2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya benim kız nedem gülmuyo. Gulmuyo ya ablalarına bize hiç gülmuyo. Hafif gülumsuyo gibi o kadar. Şöyle ağzını kuş gibi açsa gülse. Doktora mi gitsem diyorum. Sorsam nedem gülmuyo diye. Keyfi mi yerimde değil acaba diyorum
Göz teması var mı kısa süreli de olsa, ve sosyal gülümseme denen göz teması halinde gülümsüyor mu? Seçici de olsa bunları yaptığı birileri var mı?

Kızlar selam, adet olan var mı lohusalık bittikten sonra ben bu ay olmadım çünkü merak ettim, 9 Eylül'de doğum yapmıştım

Eve gelince denedim bizdeki natural pp biberon kolik aparatı uydu kapağı tam kapanıyor. Cam biberonda uyumlu mu bilmiyorum gece falan riskli geliyor bana o yüzden pp olanı aldım uyku sersemi elimden düşürüyorum çünkü Tesnim1903 Tesnim1903

Göz teması var mı kısa süreli de olsa, ve sosyal gülümseme denen göz teması halinde gülümsüyor mu? Seçici de olsa bunları yaptığı birileri var mı?
Evet yapiyo konuşuyorum sonra o sesler çıkartıyo güzel güzel bakıyo. Hafid sanki gülumsuyo. Ama.ben böyle ağzını kuş gibi açsın istiyorum

Buralar boş kalmış 3 nöbetini bitirerek uyutma çalışmalarına başlamaya gidiyorum gerçi bu gece bizim kız beni uyutmuş 11de bir uyandım kız bana bakıyor 😂

Buralar boş kalmış 3 nöbetini bitirerek uyutma çalışmalarına başlamaya gidiyorum gerçi bu gece bizim kız beni uyutmuş 11de bir uyandım kız bana bakıyor 😂
Ya ben biraz rahatsızdım yoksa boş bırakmayız buraları da anladım ki hasta olma lüksümüz bile yok bizim ufak bebekle🥲

3 nöbeti 4’e kaymış bizim emzirdik paşayı koyduk yerine bakalım vik vik sesleniyor yine.

Merhaba kızlar, benim doğduğundan beri süt sıkıntım vardı o yüzden çoğunluk ama verip arada sağıp sütümü veriyordum. Şimdi sağmayı bıraktım, tavsiyeler üzerine promalt, bestlak, humana çay kullanmaya başladım. Humana çay en etkilisi oldu bu arada. Şimdi mamadan önce hep emzirmeye başladım ama bu seferde 3-5 emip uyukluyor, arada uyanıp gene emiyor normal mi? Emme sonrası tekrar mama veriyorum çünkü sütüm hala o kadar da çok değil. 2 aylıkbu arada. Sizinkiler de emerken uyukluyor mu?
Benimki uyurken emiyor bazen ki daha güzel emiyor hatta. Normalde arada çıkarıp oynuyor falan ama uyurken hep ağzında bi duraksıyor sonra sağlam emiyor daha çok hoşuma gidiyor benim hem sütten sonra uyutma derdi de olmuyor. 5 dk kucağımda dik tutup gazını çıkarmaya çalışıyorum sonra çıkarmasa da çok uzatmayıp yatağına bırakıyorum. Sorun olduğunu sanmam. Humana çay da etkili ama normal şekerli siyah çay ve tahin pekmezi de dene muhakkak. Benim sütüm onlarla indi annem her öğün getiriyordu önüme muhakkak. Ve uyku çok etkiliyormuş. Tabii bazen ne yapsan da olmuyor bazıları hiç bişi yapmaz sütü kaynar mesela ben baya bişi denedim geliyor çok şükür ama kaynamadı sütüm öyle hiç. Bebeğe yetsin tamamdır zaten sütüm az psikolojisine falan girme o yüzden. Aç bebek bangır bangır bağırır sarılığı yoksa ve idrarını yapıyorsa uyuyorsa rahat demektir. Az daha sabır kızlar 6. Aya ne kaldı 🥴

Benimki uyurken emiyor bazen ki daha güzel emiyor hatta. Normalde arada çıkarıp oynuyor falan ama uyurken hep ağzında bi duraksıyor sonra sağlam emiyor daha çok hoşuma gidiyor benim hem sütten sonra uyutma derdi de olmuyor. 5 dk kucağımda dik tutup gazını çıkarmaya çalışıyorum sonra çıkarmasa da çok uzatmayıp yatağına bırakıyorum. Sorun olduğunu sanmam. Humana çay da etkili ama normal şekerli siyah çay ve tahin pekmezi de dene muhakkak. Benim sütüm onlarla indi annem her öğün getiriyordu önüme muhakkak. Ve uyku çok etkiliyormuş. Tabii bazen ne yapsan da olmuyor bazıları hiç bişi yapmaz sütü kaynar mesela ben baya bişi denedim geliyor çok şükür ama kaynamadı sütüm öyle hiç. Bebeğe yetsin tamamdır zaten sütüm az psikolojisine falan girme o yüzden. Aç bebek bangır bangır bağırır sarılığı yoksa ve idrarını yapıyorsa uyuyorsa rahat demektir. Az daha sabır kızlar 6. Aya ne kaldı 🥴
Memede uyuduktan sonra yatağa bıraktığında nasıl duruyor ya benim ki 3 dk içinde uyanıyor tekrar 😞😞

Oldu da bitti maşallah 🧿 kızlar sünnetimiz bitti şükür eve geçtik. Sabah kremleyip gittik sonra doktor iğnesini yaptı. İğne olurken ağladı birkaç yerine azar azar yapıyor çünkü. Sonrası çok rahat geçti sonlara doğru yatmaktan ve ayaklarının tutulmasından sıkıldığı için biraz mızırdandı o kadar ☺️🙏

Back