2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar sleepy bio natural ya da ecologıc serisinin ıslak mendillerini kullanan var mı kalitesi nasıl ? Hamileyken stok yaptığım waterwipes mendiller azalıyor ve fiyatları almış başını gitmiş yılbaşı zamları gelmeden yeni almak istiyorum
Sleepy sensitive yenidoğan olanı kullanıyorum. Pakedi pembe mor renkte.. kokusuz olması çok güzel..çok memnunum

Bizimde 170gr almıştı. Normal aralıklarda bence.

Yaa inşallah canım bir an önce toparlarımda normal hayatımıza geri döneriz. Maskeden tanımıyor herhalde beni uzaktan çıkartıp laf atıyorum o zaman gülüyor
Ahhh minik erkek belki de bilmediği için maskeden korktu canım gecicek inşallah 😍
maviss_34 maviss_34 zam gelmiş canım maalesef
Allah yardımcımz olsun iki asi da aynı ayda mi olması gerekiyordu canim rota 3 ay 5 ay diye biliyorum ama menenjit unutttum
Dünyaları yemek istiyorum simitlerim basenlerim çıktı, işe başlayacağım hiçbir kıyafetim olmuyor dostlaaar dostlar (Allah başka dert vermesin)😂
Bende bendeeee tokken de aç gibi gezer mi insan diyetisyen yolları bizi bekler 😂
14.hafta ataginin ortasindaymisiz. 3 hafta erken doğunca 🥺 sebepsiz ağlamalar, çığlıklar, kendi kendine oyalanmama, mutsuzluk, uykuya direnme vs. İnşallah kısa sürer 🙏🏻
En kısa zaman da atlatır inşallah canım doğduğu tarihe göre mi hesaplanıyor atak haftaları

Ahhh minik erkek belki de bilmediği için maskeden korktu canım gecicek inşallah 😍

Allah yardımcımz olsun iki asi da aynı ayda mi olması gerekiyordu canim rota 3 ay 5 ay diye biliyorum ama menenjit unutttum

Bende bendeeee tokken de aç gibi gezer mi insan diyetisyen yolları bizi bekler 😂

En kısa zaman da atlatır inşallah canım doğduğu tarihe göre mi hesaplanıyor atak haftaları
Doğması gereken tarihe göre hesaplanıyor. Doğduğu tarihe göre erkileniyor bizimki diyordum ama İkidir bu daha doğru çıkıyor.

10 gibi uyuduk, 12 gibi beslendik 2.30 uyanıp kucak istedik, aspiratör sesiyle sakinleştirebildim. Hala kucakta 🙄Işık kötü yanı ben saat 1gibi uyuyabildim, günlerin stresinden uyku tutmadı, şu an zombi gibiyim.

Ayy aşı fiyatları ne olmuş öyle valla Allah yardımcımız olsun. Bebişler berekettir denir ama bu devir için geçerli değil sanırım. Beziydi ıslak mendili alt açma maması aşısı doktoru derken çok zor gerçekten. Rabbim bol kazançlar versin hepimize 😅 Amin

Sonuçlarım çıktı. Kanda, idrarda ve gaitada ayrı ayrı enfeksiyonlar var 😢 d dimerim çok yüksek covid olma ihtimalimde yüksekmiş biraz toparlasam teste gideceğiz. İlaçlar yeni geldi 7 çeşit hap. Böylelikle süt sağma dönemimde bitti çok üzgünüm 5cc çıkıyordu artık günde ama yinede veriyordum yavruma.. yatak odasında tek başıma yatıyorum arada ağlıyorum yavrumun sesi geldikçe. Ben iyileşene kadar anneannesiyle babaannesi bizde allahtan. Şu an tek düşüncem oğluma geçmemesi 🙏

Bu arada pzt günü eczaneye 8 kutu reflü maması sipariş etmiştik 20sinde zam gelecek diye. Normalde ertesi gün hemen getirirdi depo getirmedi dün. Bu sabah getirmiş tabii 180tl olan bir kutu mama olmuş 340tl 😡 bu gece ilave yine gelecekmiş zam.
Ah canım kıyamam ya çok geçmiş olsun, insallah tez vakitte iyi olursun🙏

Gece boyu 6 kez uyanmıştır. Karnından gelen seslere uyandım bazen. Halen de kaka yapmadı. kucak desteğiyle uyuduğu için, bazen uykuya gecemezse yine kucak istiyor. Ayakta olmak da yetmiyo artık dün iki kez aspiratöre koştum😢 annemi daha iyi anlar oldum, babamla battaniyede sallarlarmis beni de😬senin çocuğun da sana benzesin ahı tuttu mu nedir?🤣

Gece boyu 6 kez uyanmıştır. Karnından gelen seslere uyandım bazen. Halen de kaka yapmadı. kucak desteğiyle uyuduğu için, bazen uykuya gecemezse yine kucak istiyor. Ayakta olmak da yetmiyo artık dün iki kez aspiratöre koştum😢 annemi daha iyi anlar oldum, babamla battaniyede sallarlarmis beni de😬senin çocuğun da sana benzesin ahı tuttu mu nedir?🤣
Ah ah benimki de bu sıra hiç uyumuyor cok huzursuz,gaz kaka yapmaya çalışma, surekli ağlama durumu meme reddine benzer işaretler tabi emziriyorum yine de ama karnı agriyinca fa memede ağlar dedi doktor biogaia 2x5 yaptırdı. 12 hafta atağı başka bi anlamı olamaz diye dusunuyorum, ummak istiyorum aslında hep böyle olmaz insallah

14.hafta ataginin ortasindaymisiz. 3 hafta erken doğunca 🥺 sebepsiz ağlamalar, çığlıklar, kendi kendine oyalanmama, mutsuzluk, uykuya direnme vs. İnşallah kısa sürer 🙏🏻
Aminnn uykuya direnme bizde de var dün gece dualar eşliğinde yerine koydum resmen Allahım nolur uyusun derken bir 5 saat uyumuşuz o kadar iyi geldi ki ne zamandır uykusuzdum bir de regl sancıları eklendi bu döneme epey zorlaştı çocuk oyun istiyor ama benim takatim yok 😔

X