2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Dünkü gibi bol uyanmali gecenin ardından telefon çalar. Aa kimin kaynanası geliyormuş.🙈 Ah bı de eşim akşam şirket yemeğine gidecek, dün akşam da yoktu zaten iyice yorulacagim günde, bir sürpriz daha.. Allah'ım sen yardım et🙏🏻

Sağ ol canım sorduğun için daha iyiyim eklem ağrılarım baya azaldı arada ilaç saatlerine yakın ağrıyor. Kusmada bitti ishal devam bakalım oda geçecek 🙏 sizin nasıl gidiyor şişlikler indi mi

Çok iyi böyle böyle azalsın bitsin insallah 🙏
İyiyiz biz de şişlikler iniyor yavaş yavaş daha iyi durumda bugün 🤗

Doğması gereken tarihe göre hesaplanıyor. Doğduğu tarihe göre erkileniyor bizimki diyordum ama İkidir bu daha doğru çıkıyor.
Takvime baktım da şimdi doğması gereken tarihe göre tam 12.hafta atağında sanırım
Amin inşaallah🙏
Rota bizim 2-4-6. ay şeklinde, menenjit de 3-5-13.ay canım.
Aşıları tek tek alıyorsunuz dimi ayına göre biz büyük oğluma rotanın ilk dozunu yaptırdık ikinci dozu bende eşimde hatırlamıyoruz ya akşamdan beri onu düşünüyorum
Gece boyu 6 kez uyanmıştır. Karnından gelen seslere uyandım bazen. Halen de kaka yapmadı. kucak desteğiyle uyuduğu için, bazen uykuya gecemezse yine kucak istiyor. Ayakta olmak da yetmiyo artık dün iki kez aspiratöre koştum😢 annemi daha iyi anlar oldum, babamla battaniyede sallarlarmis beni de😬senin çocuğun da sana benzesin ahı tuttu mu nedir?🤣
Hahaha yaa olabilir sen nasilsan çocuğun da öyle oluyormuş genel de karnı ağrıyordu demek ki ya kıyamam
Dünkü gibi bol uyanmali gecenin ardından telefon çalar. Aa kimin kaynanası geliyormuş.🙈 Ah bı de eşim akşam şirket yemeğine gidecek, dün akşam da yoktu zaten iyice yorulacagim günde, bir sürpriz daha.. Allah'ım sen yardım et🙏🏻
Bende eşim in geç geldiği günlerden nefret ediyorum kapıda hazır ol da bekliyorum resmen 😂 kv gelecek sanırım destek olmuyor mu misafir gibi oturmuyor dur heralde

Aşıları tek tek alıyorsunuz dimi ayına göre biz büyük oğluma rotanın ilk dozunu yaptırdık ikinci dozu bende eşimde hatırlamıyoruz ya akşamdan beri onu düşünüyorum

Ben rotanın 2 dozunu da aldım eczaneden zam gelmeden. Normalden bizim gittiğimiz hastane eczane fiyatından yapıyor ama zam gelecek diye aldım buzdolabında saklıyorum. Ocağın ilk haftası yapılacak biri. Menenjit de ikinci doz Şubat'ta onun da bexsero olanını aldım dolapta, nimenrix bulamadım onu güncel fiyattan hastaneden alicaz Şubat'ta

Takvime baktım da şimdi doğması gereken tarihe göre tam 12.hafta atağında sanırım

Hahaha yaa olabilir sen nasilsan çocuğun da öyle oluyormuş genel de karnı ağrıyordu demek ki ya kıyamam

Bende eşim in geç geldiği günlerden nefret ediyorum kapıda hazır ol da bekliyorum resmen 😂 kv gelecek sanırım destek olmuyor mu misafir gibi oturmuyor dur heralde
Yok ediyo da mecburen, bebeği kucağımdan indiremedigim için ben yerini söylüyorum o hazirliyo kahveyi vs. vermem çocuğumu 😬Valla eşim yokken geriliyorum ben de, dün uyuyamadim o gelene kadar, psikolojik tamamen.

Kızlar kıyafet işlerini nasıl yapıyorsunuz ya çok hızlı büyüyorlar alıyorum biraz geçiyor kısacık kalmışlar 😂 6-9 aylığa geçiş yaptık biz.

