Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
TASUU ben cano, yer o düğmeyi teyzesi 😍🥰bende son numarada baya uykusuz geceler geçirmiştim... Az kaldı kuzum çok az kaldı🤲🤲
Yaaa tasuuummm nasılsın kuzum ben de diyordum göremiyorum nerelerde bu bebişten giremiyor heraldee, ya cidden hamile miyim değil miyim yalancı pozitif diye diye çoğumuz doğurduk veya doğuracaz🥰 ben de senin gibi çok sevdim hamileliği 😂 şu an hamilelikten hiç korkmuyorum ama doğum için ne olacak nasıl olacak merak içerisindeyim. Bakalım😅🥰😘

imagination forever imagination forever kuzummmm hadi sağlıcakla al kucağına bize d rağbet ver bekliyoruz güzel haberlerini aklımız sende sağlıcakla kavuşmak dileğiyle 😍☺️💙🙏🏻

zerdali61 zerdali61 hadi hayırlısıyla, sağlıkla Allah bir avazda kurtasın inşallah 🙏🏻 ☺️

Agri kesici vermiolarmii😒
Ya parol verdiler herhalde dogurduktan sonra binde antibiyotik aldım etkisi geçti herhalde ağrım var 🥹
Çok sevindim hayırlı olsun bebişin 💐 Başardın yinede bir şekilde çok şükür ikinizde iyisiniz nasıl geçtiğini tahmin edebiliyorum aen çok güçlü kalmışsın herşey karşısında dikiş 2,5 kilo doğandada oluyor inanki 10 gün içinde hemen iyileşecek bol bol dinlen en az 2 hafta boyınca yemen içmene dikkat et dikişler bozulmasın
Teşekkür ederim canim 🥰 inşallah darısı (darısı demiyorum ennnn en güzeli diyorum tekrwr djndjd) doguracak bacilarimin başına inşallah ❤️ 🥰 aynen zaten belki o da var ama benim kilodan nanayto oldu valla sjbxjsndjd yoksa daha rahat olurdu kafası büyük geldi herhalde 😂 sağlık olsun ya geldi geçti hepsi sızım da geçerse en kısa surede rahat 😆 çorba dışında bişi istemiyorum zaten salak hastahane kahvalti diye simit zeytin peynir cikolata getirmis kuru kuru sjdbjsjd yemedim kocami bekliyom, uyuyamadim da sütüm yok galiba şuan pek emmedi kuşum uyandiramadik resmen 🥹mama verdik 🫠
warcrew warcrew Sizin de doğumunuz hayırlı olsun, bundan sonraki süreç sizin için kolay ve rahat geçsin inşallah🥰 bütün anne topikleri sizi takipteydi, darısı da bizlere ve tüm doğurmayı bekleyenlere inşallah 🥰🙏🏻
Evet şaşırdım gördüğümde nsbdbdbdnd desteğiniz için teşekkür ederim gerçekten belki de pozitifi kaybetmeme sebebim olmuş olabilirsiniz 🥰 amin inşallah herkese güzel sağlıklı dertsiz doğum diliyorum 🥰🥰

Yaaa tasuuummm nasılsın kuzum ben de diyordum göremiyorum nerelerde bu bebişten giremiyor heraldee, ya cidden hamile miyim değil miyim yalancı pozitif diye diye çoğumuz doğurduk veya doğuracaz🥰 ben de senin gibi çok sevdim hamileliği 😂 şu an hamilelikten hiç korkmuyorum ama doğum için ne olacak nasıl olacak merak içerisindeyim. Bakalım😅🥰😘
Hiç korkma kuzum su akar yolunu bulur, geçen instegram da bir video da kadının biri yapamadığın veya korktuğun şeyler için etrafında hiç mi yok, "o salak yaptıysa bende yaparım" diyeceğin 🤣😬 Rabbim kullarını zora hiç sokmaz, kaldıramayacağı yükü yüklemez 🥰😍

Aşırı pozitif girdim hatta sancı gebertiyoken de yaziyodum evet jsbxjdndjd ama benim yüzümden :( biraz kötü geçti. 16 sinda 3 kilo max olan bebiş bugün 3900 doğdu masmalesef .. ve catima çok uygun değilmiş tam kafa kısmı gelince anladilar sagolsunlar.....

Neyse bir şekilde doğurdum sndnjddnjdjd hala pozitif basıyorum çünkü herkesin hikayesi bambaşka vücudu başka bebişi başka birrrrr sürü etken var, zaten aç gelmiş oldum acıkınca enerjim sonlara yetemedi :( ebeler hemsireler doktor vs çok iyiydi hepsi konuştu benimle Allah var haklarını da yiyemem ama işte fizyolojik bir sorun oluştu sjdbbdhd kilosunu bilseydim direkt özele ucardim zaten dnxbbsbnd ebelerin yardimiyla doğdu bir şekilde 😂 dikislerim falan var kilosu ve zorlanmadan kaynaklı YİNE SÖYLÜYORUM HERKESİN BİR DEĞİL AŞIRI DETAY VERMİYORUM KOTKUP GERİLMEYİN SİZİNKİ SU GİBİ GEÇSİN 🙏 HALA POZİTİF VE MUTLUYUM 😅😅

dikiş dışında hicbir sorunum yok. Her şeye rağmen 🥹 o yüzden yine pozitif olarak geldim görüyorsun canim snbdjdjdjdjfjd

