- 24 Ocak 2021
- 5.659
- 4.878
- 30
Çok kötüyüm çok acayip uykum var bugün nasıl geçecek baş ağrısından ölüyorum resmenBu gece bütün saatleri gördüm 1,2,3,4,5,6,7,8..
Her saat mutlaka uyandı oğlum. Öyle zırıl zırıl ağlaması yok ama kalkıyor sesler çıkartıyor kıvranıyor. Sersem gibiyim. Böyle günlerin sabahında Asla 2. Çocuk yok diyorum
Ben geceleri uykusu bölünmesin diye açmıyorum altını artık kaka yapmadıkça emzirip geri yerine koyuyorum hangi bez kullanıyorsunKızlar normalde ortalama 2 saatte bir geceleri gündüzleride her koku duyduğumda bezini değiştiriyorum. Sabah uykusu bölünmesin diye değiştirmedim yani 3.5 saat falan kaldı öyle hemen taşmış yaa. Bu geceden bez bağlayıp sabaha kadar tutanların taşmıyor mu anlamıyorum. Bez ufakta gelemez yeni 4 numaraya geçtik.
Maşallah ya bizim anında taşıyor. Şu an sleepy bio natural kullanıyorum. Prima premium care’de taşırmıştı amaBen geceleri uykusu bölünmesin diye açmıyorum altını artık kaka yapmadıkça emzirip geri yerine koyuyorum hangi bez kullanıyorsun
Bizimde maviydi koyu yeşil ela gibi kaldı. Işıkta mavi değişikGözleri renkli olanlar değişti mi gözleriniz bizimki koyu yeşil kaldı gibi görünüyor
O zaman şöyle bişi bırakıyım burayaAy yorum yapamıyorum bi yanım çok diyor bi yanım çığıran bebesi i uyutmaya çalışıyor muallaktayım
bizim mavi değişmedi hiç bakalım değişecekmiGözleri renkli olanlar değişti mi gözleriniz bizimki koyu yeşil kaldı gibi görünüyor
Biz molfix kullanıyoruz taşma sorunu çok nadir yaşadık o da eğer üst üste kaka yaptırsa ya da bir sefer çok fazla yaptıysa çok çok az çıkma şeklinde olmuştu. Bezi bağladıktan sonra o bezin kenar kısmındaki yumuşak dokuyu açıyor musun canım tarif edebildim mi bilmiyorum bak aşağı ekleyeyim. Altı kapatınca orası katlanıyor ama açınca taşmıyor ben bir videoda izlemiştim. Hakkaten doğru.Kızlar normalde ortalama 2 saatte bir geceleri gündüzleride her koku duyduğumda bezini değiştiriyorum. Sabah uykusu bölünmesin diye değiştirmedim yani 3.5 saat falan kaldı öyle hemen taşmış yaa. Bu geceden bez bağlayıp sabaha kadar tutanların taşmıyor mu anlamıyorum. Bez ufakta gelemez yeni 4 numaraya geçtik.
Çok geçmiş olsun canım umarım hemen iyileşir
Ben de geceleri her uyanmada değiştirirdim iki haftadır fln değiştirmiyorum, zaten gece uyandiginda kaka yapmayı da bıraktı.(alerji durumundayken yapardı) sleepy ecologic 3 numara kullanıyorum henüz çiş tasmadi hiç ama son ikidir kaka çok fena taşıyor, belki ben de 4 numaraya gecebilirim devam ederse.Kızlar normalde ortalama 2 saatte bir geceleri gündüzleride her koku duyduğumda bezini değiştiriyorum. Sabah uykusu bölünmesin diye değiştirmedim yani 3.5 saat falan kaldı öyle hemen taşmış yaa. Bu geceden bez bağlayıp sabaha kadar tutanların taşmıyor mu anlamıyorum. Bez ufakta gelemez yeni 4 numaraya geçtik.
Evet canım katlanıyor dediğin gibi mutlaka düzeltiyorum. Ya bizim oğlan çok çişli herhalde günde 15 bezimiz var saymıştık ya birlikte kaka hiç taşmadı mesela hep o yan bariyerlerinde kalıyorBiz molfix kullanıyoruz taşma sorunu çok nadir yaşadık o da eğer üst üste kaka yaptırsa ya da bir sefer çok fazla yaptıysa çok çok az çıkma şeklinde olmuştu. Bezi bağladıktan sonra o bezin kenar kısmındaki yumuşak dokuyu açıyor musun canım tarif edebildim mi bilmiyorum bak aşağı ekleyeyim. Altı kapatınca orası katlanıyor ama açınca taşmıyor ben bir videoda izlemiştim. Hakkaten doğru.
Buna ben de dikkat ediyorum, malum bı dönem 6/8 kaka görürdüm. Bi de sırt kısmını katliyorum ben ice dogruBiz molfix kullanıyoruz taşma sorunu çok nadir yaşadık o da eğer üst üste kaka yaptırsa ya da bir sefer çok fazla yaptıysa çok çok az çıkma şeklinde olmuştu. Bezi bağladıktan sonra o bezin kenar kısmındaki yumuşak dokuyu açıyor musun canım tarif edebildim mi bilmiyorum bak aşağı ekleyeyim. Altı kapatınca orası katlanıyor ama açınca taşmıyor ben bir videoda izlemiştim. Hakkaten doğru.
Bizim kaka sabit gibi bir şey oldu uzun zamandır sabahları uyanınca yapıyor günde bir. Çok nadir iki yapar. Bende bacaklarını kesiyor diye değiştirdim çok kızarıyordu düzeldi değiştirince o sorunumuz. Bizimki çok çişli galiba bezleri mutlaka dolduruyor masmavi alıyorum hep altından. Bir daha asla tutmam hadi deneyeyim dedim heryeri çiş götürmüşBen de geceleri her uyanmada değiştirirdim iki haftadır fln değiştirmiyorum, zaten gece uyandiginda kaka yapmayı da bıraktı.(alerji durumundayken yapardı) sleepy ecologic 3 numara kullanıyorum henüz çiş tasmadi hiç ama son ikidir kaka çok fena taşıyor, belki ben de 4 numaraya gecebilirim devam ederse.
Hafta içi yaptıracağız. Dün doktor antibiyotikli krem yazmıştı onu sürmüştüm. Şimdi daha iyi görünüyor çok şükürÇok geçmiş olsun canım mastiti yaşadım ama bunu duydum, yaşamadım. Umarım kısa zamansa geçer. Bu memelerden ne çekiyoruz
Sünnet olunca da balon gibi şişmişti dokununca hiç tepki vermiyordu sanırım acımıyordur canım bir an eve sünnet yaptırın eğer gerekiyorsa çok geçmiş olsun
Biz ela olduk ortası açık kahve, kenarlar yeşil gibiGözleri renkli olanlar değişti mi gözleriniz bizimki koyu yeşil kaldı gibi görünüyor
Bizimde böyle bak. Düz kafa yastığında sürtündüğü yerler döküldü yanları döküldü ne çok saçı vardı halbuki. Ama çıkarmış canım öyle diyor yani herkesBizim oğlanın kafasındaki yattığı kısım böyle kel oldu saç çıkar değil mi
Ben prima 4 numara kullanıyorum memnunumMaşallah ya bizim anında taşıyor. Şu an sleepy bio natural kullanıyorum. Prima premium care’de taşırmıştı ama