Ben 20 sinden önce annem vardı ama kendime gelemedim bebeği de kimselere bırakmadım, akılsızlık. Sonra yalnızdım pestilim çıktı. Zaten lohusalık malum bir de hiç uyku yoktu. Yine bi şekil zor ama bilmiyorum yaklaşık ilk 2 ay benim için çok çok zordu ya.. valla ben bazen diyorum bu uykuya dalsın da yarım saat de olsa sakinlesin. İsterse aç uyusun, çünkü uykudan uyanırken sakin sakin emebiliyor, krizi geldiğinde asla. Bizim de emmeler aşırı kısaldı. Sizin bu sorunlar tam olarak ne zaman başlamıştı canım? 4. Ayınız bitiyor şükür
Geçen gün bağır çağır ağlarken kendi elini emiyordu. Ben de parmak vermeyi denedim sorunu ne anlamadım cünküx bir iştahla emdi ki. Peşine fırsat bu fırsat diyip emziği soktum birkaç sefer, yine attı.
Ama aklıma biberon düştü deneyeceğim yine canım. Gerçi memeyle aşırı kavgalı Şuan biberon denemek riskli de olabilir gibi geliyor.
Ya böyle anlarda anne desfeği filan iyi olabiliyor. Bebişlere de değişiklik oluyor. Gelme şansı var mı ara ara?
Amin
gerçekten burası olmasa kendimi o kadar yalnız ve beceriksiz hissederdim ki.
Elimizde hiçbir sebep yok krize girdi, suratı, gözleri kıpkırmızı oldu. Gözyaşlarını ilk kez böyle akarken gördüm. Çok zor sakinledi