bende
848493 kez masaj yapiyoruz
En son bi gaz kremi siparis verdim gelsin bakalim rhtlatirsa siiznlede paylasirim

Ben mastit olduğumda bu videodaki masajla atlattım canım elle sağlığımda bile fışkırmaya başladı o açılan yer sebebiyle bi bak istersen.

Bizimkinin gündüz uykuları da çok azaldı gece de sık uyanmaya başladı, uykulu olunca ret yaşamadım bakalım ayılınca memeyi reddedecek mi yine.

Bugün bi arkadaşımla görüşmem gerek eşime bırakacağım üstesinden gelecek mi bakalım🥸
Babalar sadece doğurmaz ve emziremez geri kalan her şeyi anne gibi yapabilir/yapmakı sözünü okurum bir yerde ona güveneceğim bırakacağım artık çünkü çok yoruluyorum tüm gün beraber.

Ben bazen cinnet gecirmemek icin ikisini basbasa birakip yan odada olsa kaciyorum😀
Bana gelmeyin diyorum😀

Kızlar normalde ortalama 2 saatte bir geceleri gündüzleride her koku duyduğumda bezini değiştiriyorum. Sabah uykusu bölünmesin diye değiştirmedim yani 3.5 saat falan kaldı öyle hemen taşmış yaa. Bu geceden bez bağlayıp sabaha kadar tutanların taşmıyor mu anlamıyorum. Bez ufakta gelemez yeni 4 numaraya geçtik.
Saat 23.00 gibi değiştiriyorum en son.. sabah 8.30a kadar duruyor.. sabah baktığımda bezde çiş olmasına rağmen teni kupkuru duruyor. Biz 2 bedendeyiz henüz Prima aktif baby..

Kızlar normalde ortalama 2 saatte bir geceleri gündüzleride her koku duyduğumda bezini değiştiriyorum. Sabah uykusu bölünmesin diye değiştirmedim yani 3.5 saat falan kaldı öyle hemen taşmış yaa. Bu geceden bez bağlayıp sabaha kadar tutanların taşmıyor mu anlamıyorum. Bez ufakta gelemez yeni 4 numaraya geçtik.
Molfix kullanıyorum taşma durumu olmadı henüz hafif iz yapıyor bacaklarda numarayla alakasıyok niye bilmiyorum onun dışında gayet memnunum 👍🏻

Oyy kitabını sevsinler ya😍 benim de küçükken hiç saçım yokmuş annem kız olduğum anlaşılsın diye kuşağını deldirmiş bizimki de kel, sizin bebişin saçları varmış bak maşallah:)

Yaş farkını çok açmamak lazım eğer istiyorsak benim kardeşimle aramda 6 yaş var mesela ve o bile çok farkediyor kuşak farkı var resmen.
Ben doğum yapmadan 3-4 falan istiyordum kalabalık aile seviyorum çünkü ama şimdi bi acaba mı diyorum :)
Ben de 3 4 yaşındayken ikinciyle final düşünüyorum.Tuvalet eğitimini almış kucaktan inmiş olsun konuşup anlaşabilelim az buçuk diye tabi nasip. 2 yıl hiç sorun yokken istedik olmadı sonra tam tüp bebeğe nasiplendiğimiz ay geldi mesela bizimki. Sağlıklı olsunlar da 😍

X