Zoru atlattınız annesi artık ☺️

Sorma bugün ufak bir kanama oldu aklımı kaybediyorum sandım,aynı apartmanda annemin oturduğunu unutup kaç km uzakta bulunan işyerindeki eşimi aradım. Ağla ağla içim çıktı korkudan 2 saat kendime gelemedim. Doktorla görüştük bı sıkıntı yok dedi Allah'tan 🙏

Kızlar kıyafet işlerini nasıl yapıyorsunuz ya çok hızlı büyüyorlar alıyorum biraz geçiyor kısacık kalmışlar 😂 6-9 aylığa geçiş yaptık biz.

Biz 3-6 ay kullanıyoruz şuan ama senin bebişin boyu normalden uzun ondan kısa oluyordur annesi.

Sorma bugün ufak bir kanama oldu aklımı kaybediyorum sandım,aynı apartmanda annemin oturduğunu unutup kaç km uzakta bulunan işyerindeki eşimi aradım. Ağla ağla içim çıktı korkudan 2 saat kendime gelemedim. Doktorla görüştük bı sıkıntı yok dedi Allah'tan 🙏

Biz 3-6 ay kullanıyoruz şuan ama senin bebişin boyu normalden uzun ondan kısa oluyordur annesi.
Yaa bizede demişti kanama normal diye kanamamıştı ama. Şişmeyede normal demişti bizde panikle gece yarısı doktoru aramıştık. İnsan normal olduğunu bilsede görünce panik yapıyor malesef canım. Bizimde 15i kontroldü hastalıktan gidemedik haftaya gideceğiz bakalım.

Şu body uzatma aparatını sevemedim kalın kaba geldi acıtacak diye kullanmak istemedim açıkcası.

Bizde 7 kiloyuz 6 9 da geçtik bizim boydan degilde diger türlü olmuyor bastı bacağız biz 🤣3 6 aldıklarım donlar giydiremiyorum 🥴

Bnde anlamadım ama böyle giderse doktor bu dur der diye düşünüyorum bu ay 1kilo 200 gram almış bana fazla geldi 🙄🧐Yazlık olarak 1 yaş alırsın o zaman 🙈bazı ürünlerdede üstü büyük altı ufak oluyor mesela 9 aylık takımın altı kücük 6 aylık takımın altı büyük saçma bi şekilde iki dkka el hızlılıgıyla değiştiresim geliyor 🤣
Oy maşallah annesi güzel beslemişsin ☺️ işte kimi boydan kimi enden olmuyor 😂 bazı markalarda 9 ay giyiyoruz kalıpları ufak 🙈

Bnde anlamadım ama böyle giderse doktor bu dur der diye düşünüyorum bu ay 1kilo 200 gram almış bana fazla geldi 🙄🧐Yazlık olarak 1 yaş alırsın o zaman 🙈bazı ürünlerdede üstü büyük altı ufak oluyor mesela 9 aylık takımın altı kücük 6 aylık takımın altı büyük saçma bi şekilde iki dkka el hızlılıgıyla değiştiresim geliyor 🤣
Kalıplarda birbirini tutmuyor ya cidden. Kıyafet stoğu yapmıyorum ben büyüdükçe alıyoruz çünkü belli olmuyor bizimde boy fazla uzun gidiyor çünkü hep böyle devam eder mi etmez mi bilemiyorum ama. Anne sütüyle besliyorsan bence diyet vermez ya

Anne sütü ve mama veriyorum canım bu ay seslenmedi ama bakalm diger ay ne olucak🙄4.aydan sonra yavaslıyor sanırim gelişimler boyunuz kaç şuan
Kalıplarda birbirini tutmuyor ya cidden. Kıyafet stoğu yapmıyorum ben büyüdükçe alıyoruz çünkü belli olmuyor bizimde boy fazla uzun gidiyor çünkü hep böyle devam eder mi etmez mi bilemiyorum ama. Anne sütüyle besliyorsan bence diyet vermez ya

@crk maşallah ikinizin bebişlerinede biz daha 2 haftadır 3-6 ya geçtik 3 aylığız fazla geriden geliyoruz galiba boyu 56 cm kilosu 5400 gr çıktı bu ay ama 2450 doğduğu için normal dedi doktor 🤔

@crk maşallah ikinizin bebişlerinede biz daha 2 haftadır 3-6 ya geçtik 3 aylığız fazla geriden geliyoruz galiba boyu 56 cm kilosu 5400 gr çıktı bu ay ama 2450 doğduğu için normal dedi doktor 🤔
Maşallah minik kuzuya 🌸saglıklıysa kilonun önemi yokk canım.geçenlerde okudum sen mama takviyesine başlamıştın degilmi

X