- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.495
Geç bile kalmışsınŞükür namazını kılmaya gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geç bile kalmışsınŞükür namazını kılmaya gidiyorum
Sağ ol canım sorduğun için daha iyiyim eklem ağrılarım baya azaldı arada ilaç saatlerine yakın ağrıyor. Kusmada bitti ishal devam bakalım oda geçecek sizin nasıl gidiyor şişlikler indi miBugün daha iyi misin?
Sağ ol canım sorduğun için daha iyiyim eklem ağrılarım baya azaldı arada ilaç saatlerine yakın ağrıyor. Kusmada bitti ishal devam bakalım oda geçecek sizin nasıl gidiyor şişlikler indi mi
Takvime baktım da şimdi doğması gereken tarihe göre tam 12.hafta atağında sanırımDoğması gereken tarihe göre hesaplanıyor. Doğduğu tarihe göre erkileniyor bizimki diyordum ama İkidir bu daha doğru çıkıyor.
Aşıları tek tek alıyorsunuz dimi ayına göre biz büyük oğluma rotanın ilk dozunu yaptırdık ikinci dozu bende eşimde hatırlamıyoruz ya akşamdan beri onu düşünüyorumAmin inşaallah
Rota bizim 2-4-6. ay şeklinde, menenjit de 3-5-13.ay canım.
Hahaha yaa olabilir sen nasilsan çocuğun da öyle oluyormuş genel de karnı ağrıyordu demek ki ya kıyamamGece boyu 6 kez uyanmıştır. Karnından gelen seslere uyandım bazen. Halen de kaka yapmadı. kucak desteğiyle uyuduğu için, bazen uykuya gecemezse yine kucak istiyor. Ayakta olmak da yetmiyo artık dün iki kez aspiratöre koştum annemi daha iyi anlar oldum, babamla battaniyede sallarlarmis beni desenin çocuğun da sana benzesin ahı tuttu mu nedir?
Bende eşim in geç geldiği günlerden nefret ediyorum kapıda hazır ol da bekliyorum resmen kv gelecek sanırım destek olmuyor mu misafir gibi oturmuyor dur heraldeDünkü gibi bol uyanmali gecenin ardından telefon çalar. Aa kimin kaynanası geliyormuş. Ah bı de eşim akşam şirket yemeğine gidecek, dün akşam da yoktu zaten iyice yorulacagim günde, bir sürpriz daha.. Allah'ım sen yardım et
Aşıları tek tek alıyorsunuz dimi ayına göre biz büyük oğluma rotanın ilk dozunu yaptırdık ikinci dozu bende eşimde hatırlamıyoruz ya akşamdan beri onu düşünüyorum
Yok ediyo da mecburen, bebeği kucağımdan indiremedigim için ben yerini söylüyorum o hazirliyo kahveyi vs. vermem çocuğumu Valla eşim yokken geriliyorum ben de, dün uyuyamadim o gelene kadar, psikolojik tamamen.Takvime baktım da şimdi doğması gereken tarihe göre tam 12.hafta atağında sanırım
Aşıları tek tek alıyorsunuz dimi ayına göre biz büyük oğluma rotanın ilk dozunu yaptırdık ikinci dozu bende eşimde hatırlamıyoruz ya akşamdan beri onu düşünüyorum
Hahaha yaa olabilir sen nasilsan çocuğun da öyle oluyormuş genel de karnı ağrıyordu demek ki ya kıyamam
Bende eşim in geç geldiği günlerden nefret ediyorum kapıda hazır ol da bekliyorum resmen kv gelecek sanırım destek olmuyor mu misafir gibi oturmuyor dur heralde
Zoru atlattınız annesi artıkÇok iyi böyle böyle azalsın bitsin insallah
İyiyiz biz de şişlikler iniyor yavaş yavaş daha iyi durumda bugün
Zoru atlattınız annesi artık
Kızlar kıyafet işlerini nasıl yapıyorsunuz ya çok hızlı büyüyorlar alıyorum biraz geçiyor kısacık kalmışlar 6-9 aylığa geçiş yaptık biz.
