Gece sık uyanmalar akşam mama desteğiyle son buldu dün gecede rahat uyuduk. Ne var ki gece uyandi biraz emdi ve sanırım yetmedi ağladı mama desteğiyle yeniden uyuttuk. Bı kaç gün önce yazmıştım hatta
-Sunshine hatırlar, az emiyor göğüslerim bu kadar dolmuyordu epeydir demiştim. Sanirim o az emdikce ve yeterli gelmeyip manada vermeyince saat başı uyandı. Meme reddi başlangıcıydı muhtemelen ve ben anlayamadım. Dolayısıyla o emmedikce sütüm de azalmis, günlerin yorgunlugu, moral bozukluğu stresi de var tabi. Bugün gün boyu biraz emip mama istedi desem yeridir. Biraz içip reddedince az önce el pompasiyla sağdım süt var yani verdiğimin yarısına yaklaşık sağdım. Ne kadar mama vermeliyim onu da bilmiyorum, ağlaması geçene kadar destekliyorum şu an icin.
Yarın alerji maması yazdırmak ve durumu paylaşmak için doktora gidicez. Heyet raporu gerekiyor mama için ve bu yüzden devlet hastanesine gitmeliyim. Salgının ortasinda gitmek korkutuyor ama mecburum. İnşallah bu red geçicidir. Yoksa sağıp vermek zor olacak.