10 günde 1 kilo almazsin be kizim ......
Canım geçmiş olsun kurtuldun artık bebişinle musmutlu bir hayat seni bekliyorr :) Maşallah hakikaten iyi bakmışsın minnoşa :D

imagination forever imagination forever canım benim sağsalim bebeğini kucağına al inşallah gözümüz kulağımız sende bugün de.
warcrew warcrew çok şükür sağsalim kavuştun kız planlı sezeryan gibi normal doğum yaptın helal olsun sana.
Darısı bizlerin başına. Bu önümüzde ki 2-3 hafta hepimiz döküleceğiz 🙈
Valla 36+4 Ken çıkış verip buraya gelsem daha iyiymiş ama sağlık olsun 🥹 böylesi nasipmiş ipek kuşun sağlıklı olması yeterli 🥰 en güzel doğumlar sizin olsun 🥰 ağrısız acısız sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🥰

Canım geçmiş olsun kurtuldun artık bebişinle musmutlu bir hayat seni bekliyorr :) Maşallah hakikaten iyi bakmışsın minnoşa :D
Beslenme düzenimi görseniz ağlarsınız jsbxjsjdk hiç ihtimal vermiyorum 4 kiloya yaklaşabilecegine. Hele son ay aşırı kötü boş beslendim sjbdhshdjdjd ovunmuyorum asla, alacağı varmış demekki diyorum 😆

Beslenme düzenimi görseniz ağlarsınız jsbxjsjdk hiç ihtimal vermiyorum 4 kiloya yaklaşabilecegine. Hele son ay aşırı kötü boş beslendim sjbdhshdjdjd ovunmuyorum asla, alacağı varmış demekki diyorum 😆
Bebişler asıl kiloyu son ay alıyor diyorlar ya doğru demek ki ne yediysen yaramış :) Benimde dün kontrolüm vardı 35. hafta 2.500 kg çıktı. Zamanında doğarsa 3.300-3.500 arası olur dedi doktor. Benim kız çok inat son 3 kontroldür asla yüzünü göstermiyor :D

Bana doktor vajina arsız bir organdır hemen iyileşir merak etme kaynar gider demişti öylede oldu merak etme dikişler çok kolay iyileşecek canım sadece sürekli şeftali suyu kayısı suyu ve komposto tarzı şeyleri eksik etme 10 gün boyunca kabızlık çekmemek için çünkü çok kolay kabız olunuyor . Bi arkadaşa da dikişlerine saç kurutma makinesiyle kurut sürekli demişti valla iyi de geldi hemen iyileşti demişti ne derece doğru bilmiyorum ♥️ kendi bebeğimde 3 buçuğu geçti şimdi beni korkular aldı amanın 😬

Bebişler asıl kiloyu son ay alıyor diyorlar ya doğru demek ki ne yediysen yaramış :) Benimde dün kontrolüm vardı 35. hafta 2.500 kg çıktı. Zamanında doğarsa 3.300-3.500 arası olur dedi doktor. Benim kız çok inat son 3 kontroldür asla yüzünü göstermiyor :D
Ben en son detayli zamanindan bile önce görmüştüm sonrakinde ayağını dönmüş başka bişi göremedik sjhdhsdjd en son ocakta zaten burnunu gördük yandan o kadar jshdjsjd

Bana da dua ediinn
Bebeğin suyu geldi kahvaltı yaptım hastaneye gidecem 🥹
warcrew warcrew 'den aldığımız enerjiyle pozitifiz 😂😍
Dualarimiz sizinle ve Quinnn Quinnn ile🙏 tek avazda kavusun, kolay dogumlariniz olsun💕
warcrew warcrew hayirli olsun, hosgeldi İpek’imiz 😍 Saglikli, huzurlu bir omru olsun. Sen de bir an once toparlan, dikislerin kolayca iyilessin🙏

Kızlarrr 37+3 de kontrole geldim. Çatı muayenem yapıldı. Söylemek istediğim hiç can acıtmadığı. Okuduklarım çok korkutuyordu ama doktorunuza güvenip kendinizi rahat bırkaırsanız 5-6 saniyelik bir şey ve hiçbir acı hissetmiyorsunuz. Benim gibi okuyup korkanlara korkmaması için yazmak istedim 🙏🏻

Hiç korkma kuzum su akar yolunu bulur, geçen instegram da bir video da kadının biri yapamadığın veya korktuğun şeyler için etrafında hiç mi yok, "o salak yaptıysa bende yaparım" diyeceğin 🤣😬 Rabbim kullarını zora hiç sokmaz, kaldıramayacağı yükü yüklemez 🥰😍
Doğru söylüyorsun tasucumm, tam bi babası kılıklı getiriyorum dünyaya 😅

Kızlar kordon kanı işlemi yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı? Doktoruma danıştım ama çok kararsızım

Kızlar ben de hastaneye gidiyorum şimdi 😂😂😂şaka maka doğuruyorum galiba 🥰🥰kahverengiden sildikçe kırmızıya döndü akıntı 😱😱sanırım nişan dedikleri şey bu ve adet sancısı gibi hafif karın ağrıları da başladı
Ay hadi kuzum güzel haberlerini bekliyoruz 🤲🏻😍

Back