2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar normalde ortalama 2 saatte bir geceleri gündüzleride her koku duyduğumda bezini değiştiriyorum. Sabah uykusu bölünmesin diye değiştirmedim yani 3.5 saat falan kaldı öyle hemen taşmış yaa. Bu geceden bez bağlayıp sabaha kadar tutanların taşmıyor mu anlamıyorum. Bez ufakta gelemez yeni 4 numaraya geçtik.

Çok kötüyüm çok acayip uykum var bugün nasıl geçecek baş ağrısından ölüyorum resmen

Ben geceleri uykusu bölünmesin diye açmıyorum altını artık kaka yapmadıkça emzirip geri yerine koyuyorum hangi bez kullanıyorsun

Biz molfix kullanıyoruz taşma sorunu çok nadir yaşadık o da eğer üst üste kaka yaptırsa ya da bir sefer çok fazla yaptıysa çok çok az çıkma şeklinde olmuştu. Bezi bağladıktan sonra o bezin kenar kısmındaki yumuşak dokuyu açıyor musun canım tarif edebildim mi bilmiyorum bak aşağı ekleyeyim. Altı kapatınca orası katlanıyor ama açınca taşmıyor ben bir videoda izlemiştim. Hakkaten doğru.

Eklentiler

• image.jpg
    146,7 KB · Görüntüleme: 53
Ben de geceleri her uyanmada değiştirirdim iki haftadır fln değiştirmiyorum, zaten gece uyandiginda kaka yapmayı da bıraktı.(alerji durumundayken yapardı) sleepy ecologic 3 numara kullanıyorum henüz çiş tasmadi hiç ama son ikidir kaka çok fena taşıyor, belki ben de 4 numaraya gecebilirim devam ederse.

Evet canım katlanıyor dediğin gibi mutlaka düzeltiyorum. Ya bizim oğlan çok çişli herhalde günde 15 bezimiz var saymıştık ya birlikte kaka hiç taşmadı mesela hep o yan bariyerlerinde kalıyor ortalama 12 bez desek bir paket bez dört gün gidiyor bize

Buna ben de dikkat ediyorum, malum bı dönem 6/8 kaka görürdüm. Bi de sırt kısmını katliyorum ben ice dogru

Bizim kaka sabit gibi bir şey oldu uzun zamandır sabahları uyanınca yapıyor günde bir. Çok nadir iki yapar. Bende bacaklarını kesiyor diye değiştirdim çok kızarıyordu düzeldi değiştirince o sorunumuz. Bizimki çok çişli galiba bezleri mutlaka dolduruyor masmavi alıyorum hep altından. Bir daha asla tutmam hadi deneyeyim dedim heryeri çiş götürmüş

Hafta içi yaptıracağız. Dün doktor antibiyotikli krem yazmıştı onu sürmüştüm. Şimdi daha iyi görünüyor çok şükür

Bizim oğlanın kafasındaki yattığı kısım böyle kel oldu saç çıkar değil mi
Bizimde böyle bak. Düz kafa yastığında sürtündüğü yerler döküldü yanları döküldü ne çok saçı vardı halbuki. Ama çıkarmış canım öyle diyor yani herkes

Eklentiler

• E8DBB0E2-6378-4B8F-A358-40DA0769405B.jpeg
    247,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 95B6105A-24DA-4A8D-8F9D-8423A2C6A793.jpeg
    113,2 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…