Yaa bizede demişti kanama normal diye kanamamıştı ama. Şişmeyede normal demişti bizde panikle gece yarısı doktoru aramıştık. İnsan normal olduğunu bilsede görünce panik yapıyor malesef canım. Bizimde 15i kontroldü hastalıktan gidemedik haftaya gideceğiz bakalım.Sorma bugün ufak bir kanama oldu aklımı kaybediyorum sandım,aynı apartmanda annemin oturduğunu unutup kaç km uzakta bulunan işyerindeki eşimi aradım. Ağla ağla içim çıktı korkudan 2 saat kendime gelemedim. Doktorla görüştük bı sıkıntı yok dedi Allah'tan
Biz 3-6 ay kullanıyoruz şuan ama senin bebişin boyu normalden uzun ondan kısa oluyordur annesi.
Bizde 7 kiloyuz 6 9 da geçtik bizim boydan degilde diger türlü olmuyor bastı bacağız biz 3 6 aldıklarım donlar giydiremiyorumKızlar kıyafet işlerini nasıl yapıyorsunuz ya çok hızlı büyüyorlar alıyorum biraz geçiyor kısacık kalmışlar 6-9 aylığa geçiş yaptık biz.
Oy maşallah annesi güzel beslemişsin işte kimi boydan kimi enden olmuyor bazı markalarda 9 ay giyiyoruz kalıpları ufakBizde 7 kiloyuz 6 9 da geçtik bizim boydan degilde diger türlü olmuyor bastı bacağız biz 3 6 aldıklarım donlar giydiremiyorum
Oy maşallah annesi güzel beslemişsin işte kimi boydan kimi enden olmuyor bazı markalarda 9 ay giyiyoruz kalıpları ufak
Kalıplarda birbirini tutmuyor ya cidden. Kıyafet stoğu yapmıyorum ben büyüdükçe alıyoruz çünkü belli olmuyor bizimde boy fazla uzun gidiyor çünkü hep böyle devam eder mi etmez mi bilemiyorum ama. Anne sütüyle besliyorsan bence diyet vermez yaBnde anlamadım ama böyle giderse doktor bu dur der diye düşünüyorum bu ay 1kilo 200 gram almış bana fazla geldi Yazlık olarak 1 yaş alırsın o zaman bazı ürünlerdede üstü büyük altı ufak oluyor mesela 9 aylık takımın altı kücük 6 aylık takımın altı büyük saçma bi şekilde iki dkka el hızlılıgıyla değiştiresim geliyor
Kalıplarda birbirini tutmuyor ya cidden. Kıyafet stoğu yapmıyorum ben büyüdükçe alıyoruz çünkü belli olmuyor bizimde boy fazla uzun gidiyor çünkü hep böyle devam eder mi etmez mi bilemiyorum ama. Anne sütüyle besliyorsan bence diyet vermez ya
@crk maşallah ikinizin bebişlerinede biz daha 2 haftadır 3-6 ya geçtik 3 aylığız fazla geriden geliyoruz galiba boyu 56 cm kilosu 5400 gr çıktı bu ay ama 2450 doğduğu için normal dedi doktorKalıplarda birbirini tutmuyor ya cidden. Kıyafet stoğu yapmıyorum ben büyüdükçe alıyoruz çünkü belli olmuyor bizimde boy fazla uzun gidiyor çünkü hep böyle devam eder mi etmez mi bilemiyorum ama. Anne sütüyle besliyorsan bence diyet vermez ya
En son 3 aylıkken gittik doktora 65.5cm çıkmıştı canım şu an bilmiyorum ayda bir gidince ölçüyor boy ve kgyuAnne sütü ve mama veriyorum canım bu ay seslenmedi ama bakalm diger ay ne olucak4.aydan sonra yavaslıyor sanırim gelişimler boyunuz kaç şuan
Maşallah minik kuzuya saglıklıysa kilonun önemi yokk canım.geçenlerde okudum sen mama takviyesine başlamıştın degilmi@crk maşallah ikinizin bebişlerinede biz daha 2 haftadır 3-6 ya geçtik 3 aylığız fazla geriden geliyoruz galiba boyu 56 cm kilosu 5400 gr çıktı bu ay ama 2450 doğduğu için normal dedi doktor
Bence normal canım ufak doğmuş iki katını geçmiş bile kilosu maşallah@crk maşallah ikinizin bebişlerinede biz daha 2 haftadır 3-6 ya geçtik 3 aylığız fazla geriden geliyoruz galiba boyu 56 cm kilosu 5400 gr çıktı bu ay ama 2450 doğduğu için normal dedi doktor